Jennieann Nyström

Profilbild för Jennieann Nyström
Jennieann Nyström
5.0 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Jennieann Nyström jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2013-06-19.

Presentation

Jennieann Nyström förmedlar bostäder i östra Centrum och i Göteborg med omnejd. För henne är det av största vikt med kundnöjdhet för både köpare och säljare. Hon är idérik, anpassar varje affär efter bästa förutsättningar samt lägger största vikt vid ett trevligt bemötande. Hon har ett gediget kundnät och blir ofta kontaktad genom rekommendationer från tidigare kunder vilket hon värdesätter högt.

"Alla i en fastighetsaffär skall känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Jag är noggrann, påläst och har ett genuint intresse för bostadsmarknaden."

Varmt välkomna att höra av er till mig så ska jag berätta hur jag kan hjälpa er på bästa sätt!

Fastighetsmäklare och Partner på Lundin fastighetsbyrå.

Mäklarbyrå


Säljare om Jennieann.

16 dec 2018

"Jennieann är helt fantastisk! Hon sålde vår bostadsrätt på bästa sätt. Hon är glad, engagerad och påläst. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Munkebäcksgatan 6

13 jul 2017

"Fantastiskt bra genom hela processen!! "
säljare på Vingagatan 4B

13 jul 2017

"Sålt bägge mina lägenheter via Jenniann, Göteborgs helt klart bästa mäklare, proffisionell och målinriktad, stävar alltid för kundens bästa och svarar ALLTID när man ringer! 10 av 10!"
säljare på Stockholmsgatan 40H

30 jun 2017

"Från första mötet var vi nöjda med jennieanns proffessionalitet och driv. Hon fanns alltid till hands och svarade fort på mail och telefon. Tack vare henne slog vi försäljningsrekord i föreningen. Vår enda synpunkt var att vi behövde föreslå att samtliga anmälda till orginal visning skulle kontaktas då det blev tal om förhandsvisning. Vi är toppen nöjda!"
säljare på Ulfsparregatan 9A

22 jun 2017

"Vi är supernöjda, bra driv och engagemang. Vi kände att vi var i trygga händer. Försäljningen överträffade våra förväntningar. "
säljare på Töpelsgatan 6A

21 jun 2017

"Jennieann är verkligen en mäklare jag rekommenderar. Väldigt proffsig och man får känslan att henne kan jag lita på. Bara superlativ från första kontakten tills dess att kontraktet var påskrivet och lägenheten såld. Lyssnade på mina tankar och kom med råd och idéer i allt från stylning till prissättning. Har träffat många mäklare men kommer bara sälja genom henne i framtiden. "
säljare på Kvarngärdesgatan 1B

20 jun 2017

"Enligt mig är Jennieann outstanding i Göteborg, undrar när dom börjar rycka i henne utomlands.
Hon är proffsig, lyhörd och genuint äkta.
"
säljare på Träringen 80

08 jun 2017

"BÄSTA Jennieann!! Alltid tillgänglig, och svarade alltid fort och med gott humör trots väldigt mycket frågor från min sida. Jag är helt övertygad att hade jag inte haft Jennieann som mäklare hade jag aldrig fått så bra för min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en driven, social och varm person som är noga med detaljerna. Verkligen SUPERNÖJD! (kommer att använda mig av Jennieann i framtida bostadsförsäljningar också)"
säljare på Rustmästaregatan 5

15 maj 2017

"Kunde inte träffat mer rätt vad gäller valet av mäklare! Vi är jättenöjda med hela processen från början till slut och kan verkligen rekommendera Jennieann!"
säljare på Lundehagsgatan 5

11 maj 2017

"Denna mäklaren kan sitt jobb till 120% ! Väldigt bra nätverk och proffsig. Vi jämför då med flera andra som vi haft som inte alls är på samma nivå!
Letar ni efter en som är seriös och lyssnar på er och förmedlar egen erfarenhet samt vill göra er nöjda till tusen så är denna mäklaren the right choice! Vi har haft henne både när vi köpt och sålt tidigare och även 2 av våra vänner har haft henne och det blev success! Avslutar med att säga : Best in town! "
säljare på Liedstrandsgatan 12

10 apr 2017

"Proffsig, trevlig och engagerad! Vi är 100% nöjda!"
säljare på Norra Gubberogatan 21A

08 apr 2017

"Det är sällan man träffar en sån stjärna som Jennieann Nyström! Hon imponerade på oss vid flera tillfällen under försäljningens gång. Högsta betyg från oss!"
säljare på Uddevallagatan 29

08 apr 2017

"Slutpriset avsevärt högre än vad säljare och mäklare hade förväntat."
säljare på Träkilsgatan 107

06 apr 2017

"Jennieann har ett fantastiskt driv och engagemang och hon lämnar inget åt slumpen. Hon drar sig inte för att göra det lilla extra, vilket har enorm betydelse för slutpriset. Hon är mycket kompetent, förtroendeingivande och seriös och det kändes tryggt under hela processen. Vi är mycket nöjda och kommer absolut rekommendera Jennieann till vänner och familj."
säljare på Bielkegatan 13B

29 mar 2017

"Jag kan helt ärligt inte tänka mig att det går att hitta en trevligare och mer personlig mäklare än Jennieann Nyström! En fantastisk människa som är extremt duktig på det hon gör och väldigt lätt att få tag i. Man märker verkligen att hon gillar sitt jobb och gör det helhjärtat.
Rekommenderar ALLA att välja Jennieann när ni skall sälja er bostad.
Jag både köpte min lägenhet av henne och anlitade henne när jag skulle sälja.
Skulle inte kunna vara mer nöjd! 5/5"
säljare på Wingårdsgatan 9A

16 mar 2017

"Vi upplevde Jennieann som extremt proffsig och ett sant nöje att arbeta med.
Att sälja sin bostad är en utav de större affärerna man gör i livet, det kändes extremt tryggt att anlita Jennieann som guidade oss och höll oss uppdaterade under hela processen.
Vi kan starkt rekommendera henne om ni vill sälja, ni kommer inte att bli besvikna!"
säljare på Resedagatan 1B

27 feb 2017

"Positiv, engagerad och målinriktad mäklare som tar jobbet på stort allvar och inte lämnar något åt slumpen."
säljare på Pärlstickaregatan 6

24 feb 2017

"Jennieann gjorde ett väldigt bra och proffsigt jobb. Vi kommer definitivt rekommendera henne till vänner och familj i framtiden. "
säljare på Sparvgatan 7

21 feb 2017

"Vi kan varmt rekomendera Jennieann. Hon är mycket proffsig i sitt arbete och har helt klart kompetensen. Hela säljprocessen gick bra och utan några problem. Kort och gott så är vi framför allt nöjda med Jennieann men även att slutpriset överträffade alla förväntningar vilket bedömt inte bara är en slump eller tur med marknaden. "
säljare på Trebackegatan 12

21 feb 2017

"Bästa mäklaren"
säljare på Havsörnsgatan 6D

20 feb 2017

"Maken till bättre fastighetsmäklare är nog svårt att hitta. Jennieann är proffsig, påläst, kunnig, charmig, begåvad, pålitlig, flexibel, stöttande... helt enkelt en mäklare i världsklass. Fick välja mellan ett antal och magkänslan var rätt. Jennieann är en pärla!"
säljare på Norra Gubberogatan 11

14 nov 2016

"kan verkligen rekommendera jenniann! mäklare i toppklass som verkligen tog åt sig min lägenhet, andra gången jag anlitar henne och det är även andra gången prisrekord sätts! summasummarum, 10 av 10! // Robert Börjesson"
säljare på Björcksgatan 68C

24 okt 2016

"Jag har pratat med många mäklare senaste åren med inriktning östra centrum i Göteborg och det är oerhörd skillnad mellan mäklare och mäklare. Jennieann stack ut med sitt personliga engagemang och hon jobbar hårt för att nå högsta resultat. Jag kan varmt rekommendera Jennieann! "
säljare på Stafettgatan 1B

20 okt 2016

"Jennieann är en mycket seriös och skicklig mäklare. Hon gav bra återkoppling under hela processen och ansträngde sig för att allt skulle bli så bra som möjligt. Hon bidrog till att min lägenhet såldes för ett mycket bra pris. Jag kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Sanatoriegatan 29B

23 sep 2016

"Jag tycker att Jennieann är en utmärkt mäklare på alla sätt och vis. Jag kan verkligen rekommendera henne! Fantastisk!Betyg: 10+ av tio."
säljare på Gödderedsbacken 2

22 sep 2016

"Extremt självgående. Lämna över tyglarna så kommer din försäljning att gå super!"
säljare på Sparvgatan 7

16 jun 2016

"Enbart positiv upplevelse. Trevlig, kunnig, konstruktiv, effektiv. Bra förslag till samarbetsföretag för styling fotografering och annonsering, vilket ledde till ett snabbt avslut med mycket lyckat resultat.
Jag skulle utan tvekan välja samma mäklare igen!"
säljare på Kastellgatan 21A

28 maj 2016

"Jennieann är en otroligt professionell mäklare med extremt goda egenskaper för yrket. Från första till sista kontakten är hon väldigt tydlig, pedagogisk, förtroendegivande och realistisk. Hon lyckades framhäva min bostads bästa sidor och jag tror att annonsens helhet verkligen hjälpte mig att lyckas sälja min bostad långt över förväntat resultat. Hennes förmåga att engagera både mig som säljare men även hennes nätverk av intressenter gjorde det här till en väldigt lyckad affär. Jag kommer att rekommendera Jennieann till andra som vill sälja sin bostad!"
säljare på Norra Gubberogatan 21A

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
44 av 44 säljare
Jennieann satte rätt förväntningar på slutpriset
44 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 44 säljare
Jennieann var tydlig och höll mig uppdaterad
44 av 44 säljare

Jennieann på Instagram.

Jennieann på kartan.

341 tidigare annonser
44 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Olskroken
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Linnéstaden
2 rum, 65 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Örgryte
2 rum, 50,5 m²
Utropspris: 2 880 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Örgryte
3 rum, 60 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Härlanda
1 rum, 38 m²
Utropspris: 1 670 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.