Jennie Kristensson

Profilbild för Jennie Kristensson
Säljarfavorit
Jennie Kristensson
4.9 / 5
(234 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
8 st
38 430 000 kr

Bakgrund

Jennie Kristensson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-03-05. Jennie har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2021. Jennie har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 40 300 000 kr.

Presentation

Jennie har många års erfarenhet i branschen och hennes arbete kännetecknas av ett helhjärtat engagemang och en hög servicenivå. Hon är mån om att prestera max i varje affär och leverera en kvalitativ tjänst till båda parter. Prisad mäklare som lyckas med konststycket att kombinera hög försäljningsnivå med hög kundnöjdhet.

Mäklarbyrå


Säljare om Jennie.

16 apr 2021

"Ett rent nöje att arbeta tillsammans med Jennie."
säljare på Vendelsfridsgatan 2B

19 feb 2021

"Vi tycker att Jennie är en mycket seriös och duktig mäklare. Hon arbetade strategiskt och intuitivt i takt med säljprocessen. Och hon är lugn och saklig vilket också gjorde att vi kände oss trygga från början till slut."
säljare på Carl Gustafs väg 42

20 dec 2020

"Fantastiskt duktig mäklare. "
säljare på Hallenborgs gata 14A

10 nov 2020

"Otroligt nöjd med Jennie som mäklare men även Norbans fotograf. Allt var otroligt smidigt vilket resulterade in en snabb och smärtfri process. Rekommenderar Norban starkt! Framtidens mäklare!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 6

02 nov 2020

"Kunnig, tillgänglig och gav mycket fin service. Kände mig trygg och väl bemött i hela processen. "
säljare på Lorensborgsgatan 5A

02 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med affären och uppskattar det i sammanhanget rimliga priset jämfört med vanliga mäklares tre-fyra gånger så höga arvoden."
säljare på Grynbodgatan 6A

22 okt 2020

"Otroligt serviceminded, alltid tillgänglig och gör genuint sitt bästa för att leverera det lilla extra. Höll mig uppdaterad och informerade om spekulanternas intresse efter varje visning. Rekommenderar Jennie starkt!"
säljare på Skanörsgatan 3A

18 okt 2020

"Jennie är en jätte professionell mäklare och vi har bara gott att säga om henne. Välj Jennie om du vill vara säker på att du blir uppdaterad i tid och att affären kommer till ett avslut. "
säljare på Föreningsgatan 6A

12 okt 2020

"Som förstagångssäljare kände jag mig väldigt trygg med Jennie under hela processen. Hon kom med goda råd utan att vara påträngande och lät mig ha kontrollen över precis så mycket som jag kände att jag behövde. Jag kan verkligen rekommendera Jennie."
säljare på Järnåkravägen 21C

10 okt 2020

"Jennie var engagerad, trevlig och proffsig och sålde vår lägenhet till ett pris som översteg våra förväntningar. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Dockgatan 25A

07 okt 2020

"Jennie kändes som ett självklart val för vår försäljning. Vi är väldigt nöjda med utgången och kommer säkerligen anlita henne och Norban igen! "
säljare på Nicoloviusgatan 10A

26 sep 2020

"Det kändes tryggt och bra från första stund och jag blev mycket imponerad, både av Jennies personlighet och skicklighet. Något jag speciellt uppskattade var hur hon hela tiden höll mig uppdaterad och gav råd utmed vägen."
säljare på Bankgatan 24

12 sep 2020

"Supertrevlig, proffsig och noggrann! Imponerande att Jenny alltid var tillgänglig och la den tiden som krävdes för att få igenom en affär. "
säljare på Dockgatan 9

16 jul 2020

"Mycket nöjd! "
säljare på Finalgatan 15B

01 jul 2020

"Behöver jag en mäklare igen så är det Jennie Kristensson som gäller, ett lyhört proffs."
säljare på Mellanvångsvägen 45

05 jun 2020

"Jennie är en fantastiskt bra mäklare! Hon lyckades överträffa min förväntningar enormt med ett väldigt högt slutpris. Hon är en väldigt duktig problemlösare och kommunikatör som verkligen brinner för sitt yrke och att göra kunden så nöjd som möjligt.
Jag kan varmt rekommendera Jennie till er som går i försäljningstankar!"
säljare på Qvantenborgsvägen 10A

03 jun 2020

"Jennie är en stjärna! Superbra på att hela tiden ha koll på helheten och uppdatera mig."
säljare på Gylleholmsgatan 4

18 mar 2020

"Jag är helnöjd! Det kunde inte varit bättre. /GG"
säljare på Magnus Stenbocksgatan 3

10 feb 2020

"Mäklaren levde helt upp till mina förväntningar och jag skulle gärna anlita henne vid
mitt nästa försäljningsuppdrag."
säljare på Bredgatan 4E

13 nov 2019

"Jag lät flera mäklarbyråer komma och värdera min bostad. Sen gick jag på magkänslan och valde Jennie som verkligen levererade.
Om du träffar henne kommer du märka att hon inte är infekterad av en löjlig säljstereotyp. Hennes genuina utstrålning och förtroendegivande personlighet gör istället jobbet åt henne - och åt dig! Mycket svår att ogilla.
Rekommenderas starkt"
säljare på Kastanjegatan 25B

20 aug 2019

"Att sälja med Jennie har verkligen känts tryggt, för hon har i varje läge koll på hur det är klokt att gå till väga och förklarar öppet hur hon resonerar kring försäljningen. Hon håller en uppdaterad om vad som händer och boostar dessutom försäljningsprocessen med en massa positiv energi. På alla sätt möjliggör hon ett gott samarbete för att en ska få så bra betalt som möjligt. Därför kan jag varmt rekommendera Jennie. "
säljare på Sofiaparken 6A

03 jun 2019

"Jennie har hjälpt oss med försäljning av lägenheter vid två tillfälle och det har gått fantastiskt bra båda gånger, ett bra exempel av en ärlig och kunnig mäklare."
säljare på Grisslevägen 4

24 maj 2019

"Jag är otroligt nöjd med Jennie då hon var engagerad, höll mig uppdaterad och man märkte att hon brann för sitt jobb. Som säljare kände jag mig trygg och Jennie är verkligen en mäklare jag kommer rekommendera för andra! "
säljare på Qvantenborgsvägen 4A

23 mar 2019

"Jennie visade sig vara en jordnära och empatisk person. Hon överträffade mina förväntningar med sin tillgänglighet och sociala kompetens. Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Bryggaregatan 22C

21 mar 2019

"Hon är väldig engagerad och är bra på uppföljningssamtal. Man vet precis var man är i säljningsprocessen och kan hitta en bra strategi tillsammans. "
säljare på Karl XI-gatan 19A

20 mar 2019

"Jag tycker 52000 är väldigt dyrt jämfört men offerter som jag fick in från konkurrenterna. Anledningen till att jag valde Bjurfors var att jag hade fotograferat lägenheten innan och inte kände att jag hade tid att göra om det. "
säljare på Slåttervägen 9C

19 mar 2019

"Köpte lägenheten av Jennie, var nöjda då och med den erfarenhet hon skaffat sej under åren som gått var det inget svårt val att anlita henne. "
säljare på Grönegatan 19A

04 jan 2019

"Vi sålde vår lägenhet medans vi var utomlands men kände oss alltid uppdaterade med allt som hände från början till slut. Vi är otroligt nöjda med Jennies innsats. Hon skötte allt väldigt proffsigt.
Mvh
Martina och Oliver "
säljare på Bredgatan 16A

23 dec 2018

"Vi fick rejält mycket mer än vad vi alla trodde :)"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 3E

22 dec 2018

"Riktigt bra, redan rekommenderad till två kompisar som ska sälja snart "
säljare på Måsvägen 12A

22 dec 2018

"Tack vare bra pris på bostaden så blev arvodet högt."
säljare på Fabriksgatan 7

08 nov 2018

"Mycket positiv till Jennie, duktig och engagerad. Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Neversvägen 37

21 sep 2018

"Utmärkt! "
säljare på Thomanders väg 2B

02 sep 2018

"Mäklaren var mycket aktiv gentemot presumtiva köpare, vilket tveklöst påverkade slutresultatet."
säljare på Östra Vallgatan 2A

26 aug 2018

"En fantastisk mäklare, väldigt kompetent och noggrann i kombination med en väldigt behaglig personlighet som gör att du känner dig mycket trygg "
säljare på Spolegatan 24

19 aug 2018

"Mycket bra mäklare, på precis alla vis!"
säljare på Magnus Stenbocksgatan 3

19 aug 2018

"Proffsig och väldigt lätt att samarbeta med. Ger ett bra intryck och skapar ett förtroende.
Vi rekommenderar henne verkligen "
säljare på Norbergsgatan 5C

19 aug 2018

"Trevlig, rar, förstående. Höll kontakten och var snabb med att exempelvis höra av sig till folk efter visningar. Mycket bra!"
säljare på Prennegatan 6G

19 aug 2018

"Hel nöjd. Bra löpande information"
säljare på Södra Esplanaden 5B

16 jun 2018

"Mycket nöjd i alla avseenden."
säljare på Warholms väg 8B

31 maj 2018

"Mycket nöjd, enda anledningen till att jag bockade i att värderingen inte stämde är för att slutpriset blev mycket högre än förväntat."
säljare på Finalgatan 7B

21 maj 2018

"Jennie har den unika kombinationen att vara intensiv och engagerad samtidigt som hon ger ett lugnt intryck när man pratar med henne.
Jennie är lugn, kompetent och erfaren men tummar samtidigt inte på extremt snabb och god service.
"
säljare på Gässlingavägen 7A

21 maj 2018

"Jennie gav proffsig service och skötte försäljningen enligt förväntningarna om inte ännu bättre. Tack vare Jennies kontaktnät och lokalkännedom blev det en snabb affär vilket kändes både roligt och tryggt. Skulle absolut rekommendera Jennie som mäklare!"
säljare på Södra Esplanaden 5B

11 maj 2018

"Kundens intresse i fokus, visar intresse, lyssnar och bra på att höra av sig med information. "
säljare på Trollebergsvägen 84D

09 maj 2018

"Allt flöt på mycket smidigt och proffsigt! Jag kände mej trygg i försäljningsprocessen."
säljare på Södra Esplanaden 9B

09 maj 2018

"Jennie är engagerad, lyhörd, resultatinriktad och trevlig! Mycket bra!"
säljare på Arkivgatan 20

06 apr 2018

"Mycket trevlig och driven tjej! svarade fort på mail och telefon. Återkopplade till både mig och min man. Anledningen till att arvodet inte är rimligt är på grund av att det inte krävdes särskilt mycket jobb för mäklaren (då vi stod för den mesta infon samt styling av lägenheten), det krävdes inte extra visningar då lägenheten såldes väldigt fort pga ligger i attraktivt område. Har ingenting med mäklaren i fråga att göra så klart. Vi är mycket nöjda med Jennie."
säljare på Iliongränden 43

04 apr 2018

"Hela processen har fungerat bra och vi är nöjda med resultatet. Jennie har varit väldigt duktig, vänlig och hjälpsam."
säljare på Hospitalsgatan 2A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
40 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
218 av 233 säljare
Jennie satte rätt förväntningar på slutpriset
201 av 232 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
234 av 234 säljare
Jennie var tydlig och höll mig uppdaterad
232 av 233 säljare

Jennie på kartan.

440 tidigare annonser
3 bostäder till salu
232 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
3 rum, 86 m²
23 197 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 449 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 72 m²
36 041 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 582 kr/mån
5 995 000 kr
6 rum, 106 m²
56 556 kr/m²
Radhus, Lund

Tidigare försäljningar.

Annonser

Lägenhet Slottsstaden
+ 765 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
2 725 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 330 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Davidshall
+ 555 000 kr
2,5 rum, 75 m²
Utropspris: 3 745 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Lorensborg
+ 305 000 kr
4 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ett rent nöje att arbeta tillsammans med Jennie."
3 050 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 555 000 kr
1 rum, 36,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.