Hussein Ammouri

Profilbild för Hussein Ammouri
Säljarfavorit
Hussein Ammouri
4.8 / 5
(135 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
22 st
134 530 000 kr

Bakgrund

Hussein Ammouri jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-10-16. Hussein har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Hussein har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 106 705 000 kr.

Presentation

En bostadsaffär är vanligtvis den största affären du gör i ditt liv. Därför är valet av fastighetshetsmäklare otroligt viktigt. De förväntningar mina kunder har på mig ligger i underkant för det jag kräver av mig själv.
De mest lyckade affärerna präglas av långsiktiga relationer, vilket jag alltid strävar efter. Med min stora passion för mitt yrke gör jag det som krävs för att just du ska känna dig trygg och nöjd med min hjälp genom hela processen.

Tveka inte att slå en signal! Vi ses!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Hussein.

23 dec 2022

"Mycket seriös mäklare. Väldigt förtroendeingivande. "
säljare på Viggholmsvägen 43

23 nov 2022

"Jag har dessvärre mest negativa erfarenheter av bostadsmäklare, men Hussein utmärkte sig genom att vara ärlig, dedikerad och framförallt ödmjuk i sitt sätt.
Tyvärr anlitades Hussein i en ekonomi och bostadsmarknad som har sett bättre dagar och slutpriset blev därefter.
Sammanfattningsvis vill..."
"Jag har dessvärre mest negativa erfarenheter av bostadsmäklare, men Hussein utmärkte sig genom att vara ärlig, dedikerad och framförallt ödmjuk i sitt sätt.
Tyvärr anlitades Hussein i en ekonomi och bostadsmarknad som har sett bättre dagar och slutpriset blev därefter.
Sammanfattningsvis vill jag dock säga att Hussein är en mycket duktig och framförallt social mäklare som man känner sig trygg med. Jag rekommenderar Hussein starkt och kommer att tipsa om honom till andra potentiella bostadssäljare. "
Läs mer
säljare på Ekholmsvägen 206

16 nov 2022

"Hussein har varit en mycket kompetent och serviceinriktad mäklare då vi sålt vårat radhus. Jag vill därför rekommendera honom till alla som vill sälja eller köpa bostad. "
säljare på Bullerholmsgränd 10

16 okt 2022

"Hans initial analys av marknaden var spot onoch hans råd under försäljningsprocessen var ovärderliga. Jag är mycket nöjd med hans kunskap och kan rekommendera honom varmt. "
säljare på Eksätravägen 238

29 sep 2022

"Best broker in the area. Would highly recommend!"
säljare på Gränsholmsbacken 16

20 sep 2022

"Mycket serviceinriktad och trevligt bemötande. Oerhört professionell med god kunskap om området och marknaden."
säljare på Vårbergsvägen 143

30 aug 2022

"Han är bäst "
säljare på Myrstuguvägen 305

19 aug 2022

"Mycket nöjd med Hussein och hans insatser, trevlig och lyhörd. Väldigt tillitsväckande, mycket professionell i sitt jobb, socialt kompetent med goda kunskaper om marknaden. Bra jobbat! Starkt rekommenderad mäklare!
Stort tack."
säljare på Lammholmsbacken 80

18 aug 2022

"Det var är mycket ansvarsfull mäklare och är mycket nöjd."
säljare på Bullerholmsgränd 89

24 maj 2022

"Kunnig, ärlig , bra bemötande och lätt att kommunicera."
säljare på Slättåkragränd 15

05 maj 2022

"Jättebra "
säljare på Järnbärarvägen 4

05 maj 2022

"Snabb och proffsig försäljning, högkompetens inom området. Mycket snabbare än jag tänkt mig med försäljning på första privat visningen."
säljare på Ålgrytevägen 33

05 maj 2022

"Jag var jättenöjd med mäklaren så jag kommer rekommendera han till alla och det var jätte smidigt att jobba"
säljare på Bullerholmsgränd 79

21 apr 2022

"Mycket nöjd med insatsen och framförallt kunnigheten och kompetensen om området och intresset som finns av bostäderna här. Mycket proaktiv vilket gav snabbt resultat över förväntningarna."
säljare på Lindholmsbacken 60

03 apr 2022

"Ödmjuk, personlig och driven. "
säljare på Sätragårdsvägen 61

30 mar 2022

"Sympatisk och trevlig.Lätt ,tydlig och snabb kommunikation.
Stor kunskap om sitt försäljningsområde."
säljare på Lindholmsbacken 107

28 mar 2022

"Hussein kan området, bra på att lyssna och återkopplar fort om något nytt dyker upp. Jag har såld innan visning och det var jag nöjd med. "
säljare på Gräsholmsvägen 48

22 mar 2022

"Vi är mycket nöjda med all hjälp och vägledning vi fått av vår mäklare. Han var kunnig, påläst och väl insatt och lyssnade respektfullt på våra synpunkter.
Dessutom var han lättillgänglig för oss under hela processen.
"
säljare på Lammholmsbacken 108

10 mar 2022

"Jag kunde lita på min mäklare - det kändes tryggt!"
säljare på Odd Fellowvägen 63

01 mar 2022

"Superbra mäklare! Han är lugn och trygg, det märks att han lyssnar, han svarar ärligt och informativt och återkommer med mer info och tankar. Det märks att han tänker på sin kund. Bästa rekommendationer! "
säljare på Örnsätrabacken 21

01 feb 2022

"Vi kan varmt rekommendera Hussein till alla som går i säljtankar. Han är en enormt engagerad mäklare som alltid finns till hands när man behöver honom. Med sitt kunnande, erfarenhet och avstressande lugn har han lett oss till en rekordförsäljning. Vi anlitar definitivt Hussein till framtida affär..."
"Vi kan varmt rekommendera Hussein till alla som går i säljtankar. Han är en enormt engagerad mäklare som alltid finns till hands när man behöver honom. Med sitt kunnande, erfarenhet och avstressande lugn har han lett oss till en rekordförsäljning. Vi anlitar definitivt Hussein till framtida affärer! "
Läs mer
säljare på Laxholmsbacken 12

21 dec 2021

"Det var min son som ordnade mäklare, Beroende min hustrus demens fanns inget att fotografera. Han hade varit intensiv med att skicka iinfo om att han har kunder i detta område. Det blev 2 visningar för hans klienter tot. 6 familjer av det blev det en köpare."
"Det var min son som ordnade mäklare, Beroende min hustrus demens fanns inget att fotografera. Han hade varit intensiv med att skicka iinfo om att han har kunder i detta område. Det blev 2 visningar för hans klienter tot. 6 familjer av det blev det en köpare."
Läs mer
säljare på Gillsätragränd 80

02 dec 2021

"En bra Mäklare ska va kunnig,ha lugnet, tålamodet med kunderna ,kunna informera o va tillgänglig o det har Hussien o därför rekommenderar jag honom som Mäklare "
säljare på Laxholmsbacken 34

20 nov 2021

"Hussein har helt rätt inställning, perfekt genomförd försäljning. Kan området, har bra dialog med oss som säljare samt har ett bra kontaktnät av köpare. Rekommenderas +++++"
säljare på Stävholmsgränd 34

10 nov 2021

"Har tagit eget initiativ för flera personliga visningar
Mycket engagerad "
säljare på Gränsholmsbacken 6

09 nov 2021

"Hussein var kunnig och engagerad genom hela försäljningsprocessen, särskilt imponerad blev jag av hans engagemang i dialogen med de potentiella köparna under budgivningen."
säljare på Vårbergsvägen 177

29 okt 2021

"Hussein Ammouri är en förtroendeingivande, professionell och inlyssnande mäklare med god lokalkännedom i Skärholmen. Han har ett lugnt och genuint trevligt sätt och vi hade ett bra samarbete. Han överträffade mina förväntningar när det gällde allt från kommunikation och marknadsföring till engage..."
"Hussein Ammouri är en förtroendeingivande, professionell och inlyssnande mäklare med god lokalkännedom i Skärholmen. Han har ett lugnt och genuint trevligt sätt och vi hade ett bra samarbete. Han överträffade mina förväntningar när det gällde allt från kommunikation och marknadsföring till engagemang, med flera extra visningar t.ex. "
Läs mer
säljare på Aspsätravägen 7

25 okt 2021

"duktig, ödmjuk och gjorde oss mycket nöjda."
säljare på Järnbärarvägen 6

21 okt 2021

"Mäklaren var mäktigt och kunnig och jätteduktig."
säljare på Lammholmsbacken 48

17 sep 2021

"Han var engagerad och lyhörd, mycket bra mäklare, lätt att kommunicera med.
Jag skulle rekommendera honom!
"
säljare på Eksätravägen 68

17 sep 2021

"Husseins erfarenhet och noggrannhet gav oss trygghet."
säljare på Stävholmsgränd 69

07 jul 2021

"Mäklaren var lugn och lät var sak ta sin tid, vilket passade oss mycket bra. Slutpriset i dessa Corona tider var svår att bedöma. Priset blev avsevärt högre än vi förväntat oss "
säljare på Varpholmsgränd 57

31 maj 2021

"Engagerad ,lyhörd .Allt var positivt med bemötande m.m."
säljare på Lindholmsbacken 93

28 maj 2021

"Hussein är en mäklare som är bäst för nutidens marknad. Hans största kvalité är att han är jobbhungrig. Trots att han hade många projekt pågående var han alltid tillgänglig. Vi kände oss att bekväma med att diskutera allt och han var alltid öppen för olika förslag. Som mäklare gav han oss enorm t..."
"Hussein är en mäklare som är bäst för nutidens marknad. Hans största kvalité är att han är jobbhungrig. Trots att han hade många projekt pågående var han alltid tillgänglig. Vi kände oss att bekväma med att diskutera allt och han var alltid öppen för olika förslag. Som mäklare gav han oss enorm trygghet och förtroende. Han var själv alltid lugn och fick oss att inte stressa i onödan. Vi rekommenderar honom starkt!
"
Läs mer
säljare på Ålgrytevägen 29

28 maj 2021

"Hussein är en fantastisk mäklare som gjorde hela processen så lätt och avslappnad. Han var aktiv och uppdaterade mig konstant. Rekommenderar VARMT!"
säljare på Kungssätravägen 8

26 maj 2021

"Bästa mäklaren "
säljare på Järnbärarvägen 6

05 maj 2021

"Mycket nöjd med hela samarbetet som säljare. Effektiv, snabb, trevlig och kunnig! Rekommenderas varmt!"
säljare på Stävholmsgränd 74

27 apr 2021

"De utmärkta ömdömen och statistik nedan talar för sig! Hussein har varit professionell, hjälpsam och tillänglig: rekommenderas!
"
säljare på Gransätragränd 20

22 apr 2021

"Ambition, kommunikation och god kännedom om området, rekommenderar stort! "
säljare på Ekholmsvägen 222

22 apr 2021

"Hussein var kunnig, engagerad och lyhörd samt väldigt målinriktad! Jag skulle definitivt använda honom igen!"
säljare på Varvsvägen 13

22 apr 2021

"Snabb, duktig, påläst, effektiv. Rekommenderas "
säljare på Lammholmsbacken 72

22 mar 2021

"Hussein har skött min försäljningen jättebra. Han har svarat på alla mina frågor och hållt mig uppdaterad under hela vägen. Han har varit trygg och kunnig och haft ett bra upplägg. vi har haft en bra dialog hela vägen med uppdateringar om status varje vecka.
Jag rekommenderar Hussein stark om du ..."
"Hussein har skött min försäljningen jättebra. Han har svarat på alla mina frågor och hållt mig uppdaterad under hela vägen. Han har varit trygg och kunnig och haft ett bra upplägg. vi har haft en bra dialog hela vägen med uppdateringar om status varje vecka.
Jag rekommenderar Hussein stark om du har en bostad att sälja i Vårberg.
"
Läs mer
säljare på Vårbergsvägen 177

19 mar 2021

"Av min erfarenhet med dig kan jag säga att du var mycket smidig och positiv. Jag mötte inga hinder eller problem och jag fick vad jag ville av önskad mängd."
säljare på Gransätragränd 21

14 mar 2021

"En mycket trevlig, tålmodig och lättillgänglig mäklare som är hjälpsam och professionellt. Vi är supernöjda! "
säljare på Söderholmsgränd 41

25 feb 2021

"Fantastisk från start till försäljning. Ambitiös och engagerad."
säljare på Kungssätravägen 18

06 feb 2021

"Mycket trevlig mäklare som var lätt att prata och diskutera med i olika frågor samt lätt att få tag på när som helst i veckan. Kunnig både generellt och om området där jag sålde.
Åter matade information löpande under hela processen.
Jag upplevde Hussein som otroligt professionell, lyhörd och hjä..."
"Mycket trevlig mäklare som var lätt att prata och diskutera med i olika frågor samt lätt att få tag på när som helst i veckan. Kunnig både generellt och om området där jag sålde.
Åter matade information löpande under hela processen.
Jag upplevde Hussein som otroligt professionell, lyhörd och hjälpsam.
Jag kan starkt rekommendera Hussein för era framtida bostadsaffärer.
"
Läs mer
säljare på Gillsätragränd 35

22 dec 2020

"Har ett brett kompetens och erfarenhet som tar sina uppdrag med ett professionellt sätt. Rekommenderar denna mäklare starkt "
säljare på Lindholmsbacken 63

21 dec 2020

"Handlingskraftig, lätt att få kontakt med, höll vad han lovade. Hussein är väldigt professionell, lätt att få förtroende för samt lätt att arbeta med. Rekommenderas "
säljare på Våruddsringen 116

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Radhus
12
Villa
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
106 705 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 128 säljare
Hussein satte rätt förväntningar på slutpriset
117 av 127 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
125 av 129 säljare
Hussein var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 131 säljare

Hussein på kartan.

191 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
133 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

1 890 000 kr
2 rum, 54 m²
35 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 234 kr/mån
4 490 000 kr
6 rum, 128 m²
35 078 kr/m²
Villa, Stockholm
6 rum, 127 m²
Villa, Stockholm
4 800 000 kr
6 rum, 146 m²
32 876 kr/m²
Villa, Stockholm
5 rum, 102 m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Johannesdal
6 rum, 167 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Skärholmen
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 200 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vårberg
3 rum, 83 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vårberg
4 rum, 108 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Vårberg
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.