Henric Theorell

Profilbild för Henric Theorell
Henric Theorell
4.9 / 5
(92 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
16 st
38 600 000 kr

Bakgrund

Henric Theorell jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-06-30. Henric har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Henric har haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 53 265 000 kr.

Presentation

Jag heter Henric Theorell och jag har förmånen att dagligen arbeta med något som jag brinner för. Mitt jobb som fastighetsmäklare är verkligen något som passar mig. Min framgång beror på mitt engagemang, min bakgrund och min förmåga att sätta mig in i mina kunders situation och hitta den bästa lösningen för dem. Som följd av detta har jag en hög kundnöjdhet som jag kan referera till.
Min bakgrund med över 30 års erfarenhet inom försäljning är självklart en av faktorerna till detta. Som ni säkert förstår så handlar min roll som fastighetsmäklare om försäljning i flera led. Hur jag genomför visningen och budgivningen är två exempel där min försäljningserfarenhet kommer till er fördel. För att ni ska nå bäst betalt och en trygg affär är min erfarenhet direkt avgörande för er. Trygga köpare är bättre köpare och där är min kontakt med kunderna innan visning, min presentation av er bostad under visning och uppföljning efter visning en viktig del för att kunderna ska känna sig trygga genom hela processen.
Jag har dessutom en bakgrund som elitidrottare, jag har tävlat i motocross och har en andraplats i Junior SM som bästa resultat. Mitt driv och tävlingsinstinkt är också en viktig del för att prestera mot uppsatta mål. Det är avgörande hur jag som fastighetsmäklare utför de olika momenten utifrån er situation för att nå bäst betalt och en trygg affär för just er.

Säljare om Henric.

30 jun 2020

"Henric är en otroligt engagerad mäklare som ser till både säljare och köpares intressen. Vi kom i kontakt med Henric första gången när vi var intresserade av ett objekt. Det som gjorde att vi sedan anlitade honom till vår försäljning var att han är tillgänglig, arbetar på professionellt sätt - han är påläst på objektet, och man kan lita på det han säger. "
säljare på Attungsgatan 58

14 maj 2020

"Jag hade önskat att vi kommit fram till ett mer rimligt utgångspris. Vägt in fler parametrar. Antal intressenter var för många på visningarna. "
säljare på Gotthemsgatan 57

06 mar 2020

"Jag kan varmt rekommendera Henric Theorell som sålde min bostadsrätt. Mycket kunnig och får både säljare och köpare att känna sig trygga. Alltid tillgänglig för återkoppling, att svara på frågor osv. Ingenting är svårt för Henric.
"
säljare på Gråbergsgatan 51

20 feb 2020

"Henric var engagerad, trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på De Geersgatan 93

27 jan 2020

"Väldigt nöjd med mäklarens insats!"
säljare på Holmtorpsvägen 45

02 dec 2019

"Möjligen dyrare än alternativen men seriös och mycket kompetent. Lyckades sälja lägenheten snabbt och få avslut på affären i år så att den bara behöver deklareras 2020."
säljare på Gråbergsgatan 51

25 nov 2019

"Vi kan varmt rekommendera Henric som mäklare, vi har bara positiva saker att säga och tror inte vi kunde valt en bättre mäklare. Allting har flutit smidigt och bra. "
säljare på Skepparegatan 40

02 nov 2019

"Trevlig och driven försäljare som gör allt för att få din bostad såld"
säljare på Djurövägen 132A

21 okt 2019

"Mycket trevlig och kunnig "
säljare på Gråbergsgatan 1

17 okt 2019

"En bättre mäklare får man leta efter! "
säljare på Aktergatan 8

26 aug 2019

"Glad framåt mäklare med ett driv att nå målet "
säljare på Smedstugugatan 18A

16 aug 2019

"Sålt ett hus på landet och Henric har alltid varit positiv och glad. En man med konstanta mungipor i öronen. "
säljare på Norralund 1

20 jul 2019

"Vi kan varmt rekommendera Henric Theorell som mäklare. Hans tillmötesgående sätt, stora engagemang, pålitlighet och kommunikativa förmåga vid vår husförsäljning har varit ovärdeligt och till stor belåtenhet. "
säljare på Östanvägen 69

31 maj 2019

"Trevlig, ärlig och hade humor."
säljare på Bråddgatan 29

30 maj 2019

"Driven, glad, härlig. "
säljare på Smedstugugatan 18A

02 maj 2019

"Henric är en väldigt engagerad och hjälpsam mäklare som alltid hade tid. Var hjälpsam med att svara på alla våra frågor och funderingar på ett objektivt sätt. Henric förklarade processerna som man går igenom vid en försäljning på ett enkelt och förstående sätt. "
säljare på Slottsgatan 126

17 apr 2019

"Trevlig, engagerad och kunnig. "
säljare på Vickelbyvägen 72

01 feb 2019

"Marknaden rasade tydligt strax efter att vi skrivit på säljuppdrag. Utgångspriset hamnade därför under det pris som diskuterades i offertfasen. "
säljare på Knäppingsborgsgatan 16

07 dec 2018

"Henric var en mycket bra mäklare, väldigt engagerad i sitt arbete."
säljare på Wadströmsgatan 8

27 nov 2018

"Mycket kompetent och lätt att ha att göra med. Toppennöjd!"
säljare på Skepparegatan 9C

26 okt 2018

""Vi är mycket nöjda med Henrik som mäklare. Vi upplevde honom kunnig,seriös och effektiv genom hela affären.
I en lite trög marknad med få spekulanter kände vi att vi fick valuta för pengarna vi investerat i mäklarvalet. Rekomenderas!""
säljare på Morängatan 32

15 okt 2018

"Snabb,proffsig,kunnig,tydlig,engagerad. Erfarenheten kändes verkligen."
säljare på Von Leesengatan 5C

30 sep 2018

"Kanon!"
säljare på Sandbygatan 21

26 aug 2018

"Kunnig och saklig, vi är mycket nöjda. / Anders"
säljare på Sjöviksvägen 18

20 apr 2018

"Henric har varit mycket engagerad och lyhörd, vid försäljningen av vår bostadsrättslägenhet.
Väldigt påläst och man märker att han har lång erfarenhet.
Han hade många bra tips och idéer kring hur en försäljning bör läggas upp.
Hade faktiskt ganska låga förväntningar (kring mäklare i allmänhet), men de överträffades med råge, och vi skulle nog vilja påstå att Henric återupprättat mäklaranseendet, hos oss i alla fall."
säljare på Reenstiernagatan 6

11 apr 2018

"Henric är den typ av mäklare som verkligen får en att känna sig trygg inför en så stor affär. Han lyssnade på hur min upplevelse av lägenheten hade varit och använde det vid annonsering och försäljning. Han visade stort engagemang av både mig som säljare men även av köparen som ger förtroende och det gör Henric till en väldigt duktig mäklare. "
säljare på Ellen Mobergs gata 16

08 apr 2018

"Henric genomförde försäljningen med bravur."
säljare på Rösgången 1

05 apr 2018

"Riktigt bra mäklare som jag med högsta sannolikhet kommer att kontakta vid eventuell bostadsförsäljning i framtiden!"
säljare på Folkborgsvägen 14

28 mar 2018

"Vi anlitade Henric efter ett misslyckat försök till försäljning med annan mäklare. Henric var proffsig och hjälpsam genom hela processen och det kändes tryggt att ha hans hjälp. Han rekommenderas varmt! "
säljare på Lönö Fyren 45

28 mar 2018

"Henric inger förtroende och visar kunskap och klokhet. Han betonade hela tiden att det var vi, säljarna, som bestämde och tog besluten t.ex fortsatt budgivning eller inte. Samtidigt gav han tips och råd baserade på sin erfarenhet. Henric blev lika nöjd som vi då affären blev klar , vi visste hela tiden att han jobbade hårt för oss, att vi skulle få så mycket som möjligt för vårt parhus.Han är en trevlig och glad person som har nära till skratt och som är lätt att tycka om och komma nära./ Ann-Cathrin och Claude Olsson"
säljare på Skogskullevägen 18

21 mar 2018

"Vi är väldigt nöjda med Henric, engagerad och la ner mycket tid för att göra ett så bra resultat som möjligt, vilket han lyckades med! Rekommenderar verkligen Henric!
// Elias och Elin "
säljare på Aktergatan 12

25 jan 2018

"Seriös och trevlig att ha att göra med."
säljare på Smedstugugatan 6

22 jan 2018

"Svårt att svara på om mäklaren var prisvärd. Jag tycker vi betalade väldigt mycket pengar i mäklararvode men vi är också mycket nöjda med hans insats."
säljare på Sandgatan 34

22 jan 2018

"Mkt bra och kompetent. Bra dialog genom hela processen. Kom med bra förslag men pressade aldrig på. Slutpriset var en bra bit över förväntan samtidigt som en uppmaning till försiktighet kom från mäklaren att ej pressa ur den sista droppen eftersom risken ökade att en eller flera spekulanter skulle hoppa av. När vi beslutade att priset var gott nog lyckades mäklaren avsluta affären snabbt."
säljare på Skepparegatan 9D

22 jan 2018

"Klockren instas av Henric. Jag trodde aldrig att en försäljning skulle kunna gå så här smidigt men eftersom Henric är så målmedveten, socialt kompetent och engagerad så kände jag ingen stress inför någon del av försäljningsprocessen. Precis så ska det vara att sälja sin bostad."
säljare på Generalsgatan 2

22 jan 2018

"Anledningen till att jag inte tycket att mäjlaren var värd arvodet gar inte med mäklaren själv att göra, utan jag tycker att arvodena är för höga när det kommer till att sälja relativt billiga bostadsrätter."
säljare på Nunnebanan 19

22 jan 2018

"Henric höll vad han lovade från början till slut.Helt enkelt jätte nöjd är jag och har rekommenderat honom för andra som också sålde sina bostäder genom Henric."
säljare på Muraregatan 104

22 jan 2018

"Mycket bra bemötande och kunnig. Aningen dyrt."
säljare på Dalsgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
7
Radhus
5
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
53 265 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
83 av 92 säljare
Henric satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 92 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 92 säljare
Henric var tydlig och höll mig uppdaterad
92 av 92 säljare

Henric på kartan.

192 tidigare annonser
1 bostäder till salu
92 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

Tomt/Mark, Norrköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 060 000 kr
Radhus Eneby
5 rum, 112 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 050 000 kr
Radhus Eneby
+ 850 000 kr
6 rum, 104 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Henric är en otroligt engagerad mäklare som ser till både säljare och köpares intressen. Vi kom i kontakt med Henric första gången när vi var intresserade av ett objekt. Det som gjorde att vi sedan anlitade honom till vår försäljning var att han är tillgänglig, arbetar på professionellt sätt - han är påläst på objektet, och man kan lita på det han säger. "
1 825 000 kr
Lägenhet Vilbergen
+ 230 000 kr
3,5 rum, 86,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
2 600 000 kr
Villa Rejmyre
+ 1 200 000 kr
4 rum, 78 m²
Utropspris: 1 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 950 000 kr
Lägenhet Vilbergen
3 rum, 86 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.