Frida Klaesson

Profilbild för Frida Klaesson
Säljarfavorit
Frida Klaesson
5.0 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
18 st
117 675 000 kr

Bakgrund

Frida Klaesson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2015-03-27. Frida har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Frida har haft 27 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 122 435 000 kr.

Presentation

Marknadsledande på Lilla Essingen 2017, 2018 & 2019. Med lång erfarenhet inom service från ett flertal olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig.

För mig är det viktigt att leverera på topp då jag ställer höga krav på mig själv. För dig som köpare eller säljare innebär det att jag alltid vill lämna er med känslan av att ni fått det där lilla extra som gör att jag blir ditt självklara val av mäklare vid framtida affärer.

Tillsammans med mitt driv, kunskap och engagemang samt marknadens i särklass bästa tjänst har vi alla förutsättningar som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Känner mig stolt för att återigen ha fått det fina betyget 5 av 5 i nöjdkundbetyg.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du behöver guidning i din nästa försäljning, jag hjälper dessutom alla mina kunder med köphjälp!

Här kan ni läsa om mig i min mäklarstory:
https://www.erikolsson.se/Socialt-och-event/maklarportratt/frida-klaesson/

Kontakta mig gärna för ett första möte!

Bakgrund: Tidigare på Handelsbanken. Utbildad Gävle Högskola.

Säljare om Frida.

10 sep 2020

"Frida är mycket lyhörd och professionell i sitt bemötande och ser till att alla inblandade känner sig nöjda både som säljare och köpare! "
säljare på Primusgatan 69

06 sep 2020

"Frida är otroligt proffsig och service minded! Hela processen gick smidigt och jag blev löpande uppdaterad på allt som hände, vilket är/var viktigt för mig. Jag kände att Frida gjorde det där lite extra för att få till en så bra försäljning som möjligt och i slutändan fick jag också mer betalt för min lägenhet än vad jag räknat med. Supernöjd!"
säljare på Essinge Brogata 39

03 sep 2020

"Frida är en jättekompetent mäklare! Hon hade bra koll på marknaden och jag upplevde att vi hade ett väldigt bra samarbete. "
säljare på Strålgatan 19

09 jul 2020

"Mycket nöjd med Fridas insats, lugn, sansad och levererade över förväntan.
"
säljare på Primusgatan 87

25 jun 2020

"Frida är fantastisk! "
säljare på Gjörwellsgatan 15

15 jun 2020

"Fantastiskt mäklare som var mycket engagerad och målinriktad. Skulle rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Primusgatan 98

10 jun 2020

"Frida är lyhörd, professionell, varm och engagerad. Hon var lätt att få tag på, återkopplade alltid och höll mig informerad samt var alltid positiv och tillgänglig. Jag kan varmt rekommendera Frida! "
säljare på Luxgatan 37

10 jun 2020

"Går du i säljtankar och letar efter en professionell och skicklig mäklare så är Frida ett riktigt bra val.
Hon är engagerad, kunnig, lugn och lyhörd med ett stort driv. Hade stort förtroende för och en nära kontakt med henne genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Frida."
säljare på Alströmergatan 32C

13 maj 2020

"Frida är kunnig, engagerad, tillgänglig och mycket mer. Vi hade fullt förtroende för henne genom hela processen och eftersom köparna anlitade Frida för att sälja sin lägenheten tror vi att potentiella spekulanter känner likadant. Frida är helt enkelt en otroligt bra mäklare."
säljare på Aktergatan 25

05 maj 2020

"Choosing Frida as a realtor was the best choice during the selling process.
She is reliable, precise, and able to create good vibes both for the seller and the acquirer. Moreover she is the most successful mäklare in Lilla Essinge, a real expert with an impressive network.
The sales was super fast and really smooth.
I couldn't be more satisfied with the job done!"
säljare på Essinge Brogata 20

03 maj 2020

"Frida var kanonbra, service minded, kommunikativ och väldigt trevlig att ha att göra med."
säljare på Essinge Brogata 10

13 apr 2020

"Frida är väldigt lyhörd, professionell och kunnig. Höll oss uppdaterade genom hela processen som kändes tryggt. Kan varmt rekommendera Frida vid försäljning på Lilla Essingen. "
säljare på Strålgatan 21

22 mar 2020

"Om du ska sälja på Lilla Essingen så behöver du inte ens fundera på vem du ska välja. Frida är nr 1! Hon överträffade alla våra förväntningar. Det var bara att luta sig tillbaka och låta Frida med säker hand sköta det hela. Hon är en fantastisk säljare, kan marknaden och har ett enormt driv.
Vi hade redan valt en annan mäklare med god lokalkännedom men av olika anledningar bytte vi till Frida. Från dag ett kände vi stort förtroende. Frida var engagerad, lyhörd och levererade direkt. Det är lätt att välja en mäklare med säljtugg som lovar höga slutpriser. Gör inte det. Frida har en lugn framtoning men är en fantastisk säljare med stort driv och stor förmåga att läsa av marknaden. Siffrorna talar sitt tydliga språk: högst försäljningsvärde, flest rekommendationer och flest försäljningar på Lilla Essingen. Vi är otroligt nöjda med resultatet och rekommenderar varmt Frida!
"
säljare på Disponentgatan 4

14 feb 2020

"Frida är en lugn, trygg, kunnig och glad mäklare som hela tiden såg till att återkoppla och hålla mig informerad under hela processen. Topp!"
säljare på Primusgatan 69

19 dec 2019

"Frida är trevlig, kunnig och tillgänglig. "
säljare på Strålgatan 8

15 nov 2019

"Engagerad och lyhörd. "
säljare på Primusgatan 81

24 okt 2019

"Frida är en mycket kompetent och förtroendeingivande mäklare som ser till kundens bästa. Alltid positiv och tillgänglig. Mer än nöjd. "
säljare på Patentgatan 1

21 okt 2019

"Frida var en mycket bra samarbetspartner genom hela försäljningsprocessen. Frida navigerade mig genom försäljningen med ett stort engagemang och kunnighet. Jag fick hela tiden relevant information och rådgivning vilket avlastade mig under försäljningen. Jag rekommenderar Frida som samarbetspartner. "
säljare på Primusgatan 78

17 okt 2019

"Frida är proffsig, personlig, lyhörd och engagerad. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Polhemsgatan 36

23 sep 2019

"Frida var mäklare när jag skulle sälja min lägenhet på Lilla Essingen. Jag är supernöjd med hennes insats under hela processen. Väldigt fina bilder till annonsen blev det också.
Rekommenderas! "
säljare på Essinge Brogata 22

19 sep 2019

"Frida gjorde en tydlig plan inför försäljningen och följde den med bra resultat
"
säljare på Luxgatan 11

06 sep 2019

"Mycket bra och proffsigt bemötande genom hela processen. Gav det lilla extra. "
säljare på Surbrunnsgatan 5

29 aug 2019

"Jag kan varmt rekommendera Frida som mäklare. Otroligt professionell, engagerad och förtroendeingivande genom hela processen. Vi har försökt sälja lägenheten med annan mäklare vid flera tillfällen utan att få den såld, men lyckades tillslut sälja lägenheten med Fridas hjälp - och gjorde dessutom en relativt stor vinst! "
säljare på Luxgatan 6

15 aug 2019

"Upplevde en otroligt smidig försäljning med Frida Klaesson. Trevlig, tillmötesgående och engagerad genom hela processen som gick snabbt och gav ett mycket bra resultat. Har egentligen inget negativt att säga, utan är nöjd med allt från första mötet till budgivning och kontraktsskrivning. Frida har varit bra på att kontinuerligt informera mig som säljare om vad som händer och följa upp olika intressenter. Hon har bra koll på området (Lilla Essingen) och visste vad som skulle lyftas fram, både med bostaden och området i stort. Tydlig och snabb kommunikation rakt igenom. Fem plus!
/Rickard"
säljare på Strålgatan 8

27 jun 2019

"Fantastisk! Finns inget att klaga på!"
säljare på Essinge Brogata 20

13 jun 2019

"Högsta betyg"
säljare på Essinge Brogata 22

27 maj 2019

"Kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare än Frida! Allt var toppen och över förväntan!! "
säljare på Essinge Brogata 27

08 maj 2019

"Jag är supernöjd & kommer absolut rekomendera Frida till mina vänner! "
säljare på Strålgatan 23

05 maj 2019

"Slutpriset blev mycket högre än väntat. Det är en positiv sak för mig! "
säljare på Strålgatan 12

09 apr 2019

"Säljpriset blev mycket högre än man kunde ana, dvs det var omöjligt att förutsäga/sätta förväntningar på."
säljare på Wennerbergsgatan 6B

23 mar 2019

"Frida imponerade verkligen under försäljningen av min lägemhet. Hon visade stor kunskap om marknaden och lyckades tajma min försäljning så bra att den bara låg ute på Hemnet i 2dagar innan den var såld. Den såldes dessutom till ett pris jag bara kunnat drömma om. Frida är engagerad, lyhörd och uppdaterar noggrant under hela processen. Att Frida dessutom är makalöst bra på förhandling gör att hennes tjänst blir oslagbar. En riktig stjärnmäklare om du frågar mig! "
säljare på Frödingsvägen 3

20 mar 2019

"Vi rekommenderar Frida till alla som ska sälja på Lilla Essingen eller närliggande områden!"
säljare på Disponentgatan 4

18 mar 2019

"Vi var verkligen supernöjda med det jobbet Frida gjorde, oberoende av det fina slutpriset.
Hon utmärkte sig med en enorm servicekänsla, initiativ och proffessionalitet.
Vi kände hela tiden att prosessen var i trygga händer och litade 100% på Frida. Hon följde upp hela vägen och höll oss uppdaterade och trygga på att handeln skulle gå i hamn.
Hon var insiktsfull, erfaren och klok i sin värdering och vilken förväntning vi skulle ha till slutpriset, men lyckades sen landa hem ett slutpris som övergick våra och hennes egna förväntningar.
Vi kan varmt rekommendera Frida som mäklare!"
säljare på Primusgatan 60

18 mar 2019

"Jag kan varmt rekommendera Frida, hon är otroligt professionell & engagerad. Jag kände mig trygg genom hela processen och uppskattade att hon ofta uppdaterade mig om läget. "
säljare på Essinge Brogata 5

01 mar 2019

"Frida är jätteduktig. Jag rekommenderar henne till andra säljare!"
säljare på Strålgatan 21

31 jan 2019

"Tyckte inte att jag fick full insikt/koll innan annonsen lades ut på mäklarens hemsida. "
säljare på Primusgatan 82

20 jan 2019

"Från start till mål så var Frida en mycket professionell mäklare. Hon var engagerad och höll mig uppdaterad under hela försäljningen. Utifrån vilken vändning budgivningen tog så anser jag även att Frida är en bra förhandlare som agerar direkt på oförutsedda händelser. Frida har mina varmaste rekommendationer och söker ni en pålitlig, engagerad och kompetent mäklare så har ni hittar rätt. Mvh Erik Nilsson, Alströmergatan 32P"
säljare på Alströmergatan 32P

19 dec 2018

"Mycket professionell och bra att ha att göra med!"
säljare på Disponentgatan 1

22 nov 2018

"Mycket duktig och proffsig mäklare som jag rekommenderar till fullo."
säljare på Strålgatan 23

09 nov 2018

"Frida, vi kommer verkligen rekomendera dig till andra Essinge-bor! Riktigt bra insats! "
säljare på Patentgatan 5

23 okt 2018

"Frida har ingett ett seriöst intresse med stor passion från dag ett och alltid lätt att få kontakt med. Alltid på ett gott humör :)"
säljare på Primusgatan 84

07 sep 2018

"Klockren mäklare på alla plan! Supertrevlig, kunnig och engagerad. Rekommenderar varmt! "
säljare på Luxgatan 11

06 sep 2018

"Frida var proffsig och lugn i sitt bemötande och jag kände att hon var helrätt för jobbet att sälja min lägenhet. Sen blev slutpriset över det förväntade!"
säljare på Essinge Brogata 19

21 jun 2018

"Kände oss trygga med att veta hon skötte försäljningen."
säljare på Hagalundsgatan 36

19 maj 2018

"Frida är fantastisk! En trevlig, engagerad och förtroendeingivande mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Alströmergatan 49

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
122 435 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 91 säljare
Frida satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 91 säljare
Frida var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Frida på kartan.

293 tidigare annonser
2 bostäder till salu
91 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
3 rum, 62 m²
70 887 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 727 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 78 m²
70 448 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 979 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 500 000 kr
Lägenhet Marieberg
+ 250 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
3 520 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 525 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
6 350 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 555 000 kr
4 rum, 78 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Frida är mycket lyhörd och professionell i sitt bemötande och ser till att alla inblandade känner sig nöjda både som säljare och köpare! "
5 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 58,6 m²
Utropspris: 5 300 000 kr
3 330 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen Kungsholmen
+ 535 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Frida är en jättekompetent mäklare! Hon hade bra koll på marknaden och jag upplevde att vi hade ett väldigt bra samarbete. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.