Fredrik Hagberg

generic avatar
Fredrik Hagberg
5.0 / 5
(17 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Fredrik Hagberg var registrerad mäklare mellan 2019 och 2021.

Presentation

Fredrik är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Fredrik.

26 maj 2020

"Fredrik Hagberg på Våningen & Villan gjorde ett strålande gott jobb som på kort tid ledde till avslut med såväl nöjda köpare som säljare. Konceptet med att låta göra överlåtelsebesiktning och energideklaration före visning var övertygande för de presumtiva kunderna och en trygghet för mig som säl..."
"Fredrik Hagberg på Våningen & Villan gjorde ett strålande gott jobb som på kort tid ledde till avslut med såväl nöjda köpare som säljare. Konceptet med att låta göra överlåtelsebesiktning och energideklaration före visning var övertygande för de presumtiva kunderna och en trygghet för mig som säljare. Fredrik övertygade i sin professionella gärning i alla delar av processen; marknadsföring, arrangemang av besiktning, energideklaration och fotografering, mötet med alla presumtiva kunder i de två visningarna samt avslut, administration och uppföljning. När såväl köpare som säljare är nöjda finns intet övrigt att önska! Bästa mäklare jag haft nöjet att anlita."
Läs mer
säljare på Kronodalsvägen 19-0

15 apr 2020

"Våningen och Villan har ett fantastiskt koncept med olika tillval som ingår i priset.
Vi valde stylingen och kvällsfotograferingen. Stylisterna som kom var fullblodsproffs och det tillsammans med kvällsfotograferingen gjorde att annonsen blev fantastisk."
"Våningen och Villan har ett fantastiskt koncept med olika tillval som ingår i priset.
Vi valde stylingen och kvällsfotograferingen. Stylisterna som kom var fullblodsproffs och det tillsammans med kvällsfotograferingen gjorde att annonsen blev fantastisk."
Läs mer
säljare på Parkgatan 4

13 feb 2020

"Vill ni slippa tänka på försäljningen av er bostad? Bra, anlita Fredrik! Han ser till att bostaden är korrekt värderad, får den såld till värderat belopp och håller säljarna kontinuerligt uppdaterade om hur processen fortlöper. Fredrik är någon jag alltid kommer anlita vid mina framtida bostadsaf..."
"Vill ni slippa tänka på försäljningen av er bostad? Bra, anlita Fredrik! Han ser till att bostaden är korrekt värderad, får den såld till värderat belopp och håller säljarna kontinuerligt uppdaterade om hur processen fortlöper. Fredrik är någon jag alltid kommer anlita vid mina framtida bostadsaffärer. En mäklare som brinner för sitt yrke och som får jobbet gjort! Toppbetyg i bemötande, planering, utförande och avslut. "
Läs mer
säljare på Ahrenbergsgatan 8

08 okt 2019

"Jag hade besök av tre mäklare där Fredrik verkligen stack ut. Hans bemötande och säkerhet var en stor anledning till att jag valde honom. Han satte ett bra utgångspris med en summa jag var nöjd med, trots detta fick han upp priset och sålde min bostad till ett mycket bra pris. Han var lätt att få..."
"Jag hade besök av tre mäklare där Fredrik verkligen stack ut. Hans bemötande och säkerhet var en stor anledning till att jag valde honom. Han satte ett bra utgångspris med en summa jag var nöjd med, trots detta fick han upp priset och sålde min bostad till ett mycket bra pris. Han var lätt att få tag på dygnet runt och hade alltid tydliga svar vilket var väldigt skönt. Som helhet är jag extremt nöjd och skulle verkligen rekommendera Fredrik till dig som går i säljtankar, du kommer inte att ångra det!
"
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 220

17 sep 2019

"Fredrik visade stort engagemang och driv från första stund han var i lägenheten.
Tydligt upplagd plan för hur vi som kunder skulle få det slutresultat vi önskat. Kontinuerlig kommunication under hela processen, vilket också medförde att vi aldrig kände oss osäkra på vad som hänt eller skulle kun..."
"Fredrik visade stort engagemang och driv från första stund han var i lägenheten.
Tydligt upplagd plan för hur vi som kunder skulle få det slutresultat vi önskat. Kontinuerlig kommunication under hela processen, vilket också medförde att vi aldrig kände oss osäkra på vad som hänt eller skulle kunna hända.
Fredrik kommer vara högst delaktig i mina framtida bostadsaffärer!"
Läs mer
säljare på Regementsgatan 31B

11 sep 2019

"Kan varmt rekommendera Fredrik som mäklare. Mycket duktig i sitt yrke och försäljningen gick snabbt och smidigt utan konstigheter.
Mycket strukturerad, tydlig, öppen kommunikation, otroligt hjälpsam. Känner mig mycket lugn med Fredrik."
säljare på Per Albin Hanssons väg 54A

31 aug 2019

"Helt otrolig! Väldigt nöjd med Fredde. Väldigt intresserad utav ideer och tankar som man kommer med, hjälper till och besvarar på frågor som man som säljare är osäker på. Bäst i Test och vet vad han ska göra :) "
säljare på Klörupsvägen 31E

10 jul 2019

"Malmö’s mest engagerad och kunniga mäklare som driver bostadsförsäljningen framåt på ett professionellt sätt. Kommer definitivt anlita Fredrik vid framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Lektorsgången 5B

03 jun 2019

"Fredrik är trevlig, lyhörd och tillmötesgående. Han lyssnar och ställer relevanta frågor.
Jag kommer tveklöst rekommendera Fredrik till andra."
säljare på Gång 11

03 jun 2019

"Väldigt bra mäklare, lätt att göra med och svara alltid på mina frågor, väldigt behjälplig"
säljare på Bullerbygatan 99

07 maj 2019

"Fredrik var närvarande och tillgänglig. Besvarade frågor snabbt och höll oss uppdaterade på vad som hände hela tiden. Det kändes som att han visste vad han pratade om vad gäller hus och han förmedlade lugn. Att han sedan bor i området och kan besvara alla frågor om det gav honom ett extra plus. J..."
"Fredrik var närvarande och tillgänglig. Besvarade frågor snabbt och höll oss uppdaterade på vad som hände hela tiden. Det kändes som att han visste vad han pratade om vad gäller hus och han förmedlade lugn. Att han sedan bor i området och kan besvara alla frågor om det gav honom ett extra plus. Jag har inga anmärkningar och rekommenderar honom varmt till andra. "
Läs mer
säljare på Lyckesholmsgatan 25

26 apr 2019

"Jag hade rakt igenom ett mycket gott samarbete med Fredrik. Fredrik är lätt att resonera med, en god lyssnare, ger raka besked, bistår med kloka och omdömesgilla förslag. Allt rörande försäljningen av min bostadsrätt sköttes på ett synnerligen professionell sätt.
"
"Jag hade rakt igenom ett mycket gott samarbete med Fredrik. Fredrik är lätt att resonera med, en god lyssnare, ger raka besked, bistår med kloka och omdömesgilla förslag. Allt rörande försäljningen av min bostadsrätt sköttes på ett synnerligen professionell sätt.
"
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 3

07 apr 2016

"Supernöjd med Fredrik Hagberg! Har litat fullt ut på honom och han är verkligen en säker mäklare. Engagerad, kunnig, trygg, positiv! Allt har gått så smidigt!
Tack för gott samarbete!
Med vänlig hälsning, Therese Arthursson"
säljare på Bellevuevägen 6C

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
17 av 17 säljare
Fredrik satte rätt förväntningar på slutpriset
16 av 17 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
17 av 17 säljare
Fredrik var tydlig och höll mig uppdaterad
17 av 17 säljare

Fredrik på kartan.

155 tidigare bostäder
17 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Bunkeflostrand
6 rum, 163 m²
Utropspris: 7 875 000 kr
8 500 000 kr
Villa Bunkeflostrand
+ 625 000 kr
4 rum, 169 m²
Utropspris: 7 875 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Midhem
1 rum, 33 m²
Utropspris: 795 000 kr
4 300 000 kr
Villa Burlövs Egna Hem
+ 825 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
5 350 000 kr
Villa Västra Kattarp
-25 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 5 375 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.