Filip Ullhag

Profilbild för Filip Ullhag
Säljarfavorit
Filip Ullhag
4.9 / 5
(83 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
14 st
79 365 000 kr

Bakgrund

Filip Ullhag jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Filip har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Filip har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 94 600 000 kr.

Presentation

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder optimala förutsättningar för sin livs mest lyckade affär, och det har fungerat. Under mina år som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad har jag haft förmånen att förmedla hundratals lägenheter och göra lika många kunder nöjda. Detta har lett till många stamkunder - nu vill jag att du blir nästa! På dagens marknad ska du inte lämna något åt slumpen, utan välj att anlita en mäklare som har en väl inarbetad och målmedveten arbetsmetod. Jag garanterar högsta möjliga slutpris och en trygg process för dig och dina köpare. Jag berättar gärna mer om hur jag jobbar under vårt möte.

Att få verka i Stockholm, staden jag älskar är en stor förmån och mitt främsta mål är utöver ett maximerat slutpris att såväl köpare som säljare ska känna sig så pass nöjda genom hela förmedlingsprocessen att de vill rekommendera mig vidare.

Urval av prestationer senaste fyra åren
Meriter/utmärkelser 2021
- Säljarfavorit (Hittamäklare)
- Flertalet föreningsrekord
- 4.9/5 i snittbetyg på Hittamäklare
- Bidrar med redaktionellt underhåll till flertalet bloggar/tidningar
- Föreläsare Nordea/Unga Aktiesparare

Meriter/utmärkelser 2020
- 4:e mest transparenta mäklaren i Sverige på Mäklarhuset (Hittamäklare)
- Säljarfavorit (Hittamäklare)
- Flertalet föreningsrekord
- Bloggare på Mäklarbloggen hos Boneo
- 4.9/5 i snittbetyg på Hittamäklare

Meriter/utmärkelser 2019
- Årets rookie 2019 (högst omsättning första helår som reg. mäklare)
- Säljarfavorit (Hittamäklare)
- Flest sålda 3:or i hela innerstan, alla mäklare i augusti månad.
- Flertalet föreningsrekord
- 4.9/5 i snittbetyg på Hittamäklare

Meriter/utmärkelser 2018
- Flertalet föreningsrekord
- 4.9/5 i snittbetyg på Hittamäklare

Jag är utöver min mäklarutbildning, utbildad beteendevetare och en säljare in i ryggmärgen.

Är du en säljare på Kungsholmen? Du har tur! Jag är uppvuxen och bor på Kungsholmen idag, samt är verksam som mäklare just här på vårt huvudkontor. Att jag spenderat hela mitt liv här är för dig som säljare och köpare en stor fördel. För mig är det en självklarhet att vara verksam på just Mäklarhuset Stockholms Innerstad.

Mäklarhuset är med sina 110 kontor en rikstäckande kedja i Sverige. Vi är i framkant inom IT & digital marknadsföring och har därför många smarta verktyg för att du ska få så mycket spekulanter på visningen som möjligt och därmed högsta möjliga slutpris. Mitt hundraprocentiga fokus är bostadsrätter i innerstan och därför är det en självklarhet för mig att vara på Mäklarhuset.

Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering samt en fullständig presentation av Mäklarhusets framgångsrika koncept!

Säljare om Filip.

24 jun 2021

"Mycket engagerad och lyhörd mäklare med god människokännedom och fingertoppskänsla. Rekommenderas varmt."
säljare på Långholmsgatan 19

22 jun 2021

"Filip är engagerad och dedikerad. Han är noggrann, tydlig och trevlig. Det kändes tryggt att låta honom sälja min lägenhet och gjorde det väldigt enkelt för mig som kund då han levererade försäljningen av min bostad på ett utomordentligt sätt."
säljare på Alströmergatan 32G

01 jun 2021

"En trygg och förtroendeingivande mäklare. Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Noggrann och tog sig verkligen tid både för säljare och köpare."
säljare på Sandhamnsgatan 49

20 maj 2021

"Filip är lyhörd, professionell och trygg i sitt agerande. Vi är jättenöjda med hans arbete och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Finnboda Kajväg 4B

28 apr 2021

"Supernöjd med Filips insats vid försäljning. Han höll mig ständigt uppdaterad vilket gjorde mig lugn och trygg under hela processen"
säljare på Alphyddevägen 45

09 apr 2021

"Filip prioriterade vår bostadsaffär på bästa möjliga sätt. Han är optimistiskt och resultatinriktat. Han förklarade med tydlighet vilka förutsättningar krävs för att uppnå bästa resultat. Han kommunicera mycket genomtänkt samt leder proaktivt genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Åsögatan 104

03 apr 2021

"Filip är kommunikativ och strategisk. Det viktigaste av allt är att han också exekverar på det han kommunicerar och tänker vilket i detta fall genererade i ett väldigt gott slutresultat och därmed jätte nöjda säljare. "
säljare på Sehlstedtsgatan 3

28 feb 2021

"Vi kan varmt rekommendera Filip! Proffsig, kunnig och trevlig!"
säljare på Färgargårdstorget 24

27 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Filip att anlita som Mäklare. Filip har varit väldigt lyhörd, lugn, trevlig, rolig och lätt att få förtroende för från start. Processen har varit underhand och väldigt smidig, med liten insats från vårt håll och högt slutpris, där Filip arbetat klokt och förtroendegivande. "
säljare på Östhammarsgatan 70

11 feb 2021

"En stjärna som har allt man kan önska! Anlita Filip - Stockholms bästa mäklare."
säljare på Pontonjärgatan 21

02 feb 2021

"Vi anlitar Filip för andra gången vilket borde säga allt."
säljare på Östhammarsgatan 72A

28 jan 2021

"En lugn och trygg mäklare med gedigen kunskap.
Han finns tillgänglig hela tiden under processen, bara ett samtal bort.
Vi är mycket nöjda och kan varm rekommendera Filip.
Säljare Åsögatan122 "
säljare på Åsögatan 122

27 jan 2021

"Ska du sälja? Sluta leta. Välj Filip. Bättre finns inte. "
säljare på Rådmansgatan 43

24 jan 2021

"Jag har bara det bästa att säga om Filip, hur bra som helst ."
säljare på Ekehjelmstorget 6

10 jan 2021

"Filip gav väldigt tryggt och professionellt bemötande.
Allt gick snabbt och smidigt och vi kände oss uppdaterade genom hela processen.
Vi hade inte kunnat vara nöjdare.
Jag rekommenderar Filip starkt! "
säljare på Disponentgatan 2

06 jan 2021

"Filip var väl engagerad i försäljningen, uppdaterade mig som säljaren kontinuerligt då ny information inkommit. Lätt att prata med och lyssnar på mina krav och förutsättningar, kan starkt rekommendera Filip till andra säljare och köpare då han är en mäklare som har koll på marknaden!"
säljare på Gjutargatan 6

07 dec 2020

"Vi är nöjda med Filip som mäklare. Enkel att komminucera med och höll energin uppe genom hela processen. "
säljare på Möregatan 7

28 nov 2020

" Filip är en ärlig och proffsig mäklare som har rutin för olika situationer . Gjorde ett bra jobb för att få ihop affären. "
säljare på Vanadisvägen 7

04 nov 2020

"Filip är enormt engagerad och driven mäklare.Enormt tacksam för all hjälp och att ha en mäklare som tillgänglig och närvarande på alla sätt genom hela försäljningen.
Han är bäst! "
säljare på Garvargatan 20

18 okt 2020

"Filip var engagerad och gjorde en superinsatt. Är mycket nöjd med slutresultatet och hela redan dit. Tydlig kommunikation och snabb i svaren. "
säljare på Baltzar von Platens gata 6

05 okt 2020

"Filip var mycket professionell och ingav ett stort förtroende under hela affären Vi hade inte kunnat önska oss mer av en mäklare! "
säljare på Lumagatan 13

03 okt 2020

"En snabb och smidig bostadsförsäljning. Filip är en driven och lyhörd mäklare. Jag är mycket nöjd med Filips insats! "
säljare på Anders Reimers väg 9

04 sep 2020

"Med Filip får man en verkligt skicklig och professionell mäklare. Hans främsta styrka är att han lugnt och metodiskt bygger upp affären, med alla komponenter som behövs i de olika stegen, för att ta den till ett avslut som gör att både säljare och köpare känner sig nöjda. Jag kan varmt rekommendera alla att anlita Filip för de bostadsaffärer man vill göra!"
säljare på Peter Myndes Backe 18

31 aug 2020

"Jag träffade flera mäklare på hembesök men valde sedan Filip efter att ha träffat honom på en visning jag var på. Han kändes proffsig men också sympatisk, mjuk och lyhörd. En behaglig person att göra affärer med. Och han visade stort engagemang och samma lyhördhet under hela perioden, trots att jag gav honom nya förutsättningar ett par gånger och drog ut på tiden för försäljningen. "
säljare på Ormingeringen 75

26 aug 2020

"Mycket hjälpsam, kunnig och engagerad."
säljare på Lindhagensterrassen 27

14 aug 2020

"Professionellt bemötande, engagerad och kunnig. Säker och trygg i varje steg under processens delmoment. Gott samarbete med skicklig fotograf. Rekommenderas!"
säljare på Skolgatan 3A

08 jun 2020

"Blev betydligt högre pris en förväntat!"
säljare på Korphoppsgatan 42

05 jun 2020

"Filip är en driven mäklare, med stort engagemang och mycket energi.
Vi kommer i framtiden, efter en lyckad försäljning anlita Filip igen! "
säljare på Östgötagatan 32

24 maj 2020

"Skulle utan tvekan anlita Filip igen"
säljare på Åsögatan 118

13 maj 2020

"Filip Ullhag är en professionell, kunnig mäklare med stort förtroendekapital och en trevlig person. Helt nöjd med försäljningsprocessen. "
säljare på Garvar Lundins gränd 6

02 maj 2020

"Engagerad, lyhörd och målinriktad. Filip jobbar hårt för sina kunder och är självklar i processen hela vägen."
säljare på Ugglevägen 32B

01 maj 2020

"Vi sålde en lägenhet med fyra rum om 95 kvm och två terrasser om totalt 17 kvm i Sofo, Södermalm. Vi valde Filip i hård konkurrens med två mycket erfarna innerstadsmäklare. Han arbetade lugnt och metodiskt, utan minsta misstag, från början till slut. Hans strategi inför visningshelgen var uppenbarligen helt rätt eftersom slutpriset blev betydligt högre än förväntat, trots viss osäkerhet pga corona i april 2020. Filip är hängiven, skicklig och förivrar sig inte, så det finns inte den minsta tvekan om att rekommendera honom. "
säljare på Åsögatan 116

21 apr 2020

"Jag har just sålt en mindre lägenhet på Kungsholmen genom Filip Ullhag och kan varmt rekommendera honom som mäklare. På grund av coronan fick vi sköta allt på distans och det gick alldeles utmärkt. Filip är ett riktigt proffs!
"
säljare på Kronobergsgatan 20

15 mar 2020

"Väldigt duktig, trevlig och engagerad mäklare med väldigt god kännedom om Kungsholmen. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Karlsviksgatan 4

25 feb 2020

"Supernöjd! Rekommenderas starkt!
"
säljare på Pastellvägen 18

15 feb 2020

"Vi kunde inte vara nöjdare. Filip gjorde ett kanonjobb."
säljare på Sjöbjörnsvägen 66C

22 jan 2020

"Jag var väldigt nöjd med Filip som mäklare när jag sålde min lägenhet. Han arbetade proffsigt och metodiskt för att det skulle bli en så bra affär som möjligt. Han satte rätt förväntningar och jobbade hårt för att uppnå och överträffa dessa. Jag skulle definitivt rekommendera Filip till andra."
säljare på Sankt Göransgatan 153

11 dec 2019

"Jag skulle (kommer) starkt rekommendera Filip Ullhag till alla som behöver hjälp med sin bostadsförsäljning. Han är professionell, artig och mycket trevligt och oerhört duktig i sitt yrke. Jag kände stort förtroende för honom och litade 100 % på hans strategi och råd under loppet av försäljningen. Han levererade långt över förväntan i alla aspekter av processen. "
säljare på Garvargatan 20

10 dec 2019

"Duktig, trevlig, engagerad, lyhörd och väl förberedd."
säljare på Fridhemsgatan 31

09 nov 2019

"Utmärkt mäklare."
säljare på Pokalvägen 5

30 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd med Filip. Under hela processen har han varit lyhörd, professionell och trots en utmanande marknad lyckades vi få ett väldigt bra pris tack vare hans kreativa idéer med allt från fotografering, beskrivning och prissättning för att säkerställa ett bra pris för lägenheten.
Nästa gång jag säljer kommer jag att välja Filip igen!"
säljare på Garvargatan 20

25 okt 2019

"Stockholms bästa mäklare. Filip var oerhört professionell genom hela processen, från att sätta rimliga mål och förväntningar, till att leverera på sina löften. Väldigt lyhörd och inlyssnande, samtidigt som han drev försäljningen framåt med ett stort engagemang och ägarskap. Rekommenderas starkt. "
säljare på John Bergs Plan 4

15 okt 2019

"Mäklaren var väldigt engagerad, kunnig och lyhörd. Han var lätt att få tag på och svarade snabbt på mail och telefon. "
säljare på Carl-Gustaf Lindstedts gata 8

09 okt 2019

"Filip var exemplarisk som mäklare, påläst och alltid snabb på att svara på frågor eller informera! "
säljare på Chapmansgatan 4

05 sep 2019

"Filip är en väldigt engagerad mäklare som jag fått ett väldigt bra intryck av. Lugn och systematisk med höga ambitioner! "
säljare på Essinge Brogata 19

01 sep 2019

"Redan första intrycket av Filip var bra och det intrycket bestod genom hela säljprocessen. Filip var mån om att våra önskemål då det gällde både slutpris och tillträde skulle tillgodoses och det kändes väldigt tryggt att sälja med honom. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

23 aug 2019

"Filip är mycket professionell och smidig i sitt arbete.Det märks tydligt att han har ett stort driv och engagemang i det han gör! Han är mycket tillgänglig och lämnar goda råd samtidigt som han är lyhörd för kundens önskemål. En jättebra mäklare! Det blir inte sämre av att Filip är supertrevlig att ha att göra med! "
säljare på Lustgårdsgatan 4

22 aug 2019

"Varm och empatisk. God förståelse för köpare och säljares behov. Transparent och lyhörd med väldigt god närvaro i dialogen. Vi fick vad vi hoppades!"
säljare på Kronobergsgatan 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
94 600 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 81 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 83 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 81 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
83 av 83 säljare

Filip på kartan.

92 tidigare annonser
2 bostäder till salu
83 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 975 000 kr
1,5 rum, 42 m²
94 642 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 701 kr/mån
5 250 000 kr
2 rum, 60 m²
87 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 682 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 350 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket engagerad och lyhörd mäklare med god människokännedom och fingertoppskänsla. Rekommenderas varmt."
4 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 650 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Filip är engagerad och dedikerad. Han är noggrann, tydlig och trevlig. Det kändes tryggt att låta honom sälja min lägenhet och gjorde det väldigt enkelt för mig som kund då han levererade försäljningen av min bostad på ett utomordentligt sätt."
5 900 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 250 000 kr
2,5 rum, 70 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En trygg och förtroendeingivande mäklare. Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Noggrann och tog sig verkligen tid både för säljare och köpare."
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 36 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 3 475 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.