Felix Hasselberg

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Kalmar  /  Felix Hasselberg
Profilbild för Felix Hasselberg
Säljarfavorit
Felix Hasselberg
4.9 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
9 st
37 385 000 kr

Bakgrund

Felix Hasselberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-04-18. Felix har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Felix har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och gårdar och motsvarar ett värde på 55 925 000 kr.

Presentation

Med trygghet, kunskap och högt engagemang sätter jag alltid dig som kund i främsta fokus. Som fastighetsmäklare är min målsättning att din livs viktigaste affär inte bara blir din bästa, min förhoppning är att du som såväl säljare som köpare ska känna dig både trygg och nöjd med vårt samarbete. Med nöjda kunder kommer fler kunder, det är så jag haft förmånen att titulera mig som en av sveriges mest anlitade villamäklare.

Varmt välkommen att kontakta mig idag så plockar vi tillsammans fram rätt verktyg för att optimera just din bostadsaffär.

Partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling sedan 2022
Registrerad fastighetsmäklare sedan 2017
Malmö Universitet, Fastighetsvetenskap 180 p

Säljare om Felix.

15 maj 2023

"Mer kompetent mäklare är nog svårt att hitta. När försäljning efter flera års letande av ny fastighet blev av gick det otroligt smidigt."
säljare på Stampgatan 9

02 apr 2023

"Felix är en mycket kompetent och trevlig mäklare som ger ett förtroendeingivande intryck vilket jag uppskattade mycket! Det var snabb återkoppling och han höll mig uppdaterad hela vägen. Jag rekommenderar Felix till andra säljare"
säljare på Lingongränd 2

31 mar 2023

"Felix levererar genomgående en oerhört proffsig säljprocess från första kontakt till avslutad affär.
Engagemang är ledordet!
Mina varmaste rekommendationer."
säljare på Källavägen 5

02 dec 2022

"Mycket trevlig, kunnig och lyhörd. Kan varmt rekommendera Felix. "
säljare på Skyttekullsvägen 6

15 aug 2022

"Mycket engagerad och kunnig. Duktig och driven."
säljare på Gunilla Skyttlas gata 3

01 aug 2022

"Allt har gått mycket smidigt och enkelt. Felix är flexibel och lösningsorienterad, lyhörd för önskemål och jag skulle utan tvekan välja honom igen på studs. "
säljare på Televägen 24

08 jul 2022

"En engagerad och kunnig mäklare, rekommenderar han starkt. "
säljare på Spelarvägen 9

06 jul 2022

"En super duktig och trevlig mäklare som tog sig tid att svara och uppdatera oss och var alltid anträffbar "
säljare på Runsbäck 800A

06 jul 2022

"Felix är det enda valet vid försäljning!
Helst vid köp också, men det styr tyvärr inte jag. "
säljare på Tyggränd 1

08 jun 2022

"Rekommenderar Felix till alla som ska sälja sitt hus! Felix är otrolig engagerad, trevlig och lyhörd. Under vår säljprocess så kändes vi som ett team hela vägen. Kan skriva en hel uppsats om hur duktig Felix är. Tack!"
säljare på Batikvägen 16

08 jun 2022

"Felix var väldigt hjälpsam och engagerad. Satte klara mål och förutsättningar. Resultatet speglade dessa väldigt bra. Är väldigt nöjd med sammarbetet med Felix. Rekomenderar honom verkligen. "
säljare på Knarrebo 141

03 dec 2021

"Kompetent och driven, gav ett proffsigt intryck"
säljare på Fasanvägen 5

23 sep 2021

"Sympatisk och vänlig"
säljare på Boholmsvägen 7

22 jun 2021

"Trevlig, mycket hjälpsam och väl insatt. "
säljare på Björkvägen 4

10 jun 2021

"Otroligt nöjd med Felix Hasselberg på Pontuz Löfgren, jag rekommenderar starkt."
säljare på Sjöbacksvägen 5

02 jun 2021

"Felix är lyhörd, kunnig, engagerad och tillgänglig och guidade oss tryggt genom hela processen. "
säljare på Södra Korpemåla 821

01 jun 2021

"Toppservice, aldrig några problem. Grym."
säljare på Ciddens väg 2

01 jun 2021

"Det bästa med Felix är att han fick oss att känna att just vår försäljning var prio ett, fast vi vet att han sålt tio fastigheter samma månad.
Mycket engagerad, uppdaterar ofta och ringer alltid tillbaka. Alltid glad och charmig och noga med att försäljningen är ett teamwork mellan mäklare och s..."
"Det bästa med Felix är att han fick oss att känna att just vår försäljning var prio ett, fast vi vet att han sålt tio fastigheter samma månad.
Mycket engagerad, uppdaterar ofta och ringer alltid tillbaka. Alltid glad och charmig och noga med att försäljningen är ett teamwork mellan mäklare och säljare. Felix rekommenderas mycket starkt av oss! "
Läs mer
säljare på Gåtebo 18

14 maj 2021

"Vi rekommenderar Felix till alla som har ett kvalitetsobjekt att sälja! Pontuz Löfgren erbjuder integritet och kvalitet i alla steg av försäljningen."
säljare på Emmas väg 9

04 maj 2021

"Felix var enormt bra med allt, förstående,hörde alltid av sig om vi behövde prata av oss, en god vän som vi uppskattar oerhört "
säljare på Mor Saras väg 10

20 apr 2021

"Äntligen en mäklare som bryr sig på riktigt och inte bara vill få till ett snabbt och smidigt avslut. Felix var väldigt engagerad utan att bli pushig utan satte tvärtom rimliga mål redan från början. Han var också väldigt tydlig och kommunikativ vilket var väldigt skönt då vi aldrig behövde jaga ..."
"Äntligen en mäklare som bryr sig på riktigt och inte bara vill få till ett snabbt och smidigt avslut. Felix var väldigt engagerad utan att bli pushig utan satte tvärtom rimliga mål redan från början. Han var också väldigt tydlig och kommunikativ vilket var väldigt skönt då vi aldrig behövde jaga honom för att få svar eller information utan han återkom hela tiden på överenskomna tider. Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Runsten 31

19 apr 2021

"Felix är otroligt trevlig och positiv. Detta gör att man snabbt får ett förtroende för honom, både som säljare och köpare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Strandskatevägen 1

18 apr 2021

"Mycket professionell mäklare. Otroligt fint bemötande, väldigt lyhörd, hjälpsam, lätt att nå, pålitlig, snabb. Vi hade inte kunnat vara nöjdare! "
säljare på Mångfaldsvägen 5

08 apr 2021

"Fantastiskt trevlig ödmjuk person med ett öppet sinne och som ser möjligheter i olika förhandlings situationer . Kan ta kunden på bästa sätt genom sitt positiva sinne och ger kunden de bästa bemötande. Kan varmt rekommendera till fler kunder "
säljare på Åbrandtsgatan 3

11 mar 2021

"Felix utförde ett mycket bra arbete vid försäljningen av vår bostad. Han utrycker hög professionalism kombinerat med en stor dos positiv energi vilket skapar en trygghet i affären. Felix har hög fingertoppskänsla och är ett bra bollplank under hela processen vilket sammantaget gör att jag varmt k..."
"Felix utförde ett mycket bra arbete vid försäljningen av vår bostad. Han utrycker hög professionalism kombinerat med en stor dos positiv energi vilket skapar en trygghet i affären. Felix har hög fingertoppskänsla och är ett bra bollplank under hela processen vilket sammantaget gör att jag varmt kan rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Storkstigen 9

13 nov 2020

"Vi kunde inte vara mer nöjda. Hela processen sköttes perfekt och vi kände oss trygga med Felix. "
säljare på Furustigen 7

23 sep 2020

"Från start fick vi en bra känsla för Felix. Gav bra information från början. Vid alla frågor som kom under tiden fick vi snabba och tydliga svar. Han lyssnade på hur vi ville och kände inför försäljningen . Bra dialog och alltid ett trevligt, glatt och professionellt bemötande. Rekommenderar Feli..."
"Från start fick vi en bra känsla för Felix. Gav bra information från början. Vid alla frågor som kom under tiden fick vi snabba och tydliga svar. Han lyssnade på hur vi ville och kände inför försäljningen . Bra dialog och alltid ett trevligt, glatt och professionellt bemötande. Rekommenderar Felix Hasselberg varmt! "
Läs mer
säljare på Rosenlundsvägen 23

29 aug 2020

"Otroligt fina bilder och väl utförd annons. Något för lågt utgångspris!"
säljare på Mistelvägen 1

23 jul 2020

"Genom hela processen och vid kontakt med Felix har det känts proffsigt och enkelt. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Tackjärnsvägen 80

02 jul 2020

"Proffsig attityd, lätt att nå, och hög social kompetens. Sammantaget är vi mycket nöjda med Felix Hasselberg och det arbete han utförde åt oss."
säljare på Vilda Bärsvägen 14

09 maj 2020

"Jag ska rekommendera Felix till alla som jag känner som går i säljtankar"
säljare på Sommarrogatan 29

19 jun 2019

"En oerhört duktig, driven, kompetent och lyhörd mäklare är Felix. Hela processen har varit en fröjd. Bättre och mer proffsig mäklare går inte att hitta. "
säljare på Banérgatan 73

22 maj 2019

"Jag upplevde att Felix gjorde sitt bästa under hela processen och vi landade på ett slutpris som jag är mycket nöjd med. Det var en smidig kommunikation och Felix var väldigt tillmötesgående under hela processen. "
säljare på Torphagsvägen 6

10 maj 2019

"Felix är en mäklare som jag varmt kan rekommendera. Ambitiös, noggrann, framåt och dessutom förbannat trevlig. Ska vi göra några fler bostadsaffärer så kommer vi definitivt att kontakta Felix igen."
säljare på Frejgatan 33

03 maj 2019

"Felix är otroligt professionell, målinriktad och väldigt engagerad. En mäklare som jag varmt kan rekommendera och som jag definitivt kommer anlita i framtiden!"
säljare på Tulegatan 16

03 maj 2019

"Felix är en fantaatiskt dedidkerad mäklare, socialt väldigt smidig och mkt professionell. "
säljare på Drottninggatan 73A

20 mar 2019

"Felix var en fenomenal, och förtroendeingivande kille och mäklare. Genuint intresserad av mig som säljare och av att få mitt objekt sålt till högsta möjliga pris. Så jag kan inte förvänta mig att han var lika förtroendeingivande även för en potentiell köpare.
Solklar 5/5"
"Felix var en fenomenal, och förtroendeingivande kille och mäklare. Genuint intresserad av mig som säljare och av att få mitt objekt sålt till högsta möjliga pris. Så jag kan inte förvänta mig att han var lika förtroendeingivande även för en potentiell köpare.
Solklar 5/5"
Läs mer
säljare på Grevgatan 53

21 nov 2018

"Felix är en mycket kompetent mäklare som hela tiden sätter kunden i fokus.
Anpassningsbar, engagerad och ärlig."
säljare på Sankt Eriksgatan 90

15 okt 2018

"Felix motsvarade till fullo våra förväntningar på en mäklare. Han är hängiven, är en god kommunikatör och lämnar inte något åt slumpen. Felix utstrålar professionalism i allt han gör."
säljare på Kavlegränd 4

15 okt 2018

"Känner mig mycket nöjd med mäklarens insats. Professionellt, tryggt och effektivt!"
säljare på Gotlandsgatan 37

11 okt 2018

"Vi var mycket nöjda med Felix som vi anlitade vid försäljning av vår lägenhet i vasastan. Felix upplevde vi som tillgänglig, snabb med återkoppling, lyhörd och proffisionell! "
säljare på Sankt Eriksplan 5

11 sep 2018

"Felix explained to us that his role was not only to sell our apartment but also to accompany us through the whole journey of moving to our next home. He kept his promise brilliantly.
As for the sale of the apartment, he provided sound advice and put us in contact with a very good home staging co..."
"Felix explained to us that his role was not only to sell our apartment but also to accompany us through the whole journey of moving to our next home. He kept his promise brilliantly.
As for the sale of the apartment, he provided sound advice and put us in contact with a very good home staging company. Felix is very transparent, communicates clearly and to the point. He is very organised and structured. In a difficult market, we managed to get an acceptable price.
But Felix’s support did not end at the sale of our apartment: he advised us while we were looking for a home, was always available to answer our questions and explained to us specific points that we were not fully aware of.
Overall, we are very happy with Felix’s work for us. His professionalism, trustworthiness, availability and kindness were fantastic assets for a difficult and sometimes stressful project.
We would highly recommend Felix to any person who is looking to sell and buy property.
"
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 7

06 aug 2018

"Felix är en kompetent, driven och oerhört lättsam person som det är lätt att tycka om. Han gör det han ska och han gör det bra. Anlita honom om du ska sälja!"
säljare på Torsgatan 59

06 aug 2018

"Hela processen med försäljning av lägenheten präglades av tydlighet och stort engagemang från Felix sida. Jag fick kontinuerligt information om vad som var på gång och hur nästa steg såg ut. Jag kände mig trygg med Felix från dag 1. Jag är supernöjd! "
"Hela processen med försäljning av lägenheten präglades av tydlighet och stort engagemang från Felix sida. Jag fick kontinuerligt information om vad som var på gång och hur nästa steg såg ut. Jag kände mig trygg med Felix från dag 1. Jag är supernöjd! "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55D

03 aug 2018

"Felix were splendid in the process. I can really recommend Felix to everyone out there who would like to either sell or buy an apartment. He was very available during the whole time and offered us the service and support we needed. Great mäklare!"
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

30 jul 2018

"Jag kan klart rekommendera Felix Hasselberg. Han hanterade säljprocessen på ett utmärkt sätt! Jag upplevde honom som mycket driven och flexibel samt hela processen som väldigt transparent. Jag är väldigt nöjd med hans arbete. "
säljare på Rörstrandsgatan 36A

19 jun 2018

"Felix är en driven och professionell mäklare!"
säljare på Gävlegatan 26

01 apr 2018

"Tycker att Felix gjorde som han lovat. Han höll mig uppdaterad, var noga och hade gott engagemang. Väldigt bra mäklare!"
säljare på Vegagatan 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Gård
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
55 925 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
97 av 101 säljare
Felix satte rätt förväntningar på slutpriset
86 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 103 säljare
Felix var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 104 säljare

Felix på kartan.

225 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
107 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

3 995 000 kr
6 rum, 132 m²
30 265 kr/m²
Villa, Mörbylånga
2 795 000 kr
5 rum, 99 m²
28 232 kr/m²
Villa, Kalmar
890 000 kr
4 rum, 68 m²
13 088 kr/m²
Villa, Torsås
3 495 000 kr
5 rum, 145 m²
24 103 kr/m²
Villa, Mönsterås
2 695 000 kr
4 rum, 95 m²
28 368 kr/m²
Villa, Mörbylånga

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Rockneby
3 rum, 130 m²
960 000 kr
Fritidshus Hagby
+ 165 000 kr
3 rum, 34 m²
Utropspris: 795 000 kr
2 200 000 kr
Villa Trekanten
-95 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mer kompetent mäklare är nog svårt att hitta. När försäljning efter flera års letande av ny fastighet blev av gick det otroligt smidigt."
9 200 000 kr
Gård Vickleby
+ 205 000 kr
11 rum, 330 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 800 000 kr
Villa Färjestaden
4 rum, 133 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.