Farboud Nejad

Profilbild för Farboud Nejad
Säljarfavorit
Farboud Nejad
5.0 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
22 st
210 995 000 kr

Bakgrund

Farboud Nejad jobbar på Per Jansson Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-08-29. Farboud har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Farboud har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 201 640 000 kr.

Presentation

Mitt recept till en lyckad affär är energi, engagemang och kunskap. Jag lämnar ingenting åt slumpen och drivs av energin mina kunder ger mig.

Jag är i huvudsak inriktad på våningar i Stockholms innerstad, företrädesvis Östermalm och välbelägna villor nära Stockholm. Kontakta mig så berättar jag mer.

Utmärkelser:

- Årets mäklare på Per Jansson Fastighetsförmedling 2020.
- Topp 5 mäklare med flest rekommendationer på Östermalm helåret 2020.

Säljare om Farboud.

08 dec 2020

"Farboud är helt fantastisk att ha som mäklare. Han besitter en otrolig energi, kunskap, noggrannhet och professionalitet som är svår att hitta.
En bostadsförsäljning kan ofta innebära stress och oro, men tack vare Farbouds enastående insats och engagemang var processen helt tvärtom från början till slut. Han arbetar runt klockan för att underlätta för både köparen och säljaren. Jag är oerhört tacksam för Farbouds arbete och kommer varmt rekommendera honom till alla som vill ha en smidig och lyckad affär."
säljare på Linnégatan 51

30 nov 2020

"Farboud sålde min lägenhet till nytt rekord i föreningen, och till över 100 000 kr mer än en likvärdig lägenhet som såldes en kort tid innan. Att han lyckades med detta tror jag beror på att han är välförberedd, professionell och målmedveten. Är man en ovan säljare kan man lugnt luta sig tillbaka och vara 100 % säker på att Farboud kommer göra allt för en riktigt bra affär."
säljare på Breitenfeldsgatan 3

16 nov 2020

"Professionell, lyhörd och hög social kompetens. Farboud visade starkt driv och levererade med bravur på högt uppsatta mål. Jag kan inte ge annat än mina starka rekommendationer"
säljare på Grev Magnigatan 17C

06 nov 2020

"Den första mäklare jag träffat som jag på allvar tror gör skillnad på slutpriset. Ett nöje att arbeta med!"
säljare på Pipersgatan 6

06 nov 2020

"Farboud var oerhört professionell från första mötet till det sista. Jag kände mig lyssnad på och i slutändan lyckades han överträffa alla våra förhoppningar gällande slutpriset vid försäljningen av min lägenhet. Jag skulle rekommendera Farboud till alla som vill sälja en bostad och göra en lyckad affär."
säljare på Tysta gatan 5

05 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Farboud som mäklare. Professionell, positiv och engagerad som alltid sätter kunden i centrum. Ett rent nöje att samarbeta med honom."
säljare på Observatoriegatan 23

26 okt 2020

"Farboud var professionell och lyhörd genom hela processen, en mäklare som jag både skulle köpa av och sälja med. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37

23 okt 2020

"Farboud var fantastisk att jobba med och skulle rekommendera honom till alla. Han var proffsig, tog sig tid att svara på frågor och lotsade oss igenom försäljningsprocessen på ett utmärkt sätt!"
säljare på Hantverkargatan 28

19 okt 2020

"Farboud är en klippa när det kommer till Stockholms bostadsmarknad. Redan vid första mötet kände vi att han kunde marknaden och var rätt person att sälja vår lägenhet. Han har otrolig diciplin, positiv energi som smittar av sig, och ett engagemang som är som gjutet för det han gör. Vi är oerhört glada och tacksamma för hans bidrag i försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Narvavägen 16B

17 sep 2020

"Supernöjd med Farboud! Från start till mål har det varit ett mycket fint samarbete och vi har haft fullt förtroende för Farboud. Han är otroligt lyhörd, påläst och har hela tiden hållit oss uppdaterade. Rekommenderas!"
säljare på Grevgatan 3

16 sep 2020

"Farboud är en engagerad mäklare som på riktigt bryr sig. Jag har genom åren sålt 4 lägenheter och Farboud är i särklass den bästa jag har stött på.
- Farboud bryr sig, det märks
- Farboud är genuint trevlig, ingenting känns påklistrat
- Farboud ger dig sin tid och går in 100% i försäljningen och vill ge dig marknadens bästa förutsättningar och pris
- Farboud är medkännande och man känner sig aldrig pushad eller stressad att ta beslut
- Farboud har ett öga för detaljer och lämnar ingenting åt slumpen
Genom Farboud fick vi en helhetslösning och han ställde även upp med sin expertis och som ett bollplank när vi köpte lägenhet.
Vi kan med glädje ge Farboud våra allra bästa rekommendationer och ni som ger honom förtroendet att sälja erat hem kommer inte bli besvikna.
Niklas & Emma"
säljare på Markvardsgatan 9

12 sep 2020

"Vi har träffat över 50 mäklare det senaste året?och ingen kommer i närheten av Farbouds engagemang, kundfokus och driv. Han var det självklara valet när vi skulle sälja! "
säljare på Igeldammsgatan 22B

03 sep 2020

"Efter ett längre uppehåll i vår kontakt tog Farboud på ett snabbt och professionellt sätt ta sig an min försäljning.
I alla skeden av processen var Farboud redo att göra sitt yttersta för att sälja lägenheten men han gav även löpande råd kring hur vi kunde förbättra dess potential vilket ledde till styling och ny fotografering.
Lägenheten blev såld underhand som jag önskade men Farboud hade i förväg också presenterat en alternativ plan för om så ej skulle bli fallet.
Detta gjorde mig lugn och vi kunde tillsammans resonera kring de bud som kom in och hur de motsvarade mina uppsatta mål.
Har du ett objekt eller prismål som kräver ett gediget arbete och outtömligt engagemang så är Farboud Nejad rätt mäklare för jobbet."
säljare på Nybrogatan 72

15 aug 2020

"Vi har använt flertalet olika mäklare i samband med våra tidigare försäljningar. Framöver kommer vi att hålla stenhårt i Farboud.
Verkligen one of a kind. Självsäker men ödmjuk. Ett socialt geni som genuint intresserad sig för att göra skillnad. En perfekt balans av vinnarskalle och medmänniska.
Rekommenderar starkt! "
säljare på Narvavägen 16B

14 aug 2020

"Farboud är professionell och trevlig! Lämnar mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 13

07 jul 2020

"Farboud är skarp, snabb, alltid tillgänglig, påläst och engagerad. Tydlig - gav bra råd genom hela processen. Vi är extra tacksamma för hur Farboud skickligt samordnade vår försäljning med köp av nästa lägenhet. Tack! "
säljare på Linnégatan 20

23 jun 2020

"Farboud är mycket kompetent och engagerad. Han är också en mycket god kommunikatör och har en positiv inställning som inger förtroende hos både köpare och säljare. "
säljare på Wittstocksgatan 3B

23 jun 2020

"Vi kunde inte ha varit mer nöjda. Rekommenderar varmt!"
säljare på Grevgatan 25A

04 jun 2020

"Vi gillade Farboud skarpt från första stund. Han är smart, engagerad, supertrevlig och har stenkoll på vad han håller på med. Det var ett sant nöje att jobba med honom genom hela processen och vi kommer garanterat använda Farboud igen nästa gång vi ska sälja!"
säljare på Breitenfeldsgatan 1

20 maj 2020

"Kan verkligen rekommendera Farboud! Han var proffsig och duktig rakt igenom hela processen. Väldigt anträffbar, en bra rådgivare kring olika frågor, höll oss löpande uppdaterade kring vad som skedde, målinriktad men ändå ärlig kring värdering både mot säljare och köpare. Visade lägenheten både dag och natt vid behov. Känns verkligen som att han lät lägenheten nå sin fulla potential. Summasumarum, en toppen mäklare!"
säljare på Luntmakargatan 56B

18 maj 2020

"Farboud är väldigt engagerad och har stort hjärta i att göra det bästa för dig som säljare och din affär. Han har ett outtröttligt driv och är enkel att ha och göra med, något vi värderar högt. Farboud levererar och kommer gå långt. "
säljare på Markvardsgatan 3

07 maj 2020

"Farboud kom till mig på rekommendation från en vän och jag kommer helhjärtat rekommendera vidare honom till alla jag känner som ska sälja. Otroligt trevlig, bra snack och sjukt proffsig. På alla sätt en perfekt upplevelse. Tack."
säljare på Bergsgatan 13

26 apr 2020

"Jag hade inte kunnat komma i kontakt med en bättre mäklare än Farboud. Med sin lyhördhet, närvaro, intresse och varma personlighet förstod jag tidigt att han var rätt person! Ett stort tack och en riktigt varm rekommendation. "
säljare på Fredrikshovsgatan 5

31 mar 2020

"Farboud är en professionell och fantastisk mäklare. Kunde inte varit mer nöjd! "
säljare på Nybrogatan 62

25 mar 2020

"Jag imponerades stort av Farbouds metodik, närvaro och vägledningen genom hela processen. Han hade dessutom ett mycket gott öga för detaljer och kunde genom detta återspegla objektets värde för såväl säljare som köpare i en minst sagt tuff marknad. Jag kan varmt rekommendera Farboud och kommer garanterat bli en återkommande kund.
"
säljare på Nybrogatan 75C

12 mar 2020

"Farboud är en fantastisk mäklare - kunnig, lyhörd och positiv. Vi är otroligt nöjda med hela processen och vårt samarbete! Vi kommer definitivt anlita Farboud igen och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Odengatan 12A

09 mar 2020

"Farboud är i särklass den bästa mäklaren jag haft och göra med som både säljare och köpare, otroligt engagerad och ständigt närvarande. Höll oss uppdaterade dag som natt om varje steg och nyheter i processen."
säljare på Odengatan 12

04 mar 2020

"Mycket engagerad !"
säljare på Karlbergsvägen 62

03 feb 2020

"Vi kunde inte ha varit mera nöjda med val av mäklare. Farboud är engagerad, målinriktad och driven. Han höll oss uppdaterade under hela processen och inkluderade oss i varje beslut. Han hade alltid tid för oss när frågor uppstod. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Karlbergsvägen 25A

17 jan 2020

"Farboud är helt fantastisk! Han har alla egenskaper man kan önska av en duktig mäklare såsom noggrann, professionell, positiv, handlingskraftig, inspirerande, rak, påläst, informativ, anträffbar, grundad"
säljare på Brännkyrkagatan 73

13 jan 2020

"Väldigt pålitlig, professionell, kommunikativ och engagerad. Vi anlitade Farboud att sälja vår lägenhet efter att vi köpt en lägenhet via honom. Vi kan rekommendera Farboud."
säljare på Torstenssonsgatan 12

17 dec 2019

"Farboud var tilltänkt att enbart värdera vår våning från början. Detta ledde till slut till en försäljning som vi var oerhört nöjda med från start till mål. Ung, driftig, lyhörd mäklare som verkligen sticker ut från mängden.
Kan inte annat än varmt rekommendera honom!
//Niclas"
säljare på Odengatan 6

25 nov 2019

"I en stressig situation för en småbarnsfamilj där vi skulle sälja och köpa samtidigt var Farboud en enorm trygghet. Han hjälpte till med prospektera objekt men framför allt såg han till att verkligen se efter våra intressen då det kom till tillträdesdatum, pris och övrigt. En exeptionell och totalt felfri insats.
Skulle varmt rekommendera Farboud till alla bekanta som vill sälja sin lägenhet. "
säljare på Odengatan 4

20 nov 2019

"Supernöjd med Per Jansson och med Farboud Nejad. Han var snabb, höll god kontakt med mig under hela processen, uppdaterade mig.
Mycket bra mäklare! "
säljare på Banérgatan 6

18 nov 2019

"Mäklare som uppfyller alla krav och mer! Fabroud är lyhörd, seriös, genuin, nogrann och charmig. Han jobbar hårt för att möta ens förväntningar som säljare och ser till att man är välinformerad under hela försäljningsprocessen. Detta är en otroligt driven kille som tar sitt arbete på största allvar. Man kan lita på att Farboud kommer göra allt som krävs för att sälja ens lägenhet för så mycket som möjligt :) Han arbetar strukturerat och är dessutom väldigt varm och rolig, både jag som säljare samt spekulanter upplever honom som genuint "likeable". Ett sant nöje att få sälja min lägenhet genom Farboud. Rekommenderar +++++"
säljare på Nybrogatan 62

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
201 640 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
43 av 44 säljare
Farboud satte rätt förväntningar på slutpriset
39 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 44 säljare
Farboud var tydlig och höll mig uppdaterad
44 av 44 säljare

Farboud på kartan.

51 tidigare annonser
44 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 510 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 590 000 kr
10 900 000 kr
Lägenhet Östermalm
3 rum, 109 m²
Utropspris: 10 900 000 kr
11 350 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 100 000 kr
3 rum, 92 m²
Utropspris: 10 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
13 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 5 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 12 995 000 kr
4 950 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 000 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Farboud sålde min lägenhet till nytt rekord i föreningen, och till över 100 000 kr mer än en likvärdig lägenhet som såldes en kort tid innan. Att han lyckades med detta tror jag beror på att han är välförberedd, professionell och målmedveten. Är man en ovan säljare kan man lugnt luta sig tillbaka och vara 100 % säker på att Farboud kommer göra allt för en riktigt bra affär."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.