Fabian Rietz

Profilbild för Fabian Rietz
Säljarfavorit
Fabian Rietz
4.8 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
13 st
90 685 000 kr

Bakgrund

Fabian Rietz jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-09-09. Fabian har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Fabian har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 38 705 000 kr.

Presentation

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska, med en tidigare elitidrottares ambition och motivation och jag har ett genuint intresse för mäklaryrket. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med en enorm glädje och jag vet att framgång endast kan nås genom hårt arbete!

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför kommer jag aldrig lämna något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och framförallt trygghet det allra viktigaste för mig. Det är först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, jag har nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Om du går i säljtankar? Kontakta mig gärna tidigt så kan vi tillsammans ta fram den bästa lösningen för din framtida försäljning - Samtidigt som du får möjligheten att använda mig som ett bollplank i ditt letande efter ditt nya hem.

Mitt arbetssätt tillsammans med mitt stora engagemang samt mina höga ambitioner har resulterat i följande meriter och utmärkelser:

- Mest trovärdig Skåne 2020, Q4 (Reco)
- Mest trovärdig Malmö 2020, Q4 (Reco)
- Mest trovärdig Malmö 2021, Q3 (Reco)
- Topplistan mest rekommenderad Malmö 2021 plats 2, Q3 (Reco)
- Topplistan mest rekommenderade Sverige 2021 plats 42, Q3 (Reco)
- Topplistan mest rekommenderad Sverige 2021 plats 27, Q4 (Reco)
- Topplistan mest rekommenderad Malmö 2021 plats 2, Q4 (Reco)

Mäklarbyrå


Säljare om Fabian.

02 jun 2023

"Fabian var lyhörd och tålmodig kring våra önskemål om att slippa sälja via hemnet, var lätt att få tag på och alltid trevlig. Han lyckades också hjälpa oss med en snabb försäljning. Mycket tacksamma för all hjälp!"
säljare på Västra Ryttmästaregatan 17B

01 jun 2023

"Fabian skapar realistiska förväntningar som han sedan infriar med imponerande momentum.
"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 18B

14 maj 2023

"Fabian är en mycket professionell mäklare med ett stort engagemang och tydlig strategi vid en försäljning. Mycket trevlig, lyhörd och enormt engagerad. Vi rekommenderar Varmt Fabian om du vill ha en bra mäklare "
säljare på Korsörvägen 4B

14 maj 2023

"Jag var mycket nöjd med min mäklare. Kommunikationen fungerade smidigt och jag hölls kontinuerligt uppdaterad och insatt. Dessutom hade vi en bra dialog under processen utan att jag upplevde honom som överdrivet "på". :) "
säljare på Ribevägen 13C

06 maj 2023

"Fabian fick jobbet gjort och var överlag enkel att ha och göra med. För högre betyg så hade vi förväntat oss något mer enagagemang, även fast vi inte hade bråttom så kändes det som att saker tog tid, och proaktivitet. Fanns även en del enkla saker som kan förbättras så som språk i annons och en ..."
"Fabian fick jobbet gjort och var överlag enkel att ha och göra med. För högre betyg så hade vi förväntat oss något mer enagagemang, även fast vi inte hade bråttom så kändes det som att saker tog tid, och proaktivitet. Fanns även en del enkla saker som kan förbättras så som språk i annons och en del slarvfel. Fabian kunde även varit ett bättre stöd vid förhandling om tillträde där vi inte riktigt landade rätt.
Med det sagt så fick Fabian sålt lägenheten till given värdering vilket för oss var viktigaste. "
Läs mer
säljare på Major Nilssonsgatan 7B

22 apr 2023

"Fabian made the whole selling process very comfortable for us as first time sellers. He’s professional, easy to contact and we’d highly recommend him to any future clients."
säljare på Randersvägen 23

14 apr 2023

"Fabian är en trevlig och engagerad mäklare som gjorde sitt bästa i dessa dystertider. Vi hade lite otur i början med orolig köpare som hoppade av i sista sekunden men det räddade han upp med en ny köpare och då gick det med raketfart. Visning ena dagen och kontrakt nästa dag. Jag fick tyvärr sänk..."
"Fabian är en trevlig och engagerad mäklare som gjorde sitt bästa i dessa dystertider. Vi hade lite otur i början med orolig köpare som hoppade av i sista sekunden men det räddade han upp med en ny köpare och då gick det med raketfart. Visning ena dagen och kontrakt nästa dag. Jag fick tyvärr sänka priset lite men det var förväntat. Marknaden är inte den bästa just nu med räntor som rusar. Jag ger honom mina bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Vallmovägen 6C

28 feb 2023

"Man känner sig tryggt och har en lätt väg framåt med Fabian, lätt att nå och flexibelt för att få det bästa försäljning i en störande marknad"
säljare på Krutmeijersgatan 8C

29 jan 2023

"Fick genast ett gott förtroende för Fabian Rietz och vi har haft en god dialog om prisbild och upplägg kring lämplig tidpunkt när lägenheten skulle komma ut för försäljning samt vad som kunde vara bra att åtgärda inför försäljning i lägenheten. Vi har löpande haft kontakt med varandra på telefon,..."
"Fick genast ett gott förtroende för Fabian Rietz och vi har haft en god dialog om prisbild och upplägg kring lämplig tidpunkt när lägenheten skulle komma ut för försäljning samt vad som kunde vara bra att åtgärda inför försäljning i lägenheten. Vi har löpande haft kontakt med varandra på telefon, mail och sms. Han har hört av sig och informerat om visningarna och vad de har resulterat i. Jag kan varmt rekommendera Fabian Rietz som mäklare om du planerar att sälja din lägenhet."
Läs mer
säljare på Ribevägen 18B

19 jan 2023

"Fabian är mycket lyhörd och inkännande. Han förmedlar förtroende och kompetens. Han är lätt att samarbeta med och snabb att återkoppla.
Jag har bara positiva omdömen att lämna.
Mvh
Patrik Stintzing "
säljare på Östervärnsgatan 3B

27 okt 2022

"Vi är så nöjda med samarbetet och resultatet! I svåra tider är det de riktigt duktiga mäklarna som får säljare nöjda, vilket Fabian lyckats med. Jag rekommenderar Fabian starkt! "
säljare på Ahrenbergsgatan 12

25 sep 2022

"Fabian är en mäklare som anstränger sig för att få ihop en affär."
säljare på Ribevägen 8D

02 sep 2022

"Jag rekommenderar varmt Fabian från MOVH som mäklare. En mycket effektiv mäklare som riktar skrapt att sälja bostaden!
Är helt nöjd."
säljare på Bobergsängen 4B

15 aug 2022

"Trevlig och engagerad mäklare som sålde vårt hus blixtsnabbt."
säljare på Skalbaggevägen 3

12 jun 2022

"Fabian är väldigt förtroendeingivande och sympatisk. Han håll mig uppdaterad genom hela processen och rodde affären smidigt i hamn. Dubbla tummar upp!"
säljare på Solhöjdsgatan 15

25 maj 2022

"Trevlig, lugn och saklig.Väldigt informativ. Uppdaterade så fort det hände något med försäljningen. Informerade både med sms, mail och per telefon. Satte kundens intresse i första hand. En mäklare som man absolut kan rekommendera."
säljare på Rödkullastigen 6F

05 apr 2022

"Först och främst vill vi tacka Fabian för denna härliga upplevelse! Vi är otrolig nöjda. På 2 dagar lyckades Fabian sälja vår lägenhet till ett drömpris!
Vi upplevde Fabian som profisionell, engagerad, tillgänglig men framförallt kunnig! Märks att Fabian verkligen lägger ner tiden som krävs för ..."
"Först och främst vill vi tacka Fabian för denna härliga upplevelse! Vi är otrolig nöjda. På 2 dagar lyckades Fabian sälja vår lägenhet till ett drömpris!
Vi upplevde Fabian som profisionell, engagerad, tillgänglig men framförallt kunnig! Märks att Fabian verkligen lägger ner tiden som krävs för att kunna bemötta spekulanterna på bästa sätt.
Vi hade höga förväntningar och dessa överträffades med råge!
Fabian var vid vår sida från start till mål vilket gav oss ett otrolig lugn i vår lägenhetsförsäljning. Han var alltid tillgänlig för våra frågor och funderingar.
Vill ni ha en mäklare som ni kan lita på till 100% och som ni med säkerhet vet ger sitt bästa ska ni välja Fabian Rietz. "
Läs mer
säljare på Ribevägen 8D

02 apr 2022

"Driven och trevlig mäklare som gjorde försäljningen smidig och enkel för oss.
Dessvärre uteblev vår styling men i det stora hela är vi nöjda!"
säljare på Bobergsängen 5B

17 mar 2022

"abian överträffade alla mina förväntningar! När jag köpte min lägenhet av Fabian blev jag så bra bemött att det inte var någon tvekan vem jag skulle välja nu när jag väl stod som säljare.
Jag var i behov av en snabb hantering men ändå få den bästa kvaliteten, som det fick jag verkligen!"
"abian överträffade alla mina förväntningar! När jag köpte min lägenhet av Fabian blev jag så bra bemött att det inte var någon tvekan vem jag skulle välja nu när jag väl stod som säljare.
Jag var i behov av en snabb hantering men ändå få den bästa kvaliteten, som det fick jag verkligen!"
Läs mer
säljare på Ribevägen 8A

13 mar 2022

"Jag fick stort förtroende för Fabian Rietz då han med intresse och kunskap tog hand om försäljningen av vår villa. Fabians lugn, ödmjukhet och tillgänglighet visade också att han är mån om en bra relation med sina kunder. Jag kan varmt rekommendera mäklare Fabian Rietz. "
"Jag fick stort förtroende för Fabian Rietz då han med intresse och kunskap tog hand om försäljningen av vår villa. Fabians lugn, ödmjukhet och tillgänglighet visade också att han är mån om en bra relation med sina kunder. Jag kan varmt rekommendera mäklare Fabian Rietz. "
Läs mer
säljare på Vårlöksvägen 4

01 feb 2022

"Vi hade hela tiden förtroende för Fabian. Vi har varit nöjda genom hela processen! "
säljare på Ribevägen 20A

24 jan 2022

"En fantastik duktig mäklare som på kort tid hitta den perfekta köparen för min bostad. Fabians proffsighet och driv är enormt imponerande och han är en toppmäklare av en anledning.
Kan starkt rekommendera att kontakta Fabian vid säljtankar - ni kommer inte bli besvikna! "
"En fantastik duktig mäklare som på kort tid hitta den perfekta köparen för min bostad. Fabians proffsighet och driv är enormt imponerande och han är en toppmäklare av en anledning.
Kan starkt rekommendera att kontakta Fabian vid säljtankar - ni kommer inte bli besvikna! "
Läs mer
säljare på Bodekullsgatan 29A

23 jan 2022

"Kan starkt rekommendera Fabian. Trevlig, duktig och alltid tillgänglig. Finns bara positivt att säga om Fabian. "
säljare på Kungsgatan 35

26 dec 2021

"Fabian levererade en oerhört snabb och smidig försäljning åt oss! Vi kommer definitivt att anlita honom igen i framtiden. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3B

24 nov 2021

"Jag kände förtroende för Fabian redan vid första mötet!"
säljare på Sufflörgatan 1

23 nov 2021

"En mycket bra mäklare. Fick tidigt en bra känsla och Fabian gjorde mig verkligen inte besviken. Tydlig, rak och enkel att arbeta med. Kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Mariedalsvägen 57A

20 okt 2021

"Fabian var engagerad, påläst och mycket trevlig. Väldigt bra på hålla mig uppdaterad om vad som hände i processen.
Kan varmt rekommendera Fabian."
säljare på Mariedalsvägen 49B

14 okt 2021

"Bra och målinriktad mäklare."
säljare på Kungsgatan 35

12 okt 2021

"Fabian är tydlig och håller en uppdaterad. Lätt att få tag på. Mycket serviceinriktad och är behjälplig om det behövs. Fabian var väl förberedd och var väl insatt redan vid värderingen vilket var positivt. Klara , raka besked hela vägen. Försäljningen gick extremt snabbt och smidigt och såldes re..."
"Fabian är tydlig och håller en uppdaterad. Lätt att få tag på. Mycket serviceinriktad och är behjälplig om det behövs. Fabian var väl förberedd och var väl insatt redan vid värderingen vilket var positivt. Klara , raka besked hela vägen. Försäljningen gick extremt snabbt och smidigt och såldes redan när den låg på kommande på Hemnet. Fabian var förberedd med en plan redan vid första mötet och lyssnade in våra förväntningar och önskemål. Jag kan bara rekommendera Fabian som mäklare om du vill ha en bra seriös mäklare som sålde vårt hus snabbt, ligger bra i arvode, är engagerad, trevligt bemötande, går att Iita på och är en väldigt kompetent mäklare som
håller sig uppdaterad hela tiden. "
Läs mer
säljare på Oxievångsvägen 344

27 sep 2021

"Jag är otroligt nöjd med min försäljning och den service som Fabian erbjöd, han var proffsig, tydlig och lättillgänglig. Han var även lyhörd och förstod precis mina önskemål. Hela försäljningsprocessen gick över mina förväntningar. Kommer definitivt rekommendera Fabian till andra säljare! "
"Jag är otroligt nöjd med min försäljning och den service som Fabian erbjöd, han var proffsig, tydlig och lättillgänglig. Han var även lyhörd och förstod precis mina önskemål. Hela försäljningsprocessen gick över mina förväntningar. Kommer definitivt rekommendera Fabian till andra säljare! "
Läs mer
säljare på Mariedalsvägen 57B

24 sep 2021

"Fabian är lyhörd, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Förstår marknaden och dess intressenter. Var även behjälplig med kontakt med stylingbolag som de samarbetar med och som gjorde ett fantastiskt arbete. Är väldigt nöjd med hur smidigt och snabbt försäljningen gick och uppskattar att köparen..."
"Fabian är lyhörd, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Förstår marknaden och dess intressenter. Var även behjälplig med kontakt med stylingbolag som de samarbetar med och som gjorde ett fantastiskt arbete. Är väldigt nöjd med hur smidigt och snabbt försäljningen gick och uppskattar att köparen känner detsamma. Slutpriset finns det inte mycket att klaga på!"
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 3C

25 aug 2021

"Fabian var tydlig, ärlig och tillmötesgående från första stund. Märktes direkt att hade ett tydligt kundfokus och fanns alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller funderingar. Kan varmt rekommendera Fabian som mäklare i din nästa bostadsaffär. "
"Fabian var tydlig, ärlig och tillmötesgående från första stund. Märktes direkt att hade ett tydligt kundfokus och fanns alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller funderingar. Kan varmt rekommendera Fabian som mäklare i din nästa bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Korsörvägen 16A

18 aug 2021

"Meget nemt og god kommunikation , dygtig hjælpsom person. Jeg kan godt anbefales Fabian."
säljare på Solvändegatan 3A

05 aug 2021

"Ett mycket korrekt och professionellt agerande. Snabb återkoppling och uppdatering och snabba lösningar av allt praktiskt. Trevligt bemötande. En realistisk och bra värdering av försäljningsobjektet. Kan varmt rekommendera Fabian som mäklare. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 4

09 jul 2021

"Rekommenderar verkligen Fabian som mäklare!
Aldrig träffat en mäklare så engagerad och jordnära. Satte oss alltid i första hand och fanns tillgänglig dygnets alla timmar. Ring honom! "
säljare på Korsörvägen 6

07 jul 2021

"När jag för några veckor sedan bestämde mig för att sälja min bostadsrätt så bjöd jag in mäklare från flera olika byråer för att se vem som skulle dra det längsta strået. Eftersom det var min första bostadsförsäljning så var det viktigt för mig att känna en trygghet och en tillit till personen so..."
"När jag för några veckor sedan bestämde mig för att sälja min bostadsrätt så bjöd jag in mäklare från flera olika byråer för att se vem som skulle dra det längsta strået. Eftersom det var min första bostadsförsäljning så var det viktigt för mig att känna en trygghet och en tillit till personen som skulle anta uppdraget, det gjorde jag utan tvekan med Fabian från första stund.
Jag blev bemött med ett lugn och en tydlighet som gjorde att jag snabbt fick en god magkänsla, när bostaden nu är såld så är jag oerhört glad att jag valde just Fabian från Mohv. En otroligt proffsig och engagerad mäklare som verkligen ser till att man som säljare är med på alla noter under hela processen, med en stor dos av tillgänglighet och ödmjukhet så levererar Fabian en upplevelse långt utöver mina förväntningar.
Toppklass!
"
Läs mer
säljare på Kungsgatan 27B

20 jun 2021

"Fabian hade mycket god kännedom om såväl bostadsrättsföreningen som området. Det var till stor fördel vid försäljningen av min lägenhet. Det märktes att Fabian har idrottsbakgrund då vinnarkänslan fanns hela tiden, d v s att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare. Så fort något hän..."
"Fabian hade mycket god kännedom om såväl bostadsrättsföreningen som området. Det var till stor fördel vid försäljningen av min lägenhet. Det märktes att Fabian har idrottsbakgrund då vinnarkänslan fanns hela tiden, d v s att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare. Så fort något hände tog Fabian kontakt och om jag ville ha kontakt med honom så svarade han direkt."
Läs mer
säljare på Ribevägen 20A

23 maj 2021

"Uppskattade verkligen Fabians återkoppling och tillgänglighet. Verkligen bästa tänkbara med bra diskussioner. Konkurrenskraftigt arvode med styling och det slutpris som uppskattas från början."
säljare på Mariedalsvägen 62B

12 maj 2021

"Fabian är en driven och engagerad mäklare, vi blev väldigt nöjda med resultatet. "
säljare på Ribevägen 22C

24 apr 2021

"Fabian är trevlig, tillmötesgående och tillgänglig, gav mig en bra offert och goda råd, och kändes genomgående kompetent, pålitlig och driven. Jag är mycket nöjd med valet av honom som mäklare. "
säljare på Ellstorpsgatan 3C

14 mar 2021

"Arvodet blir lite högt "
säljare på Byvägen 8

01 mar 2021

"Jag kan varmt rekommendera Fabian, då han var super engagerad i att sälja min bostad och är extremt duktig på att sätta kunden i fokus.
Det var första objektet jag sålde via Fabian och det blir inte sista!
"
säljare på Kvartettgatan 56

13 feb 2021

"Handlingskraftig, bra förhandlare."
säljare på Stengodsvägen 93

05 feb 2021

"Vi är njöda"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3B

15 jan 2021

"Har sålt med Fabian i raketfart min 3-a på Högaholm. Första intryck är väldigt viktigt med mäklaren och det kändes absolut rätt. Han är väl engagerad snabb med annons och hittar lätt lösningar. Kan bara varmt rekommendera Fabian Rietz till alla säljare där ute.
Vänliga hälsningar/säljare IM"
"Har sålt med Fabian i raketfart min 3-a på Högaholm. Första intryck är väldigt viktigt med mäklaren och det kändes absolut rätt. Han är väl engagerad snabb med annons och hittar lätt lösningar. Kan bara varmt rekommendera Fabian Rietz till alla säljare där ute.
Vänliga hälsningar/säljare IM"
Läs mer
säljare på Kvartettgatan 24

02 jan 2021

"Fabian har det man önskar sig av en mäklare, kunnig, informativ, lugn, lyhörd och ffa lättillgänglig. Trots att jag bor på annan ort och min syster i Danmark har allt kunnat skötas perfekt vid försäljningen av vår fars dödsbo. Har bara gott att säga. Kan absolut rekommendera honom."
"Fabian har det man önskar sig av en mäklare, kunnig, informativ, lugn, lyhörd och ffa lättillgänglig. Trots att jag bor på annan ort och min syster i Danmark har allt kunnat skötas perfekt vid försäljningen av vår fars dödsbo. Har bara gott att säga. Kan absolut rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Serenadgatan 24

10 dec 2020

"Perfektion är ordet som beskriver Fabians insats. Tillgänglig med en härlig energi tillsammans med en genomtänkt försäljningstrategi resulterade i ett rekordpris innan visning! Jag är mer än nöjd & rekommenderar Fabian vidare utan tvekan! "
säljare på Sallerupsvägen 14

05 dec 2020

"Jag sålde min tvåa på Ellstorp tillsammans med Fabian. Han är extremt driven, engagerad, lättillgänglig och positiv.
Han ger ett bra förtroende och rätt förväntningar på slutpriset.
Vi slog rekord på kvm pris, all time high i hela föreningen med 404st lägenheter!!
Jag kommer rekommendera Fabia..."
"Jag sålde min tvåa på Ellstorp tillsammans med Fabian. Han är extremt driven, engagerad, lättillgänglig och positiv.
Han ger ett bra förtroende och rätt förväntningar på slutpriset.
Vi slog rekord på kvm pris, all time high i hela föreningen med 404st lägenheter!!
Jag kommer rekommendera Fabian till alla jag känner och anlita honom för försäljning i framtiden med. Mycket nöjd med min försäljning!! "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
38 705 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 79 säljare
Fabian satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
77 av 79 säljare
Fabian var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 80 säljare

Fabian på kartan.

133 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
79 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

5 500 000 kr
4 rum, 119 m²
46 218 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 653 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 57 m²
49 035 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 236 kr/mån
3 rum, 82 m²
Lägenhet, Malmö
4 954 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 60 m²
31 583 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 178 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 74 m²
35 810 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 007 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Slottsstaden
-25 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fabian var lyhörd och tålmodig kring våra önskemål om att slippa sälja via hemnet, var lätt att få tag på och alltid trevlig. Han lyckades också hjälpa oss med en snabb försäljning. Mycket tacksamma för all hjälp!"
Lägenhet Slottsstaden
-120 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fabian skapar realistiska förväntningar som han sedan infriar med imponerande momentum.
"
3 195 000 kr
Lägenhet Östervärn
3 rum, 105,6 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 800 000 kr
Lägenhet Dammfri
-95 000 kr
3 rum, 89 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fabian är en mycket professionell mäklare med ett stort engagemang och tydlig strategi vid en försäljning. Mycket trevlig, lyhörd och enormt engagerad. Vi rekommenderar Varmt Fabian om du vill ha en bra mäklare "
3 295 000 kr
Lägenhet Dammfri
4,5 rum, 112,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag var mycket nöjd med min mäklare. Kommunikationen fungerade smidigt och jag hölls kontinuerligt uppdaterad och insatt. Dessutom hade vi en bra dialog under processen utan att jag upplevde honom som överdrivet "på". :) "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.