Fabian Rietz

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Fabian Rietz
Profilbild för Fabian Rietz
Säljarfavorit
Fabian Rietz
4.9 / 5
(37 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
20 st
80 890 000 kr

Bakgrund

Fabian Rietz jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2020-09-09. Fabian har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2021. Fabian har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 54 495 000 kr.

Presentation

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska, med en tidigare elitidrottares ambition och motivation och jag har ett genuint intresse för mäklaryrket. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med en enorm glädje och jag vet att framgång endast kan nås genom hårt arbete!

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför kommer jag aldrig lämna något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och framförallt trygghet det allra viktigaste för mig. Det är först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, jag har nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Om du går i säljtankar? Kontakta mig gärna tidigt så kan vi tillsammans ta fram den bästa lösningen för din framtida försäljning - Samtidigt som du får möjligheten att använda mig som ett bollplank i ditt letande efter ditt nya hem.

Mitt arbetssätt tillsammans med mitt stora engagemang samt mina höga ambitioner har resulterat i följande meriter och utmärkelser:
- Mest trovärdig Malmö 2021, Q3 (Reco)
- Mest trovärdig Skåne 2020, Q4 (Reco)
- Mest trovärdig Malmö 2020, Q4 (Reco)

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Malmö

Säljare om Fabian.

20 okt 2021

"Fabian var engagerad, påläst och mycket trevlig. Väldigt bra på hålla mig uppdaterad om vad som hände i processen.
Kan varmt rekommendera Fabian."
säljare på Mariedalsvägen 49B

14 okt 2021

"Bra och målinriktad mäklare."
säljare på Kungsgatan 35

12 okt 2021

"Fabian är tydlig och håller en uppdaterad. Lätt att få tag på. Mycket serviceinriktad och är behjälplig om det behövs. Fabian var väl förberedd och var väl insatt redan vid värderingen vilket var positivt. Klara , raka besked hela vägen. Försäljningen gick extremt snabbt och smidigt och såldes redan när den låg på kommande på Hemnet. Fabian var förberedd med en plan redan vid första mötet och lyssnade in våra förväntningar och önskemål. Jag kan bara rekommendera Fabian som mäklare om du vill ha en bra seriös mäklare som sålde vårt hus snabbt, ligger bra i arvode, är engagerad, trevligt bemötande, går att Iita på och är en väldigt kompetent mäklare som
håller sig uppdaterad hela tiden. "
säljare på Oxievångsvägen 344

27 sep 2021

"Jag är otroligt nöjd med min försäljning och den service som Fabian erbjöd, han var proffsig, tydlig och lättillgänglig. Han var även lyhörd och förstod precis mina önskemål. Hela försäljningsprocessen gick över mina förväntningar. Kommer definitivt rekommendera Fabian till andra säljare! "
säljare på Mariedalsvägen 57B

24 sep 2021

"Fabian är lyhörd, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Förstår marknaden och dess intressenter. Var även behjälplig med kontakt med stylingbolag som de samarbetar med och som gjorde ett fantastiskt arbete. Är väldigt nöjd med hur smidigt och snabbt försäljningen gick och uppskattar att köparen känner detsamma. Slutpriset finns det inte mycket att klaga på!"
säljare på Ellstorpsgatan 3C

25 aug 2021

"Fabian var tydlig, ärlig och tillmötesgående från första stund. Märktes direkt att hade ett tydligt kundfokus och fanns alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller funderingar. Kan varmt rekommendera Fabian som mäklare i din nästa bostadsaffär. "
säljare på Korsörvägen 16A

18 aug 2021

"Meget nemt og god kommunikation , dygtig hjælpsom person. Jeg kan godt anbefales Fabian."
säljare på Solvändegatan 3A

05 aug 2021

"Ett mycket korrekt och professionellt agerande. Snabb återkoppling och uppdatering och snabba lösningar av allt praktiskt. Trevligt bemötande. En realistisk och bra värdering av försäljningsobjektet. Kan varmt rekommendera Fabian som mäklare. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 4

09 jul 2021

"Rekommenderar verkligen Fabian som mäklare!
Aldrig träffat en mäklare så engagerad och jordnära. Satte oss alltid i första hand och fanns tillgänglig dygnets alla timmar. Ring honom! "
säljare på Korsörvägen 6

07 jul 2021

"När jag för några veckor sedan bestämde mig för att sälja min bostadsrätt så bjöd jag in mäklare från flera olika byråer för att se vem som skulle dra det längsta strået. Eftersom det var min första bostadsförsäljning så var det viktigt för mig att känna en trygghet och en tillit till personen som skulle anta uppdraget, det gjorde jag utan tvekan med Fabian från första stund.
Jag blev bemött med ett lugn och en tydlighet som gjorde att jag snabbt fick en god magkänsla, när bostaden nu är såld så är jag oerhört glad att jag valde just Fabian från Mohv. En otroligt proffsig och engagerad mäklare som verkligen ser till att man som säljare är med på alla noter under hela processen, med en stor dos av tillgänglighet och ödmjukhet så levererar Fabian en upplevelse långt utöver mina förväntningar.
Toppklass!
"
säljare på Kungsgatan 27B

20 jun 2021

"Fabian hade mycket god kännedom om såväl bostadsrättsföreningen som området. Det var till stor fördel vid försäljningen av min lägenhet. Det märktes att Fabian har idrottsbakgrund då vinnarkänslan fanns hela tiden, d v s att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare. Så fort något hände tog Fabian kontakt och om jag ville ha kontakt med honom så svarade han direkt."
säljare på Ribevägen 20A

23 maj 2021

"Uppskattade verkligen Fabians återkoppling och tillgänglighet. Verkligen bästa tänkbara med bra diskussioner. Konkurrenskraftigt arvode med styling och det slutpris som uppskattas från början."
säljare på Mariedalsvägen 62B

12 maj 2021

"Fabian är en driven och engagerad mäklare, vi blev väldigt nöjda med resultatet. "
säljare på Ribevägen 22C

24 apr 2021

"Fabian är trevlig, tillmötesgående och tillgänglig, gav mig en bra offert och goda råd, och kändes genomgående kompetent, pålitlig och driven. Jag är mycket nöjd med valet av honom som mäklare. "
säljare på Ellstorpsgatan 3C

14 mar 2021

"Arvodet blir lite högt "
säljare på Byvägen 8

01 mar 2021

"Jag kan varmt rekommendera Fabian, då han var super engagerad i att sälja min bostad och är extremt duktig på att sätta kunden i fokus.
Det var första objektet jag sålde via Fabian och det blir inte sista!
"
säljare på Kvartettgatan 56

13 feb 2021

"Handlingskraftig, bra förhandlare."
säljare på Stengodsvägen 93

05 feb 2021

"Vi är njöda"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3B

15 jan 2021

"Har sålt med Fabian i raketfart min 3-a på Högaholm. Första intryck är väldigt viktigt med mäklaren och det kändes absolut rätt. Han är väl engagerad snabb med annons och hittar lätt lösningar. Kan bara varmt rekommendera Fabian Rietz till alla säljare där ute.
Vänliga hälsningar/säljare IM"
säljare på Kvartettgatan 24

02 jan 2021

"Fabian har det man önskar sig av en mäklare, kunnig, informativ, lugn, lyhörd och ffa lättillgänglig. Trots att jag bor på annan ort och min syster i Danmark har allt kunnat skötas perfekt vid försäljningen av vår fars dödsbo. Har bara gott att säga. Kan absolut rekommendera honom."
säljare på Serenadgatan 24

10 dec 2020

"Perfektion är ordet som beskriver Fabians insats. Tillgänglig med en härlig energi tillsammans med en genomtänkt försäljningstrategi resulterade i ett rekordpris innan visning! Jag är mer än nöjd & rekommenderar Fabian vidare utan tvekan! "
säljare på Sallerupsvägen 14

05 dec 2020

"Jag sålde min tvåa på Ellstorp tillsammans med Fabian. Han är extremt driven, engagerad, lättillgänglig och positiv.
Han ger ett bra förtroende och rätt förväntningar på slutpriset.
Vi slog rekord på kvm pris, all time high i hela föreningen med 404st lägenheter!!
Jag kommer rekommendera Fabian till alla jag känner och anlita honom för försäljning i framtiden med. Mycket nöjd med min försäljning!! "
säljare på Nobelvägen 147D

01 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med valet av mäklare vid försäljning av en 2:a i Malmö. Fabian gav ett tryggt och professionellt intryck och vi är övertygade om att det är hans förtjänst att försäljningen lyckades så pass bra och smidigt."
säljare på Ribevägen 8A

29 nov 2020

"Väldigt trevlig och härlig att ha och göra med, kommer definitivt höra av mig till Fabian i framtiden. Tack så mycket för denna gång."
säljare på Lönngatan 38C

17 nov 2020

"Mycket förtroendeingivande och engagerad mäklare som agerat mycket seriöst och med hög tillgänglighet. Bra positiva intryck!!! "
säljare på Ribevägen 22B

06 nov 2020

"Fabian hjälpte mig med försäljningen av min bostadsrätt. Från början till start har han varit väldigt engagerad och positiv. Det känns som att han verkligen vill att man ska få en bra till en bra affär. Han svarar alltid snabbt på frågor och liknande!
Supernöjd!!"
säljare på Ribevägen 20B

06 nov 2020

"Fabian har varit professionell genom hela försäljningsprocessen. Det som skiljer honom från mängden är hans driv och hunger vilket märks då han inte haft några problem att anpassa sin egna tid efter våra behov. Rekommenderas."
säljare på Bellevuevägen 6C

15 okt 2020

"Fabian är kunning, snabb på att återkoppla och har ett mycket positivt bemötande. Rekommenderas starkt!"
säljare på Norregatan 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
54 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
35 av 36 säljare
Fabian satte rätt förväntningar på slutpriset
33 av 36 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
35 av 36 säljare
Fabian var tydlig och höll mig uppdaterad
36 av 37 säljare

Fabian på kartan.

53 tidigare annonser
7 bostäder till salu
36 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

3 295 000 kr
4 rum, 83 m²
39 698 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 840 kr/mån
4 895 000 kr
3 rum, 72 m²
67 986 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 680 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 85 m²
19 941 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 760 kr/mån
9 295 000 kr
6 rum, 141 m²
65 921 kr/m²
Villa, Malmö
1 095 000 kr
2 rum, 61 m²
17 950 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 604 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 395 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fabian var engagerad, påläst och mycket trevlig. Väldigt bra på hålla mig uppdaterad om vad som hände i processen.
Kan varmt rekommendera Fabian."
2 450 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 255 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 100 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet Värnhem
+ 155 000 kr
3 rum, 92 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra och målinriktad mäklare."
3 400 000 kr
Radhus Oxie
-95 000 kr
4 rum, 117 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fabian är tydlig och håller en uppdaterad. Lätt att få tag på. Mycket serviceinriktad och är behjälplig om det behövs. Fabian var väl förberedd och var väl insatt redan vid värderingen vilket var positivt. Klara , raka besked hela vägen. Försäljningen gick extremt snabbt och smidigt och såldes redan när den låg på kommande på Hemnet. Fabian var förberedd med en plan redan vid första mötet och lyssnade in våra förväntningar och önskemål. Jag kan bara rekommendera Fabian som mäklare om du vill ha en bra seriös mäklare som sålde vårt hus snabbt, ligger bra i arvode, är engagerad, trevligt bemötande, går att Iita på och är en väldigt kompetent mäklare som
håller sig uppdaterad hela tiden. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.