Eva Suikkonen

Profilbild för Eva Suikkonen
Eva Suikkonen
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
190 000 kr

Bakgrund

Eva Suikkonen jobbar på Lindwalls Fastighetsforum och är registrerad mäklare sedan 2002-06-04.

Presentation

Hej,
jag heter Eva Suikkonen och driver en fastighetsmäklarbyrå som heter Lindwalls Fastighetsforum. Vi är en liten byrå med kontor i Malmö och Eslöv.
Lindwalls Fastighetsforum har funnits i många år och själv utbildade jag mig vid Malmö Högskola för ca 10 år sedan.

Vi arbetar med förmedling av villor, fritidshus och bostadsrätter, befintliga såsom nyproduktion samt med kommersiella fastigheter.

Som liten byrå kan vi prioritera service och flexibilitet, mobiltelefonen är alltid igång och mailen kontrolleras även kvällar och helger.

Jag arbetar helst med bokade visningar med inte mer än en eller två spekulanter samtidigt. Vi vet att spekulanterna uppskattar att inte behöva stå i kö för att ställa frågor och för mig som mäklare är det viktigt att hinna prata lite med var och en som visar intresse för ert hus.

Vi kan naturligtvis hjälpa till med kringtjänster såsom professionell fotografering, besiktning, energideklaration, styling, flyttstädning etc, allt efter era önskemål. När vi ses första gången tittar vi på huset tillsammans och pratar igenom vilka önskemål och tankar ni har inför en försäljning. Det är viktigt att ni är delaktiga och känner er trygga med förloppet. Under förmedlingsprocessen har vi en dialog, jag informerar fortlöpande om vilka spekulanter som visat intresse, vad som händer eller i vissa fall vad som inte händer, ni är välkomna att komma med egna idéer och förslag.

Naturligtvis upprättar jag alla förekommande handlingar och när det blir dags att deklarera försäljningen står jag för den delen också.

Vidare har vi ett rymligt lånesläp som står till våra kunders förfogande, det kan ju komma väl till pass såväl vid flytten som i samband med att man ska lägga ut sitt hus till försäljning.

Välkommen!

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Eva!

Eva på kartan.

127 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Tomt/Mark Fridafors
Utropspris: 260 000 kr
Slutpris saknas
Villa Östanå
400 m²
Utropspris: 1 360 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Kopparhögarnas Koloniområde
3 rum, 50 m²
Utropspris: 190 000 kr
Slutpris saknas
Villa Marieholm
5 rum, 87 m²
Utropspris: 1 575 000 kr
1 035 000 kr
Villa Tyringe
+ 60 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 975 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.