Erik Sandh

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Haninge  /  Erik Sandh
Profilbild för Erik Sandh
Erik Sandh
4.9 / 5
(65 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
6 st
52 845 000 kr

Bakgrund

Erik Sandh jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-05-03. Erik har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Erik har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och villor och motsvarar ett värde på 87 990 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan början av 2010 och har hittat helt rätt. Mitt tillvägagångssätt känns igen genom noggrannhet och stabilitet där jag vill att du som kund ska känna dig trygg med att jag sköter alla bitar av försäljningen, har allt under kontroll och inte lämnar något åt slumpen. De potentiella köpare för din bostad som jag kommer i kontakt med får ett seriöst och stabilt intryck av mig då jag alltid är påläst, trevlig och lyhörd.

Ett stort intresse för bostäder och fastigheter i kombination med att jag älskar människor gör mig som klippt och skuren för mäklaryrket!

Registrerade mig första gången som mäklare 2010. 2015 tog jag en paus mellan två arbetsgivare och återvände året därpå för att sedan starta upp mitt eget mäklarkontor.

Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Säljare om Erik.

13 mar 2020

"Har ö h t inget negativt att säga, bara lovord. Allt fungerade prickfritt och blev t o m klart innan officiell visinng. Kan varmt rekommendera både mäklaren specifikt samt fastighetsförmedlaren generellt. Kan även nämna att jag köpte mitt boende från denna förmedlare.."
säljare på Petuniavägen 4

24 feb 2020

"Trevlig mäklare. Och bra och instämmande information när vi sågs och gick igenom allt
Kan varmt rekommendera denna mäklare"
säljare på Rökärrsvägen 16

10 feb 2020

"Vår mäklare Erik var alltid lätt att få tag på och lyhörd för våra önskemål.
Han klarade även av att hålla oss informerade enligt vårt tydliga önskemål om tät information under budgivningsprocessen.
Vi är nog rätt krävande som kunder och vi är nöjda."
säljare på Smålandsvägen 34B

18 nov 2019

"Erik är fantastisk mäklare. Bra på alla vis, lyssnar på kundens önskemål och gör sitta bästa därifrån. Vi är mycket nöjda med Erik. "
säljare på Vallagränd 49

18 nov 2019

"Erik är en ambitiös och seriös mäklare med god kännedom om den lokala marknaden. Han tar sig tid att sätta sig in i objektet och är engagerad i alla aktiviteter runt försäljningen utöver visningarna såsom styling, fotografering och besiktning vilket gynnar försäljningen. Erik är en professionell relationsbyggare och sätter servicen högt under hela processen. Skulle gärna återkomma som kund och kan varmt rekommendera Erik Sandh, både som säljare och köpare. "
säljare på Vendelsö Skolväg 252

18 okt 2019

"Erik är mycket engagerad och det märks att han tycker om sitt jobb. Vi fick tidigt förtroende för honom och han skötte uppdraget mycket bra. På en skala 1 till 5 vill vi sätta betyg 6 på hans insats."
säljare på Grönåkersvägen 9

30 jul 2019

"Vi träffade 6 olika mäklare, och valde Erik då han ingav förtroende på ett ärligt och genuint sätt. Bevis på detta är att vi blev mycket nöjda med processen och försäljningen, och att köparna sedan anlitade honom för att sälja deras bostad. Han var noggrann med prospektet, fick till väldigt fina bilder, och var lyhörd mot spekulanter och fick till en bra budgivning. Om vi säljer igen kommer vi definitivt höra av oss till honom! "
säljare på Segervägen 203

29 jul 2019

"En topprestation, vi är mycket nöjda och fick mycket bättre pris än vad vi hade hoppats på. Vi kommer använda Erik nästa gång med!"
säljare på Valsbergs gränd 9

02 apr 2019

"Jag bad om en ärlig och öppen affär, vilket Erik levererade till 100%.
Snabb och regelbunden kommunikation genom hela affären vilket kändes tryggt. "
säljare på Lindhagensgatan 67

07 feb 2019

"Hela försäljningen fungerade utmärkt - kan rekommendera Erik!"
säljare på Sysslomansgatan 8

06 feb 2019

"Erik Sandh var seriös, pålitlig och höll oss kontinuerligt uppdaterade. Vi är mycket nöjda med hans insats. Vi kom i kontakt med Erik när vi köpte vår nya stockholmslägenhet genom honom. Fick då ett väldigt positivt intryck, därför var det naturligt att valet föll på Erik när vi själva skulle sälja. Det ångrar vi inte. /Agneta"
säljare på Palmbladsvägen 2

19 nov 2018

"Professionell och lyhörd mäklare. Bra på regelbunden återkoppling. Vi är nöjda med helheten! "
säljare på Harry Martinsons gata 12

02 nov 2018

"Är sååå himla nöjd med Erik som mäklare. Eriks försäljning av vår bostad präglades av ett effektivt och målinriktat arbete. Jag ger Erik mina högsta rekommendationer och vet att han kommer göra ett lika bra jobb för er om ni väljer honom som mäklare. "
säljare på Eldsbergagränd 4

26 okt 2018

"Erik var väldigt professionell och engagerad i försäljningen och gav bra och relevanta råd genom hela processen."
säljare på Sara Lidmans gata 4

26 sep 2018

"Väldigt engagerad, öppen och påläst. "
säljare på Lindhagensgatan 65

15 aug 2018

"Jag hade fyra mäklare på besök innan Erik. Efter vårat möte var valet solklart. Han kändes genuint intresserade och kunde med råge möta mina önskemål. Både jag och köparen blev positivt överraskade av hans engagemang och kompetens. Om jag behöver eller skulle rekomendera och en mäklartjänst väljer jag MOHV utan tvekan."
säljare på Hebergsgränd 23

15 jun 2018

"Proffs ut i fingerspetsarna, med unik förmåga att göra både säljare och köpare nöjd. Vi slog rekord i min förening i dessa "dåliga" tider."
säljare på Mosstenabacken 1

15 jun 2018

"Erik Sandh höll det han lovade och levererade det som var överenskommet. Kan rekommendera till er som går i säljtankar."
säljare på Slätbaksvägen 30

19 maj 2018

"Vi var mycket nöjda med mäklaren och sylisten. Vi var dock inte lika nöjda med fotograf och bilder. "
säljare på Franzéngatan 78

18 maj 2018

"Han visste vad han gjorde och var driven. Trots att dagens säljläge varit svårt så höll han uppe lågan att få en försäljning på lägenheten. "
säljare på Kristinebergsvägen 28

04 apr 2018

"Erik var mycket engagerad och lätt att få tag på. Rekommenderas!"
säljare på Gyllenborgsgatan 18

05 mar 2018

"Vi är otroligt nöjda med Erik! Han överträffade våra förväntningar på slutpriset och lyckades sälja vår lägenhet innan visning. Erik är en väldigt kunnig och erfaren mäklare som alltid är lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Hökmossevägen 5

22 feb 2018

"Erik har varit otroligt proffessionell och engagerad i vår bostadsförsäljning. Vi fick ett bra intryck från början och det visade sig stämma helt. Mer engagerad mäklare får man leta efter! Kontinuerliga uppdateringar under försäljningens gång, och tydlig på vad vi hade att förvänta oss. Vilket stämde helt i slutändan. Vi rekommenderar Erik till alla som ska sälja lägenhet och vill få bästa möjliga resultat! "
säljare på Slätbaksvägen 46

19 feb 2018

"Kan varmt rekommendera Erik som bästa mäklaren. Han håller mycket hög klass inom allt, engagerad, påläst, kontaktbar, glad och taggad! Är mer nöjd än vad jag kunde drömma om!"
säljare på Alströmergatan 32F

13 feb 2018

"I en svår bostadsmarknad visade Erik ett lugn, oförtrutet tålamod och engagemang. Vi ger honom våra bästa rekommendationer! "
säljare på Franzéngatan 80

26 jan 2018

"Jag kan verkligen rekommendera Erik!"
säljare på Sverkersgatan 6

22 dec 2017

"Erik skötta försäljningen galant. Han var väldigt mån om att jag skulle känna mig trygg och informerad under hela processen och hade en snabb dialog med väldigt bra tillgänglighet.
En stor anledning till att jag valde Erik var att han ger ett mycket gott intryck och inger ett stort förtroende, både som säljare och köpare (har varit på båda sidor med Erik som mäklare)."
säljare på Gyllenborgsgatan 12

29 nov 2017

"Erik skötte allt exemplarisk kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad!"
säljare på Johan Skyttes väg 209D

16 okt 2017

"Erik var engagerade, serviceminded och gav ett väldigt kunnigt intryck. Jag kände mig trygg i affären och Erik fanns tillgänglig för att svara på de frågor jag hade. Superduktig mäklare, kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Skebokvarnsvägen 121

14 sep 2017

"Erik var suverän. Skulle lätt rekommendera honom. "
säljare på Vingåkersvägen 2

04 sep 2017

"Kommer garanterat höra av mig till Erik när det är dags att sälja nästa lägenhet!"
säljare på Creutzgatan 2

20 aug 2017

"Snabb och enkel bostadsförsäljning med ett mycket bra slutpris! Rekommenderar Erik varmt, enklare bostadsaffär har jag inte upplevt. Ser inte att jag kommer använda mig av någon annan mäklare i framtiden."
säljare på Bäckaskiftsvägen 56

01 aug 2017

"förväntningar angående slutpris, priset blev högre än vi båda förväntat! Han hjälpte mig genom en svår process, sälja mammas lägenhet. "
säljare på Annebodavägen 76

25 maj 2017

"En välig bra mäklare, allt gick väldigt smidigt och han var lyhörd, prisvärd, angagerad, kunnig, driven. Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Bergsgatan 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
8
Villa
8
Lägenhet
6
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
87 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 65 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
47 av 65 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
63 av 65 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
64 av 65 säljare

Erik på Instagram.

Erik på kartan.

320 tidigare annonser
2 bostäder till salu
64 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 600 000 kr
5 rum, 122 m²
29 508 kr/m²
Radhus, Haninge
4 000 000 kr
5 rum, 132 m²
30 303 kr/m²
Radhus, Haninge

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 050 000 kr
Kedjehus Vendelsö
+ 100 000 kr
6 rum, 113 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
3 850 000 kr
Radhus Vega
-45 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
4 700 000 kr
Villa Västerhaninge
+ 705 000 kr
8 rum, 124 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
3 400 000 kr
Radhus Jordbro
+ 105 000 kr
4 rum, 122 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
3 525 000 kr
Radhus Vendelsö
+ 30 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.