Daniel Temiz

Profilbild för Daniel Temiz
Daniel Temiz
4.8 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
24 st
93 510 000 kr

Bakgrund

Daniel Temiz jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-01-25. Daniel har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Daniel har haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 69 115 000 kr.

Presentation

Hej,
Mitt namn är Daniel Temiz och jag jobbar som fastighetsmäklare.
Jag är en glädjespridare som bidrar med mycket energi och kompetens.

Jag strävar alltid efter kundens bästa och har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang och min mångåriga säljerfarenhet som säljare.

Jag säkerhetställer alltid att kunderna gör en bra ekonomisk affär och att hela förmedlingsprocessen fortlöper på ett tryggt och säkert sätt.

Jag har ett genuint intresse för mäklaryrket i sin helhet. Mitt mål är alltid att ge dig en trygg affär och bäst betalt. Tveka inte att höra av er till mig när ni vill göra ert livs bästa bostadsaffär.

För att kontakta mig så ringer ni: ‭
0702-084976

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020
första kvartalet 2020

Säljare om Daniel.

25 mar 2020

"Daniel vilken stjärna ! Kan varmt rekommendera honom av hela mitt hjärta , så sjukt engagerad , lyhörd familjär gör allt för dig ! Ge honom chansen kan säga att du blir inte besviken- han hjälpte oss genom ett husköp samtidigt att sälja våran lgh vilken hjälte - han besvarade alla mina tusen frågor - lugnade mig när det behövdes - höll det han lovade till 1000% och lite till - Hatten av för denna mäklare med hjärtat på rätt ställe vill man sälja sitt objekt och göra det tryggt gör det med Daniel han är TOPPKLASS ! Han har överträffat våra förväntningar på alla plan ! Grym försäljare verkligen ! "
säljare på Ålstavägen 21B

20 mar 2020

"Mycket nöjd med Daniel genom hela försäljningsprocessen. Engagerad och driven, bostaden såldes snabbt till ett bra pris. Rekommenderar Daniel.
"
säljare på Sångvägen 4B

16 mar 2020

"Daniel är en lyhörd och målmedveten mäklare som kämpar för ens bostads försäljning.
Trots en tuff marknad och område bemötte Daniel marknaden med sin gedigna erfarenhet som mäklare och personkännedom väldigt bra trots att vi gick lite i förlust.
Han gav oss råd och tips hur vi kunde minska på förlusten och vilka möjligheter vi hade nu och i framtiden.
Det som var viktigt för oss var att Daniel var ärlig och realistisk hela vägen med kontinuerligt uppföljning och transparent kommunikation. I helhet är vi väldigt nöjd med Daniel som mäklare och bostadsaffären. Kommer absolut återkomma till Daniel med flera bostadsaffärer i framtiden. "
säljare på Kvarnvägen 38C

08 mar 2020

"En riktigt bra mäklare!!
Rekommenderar starkt:) "
säljare på Barkarbyvägen 34

04 mar 2020

"Supernöjd med Daniel och hela processen med köp av ny och försäljning av min lägenhet! "
säljare på Hammarvägen 62

22 feb 2020

"Daniel ger ett sympatiskt och pålitligt intryck. Det har känts tryggt med Daniel som mäklare och han har varit väldigt hjälpsam. "
säljare på Österdalsvägen 52D

22 feb 2020

"Innan vi sålde vår lägenhet träffade vi flera andra mäklare, men ingen kändes lika engagerad och kunnig som Daniel!
Det visade sig snabbt att vi gjort rätt val. Han kämpade och slet för att få till en perfekt försäljning till rätt pris. En riktig klippa!"
säljare på Väderkvarnsgatan 1

17 feb 2020

"Daniel är mycket driven och engagerad, fick bostaden såld snabbt! "
säljare på Barkarbyvägen 34

13 feb 2020

"En av dom bästa mäklarna jag haft kontakt med, lyhörd, hjälpsam, ärlig och framför allt driven! Rekommenderar starkt! Kommer aldrig anlita någon annan!"
säljare på Nibblevägen 6A

07 feb 2020

"Den bästa mäklaren jag haft att göra med, mycket skicklig."
säljare på Vattenkvarnsgatan 3

07 feb 2020

"Supernöjd med Daniel! Hela försäljningen gick smidigt till. Jag kommer att rekommendera Daniel till vänner, bekanta och släkt. Jag har endast positiva upplevelser av Daniels insats och hela försäljningen."
säljare på Vattenkvarnsgatan 3

05 feb 2020

"Vi jämförde Daniel med andra mäklare. Vi visste direkt att det var Daniel som skulle få vara den som skulle sälja våran lägenhet. Han hade en plan för hur man får så bra betalt som möjligt. Daniel är otroligt duktig mäklare och han levererar verkligen. Jag rekommenderar Daniel till alla som planerar på att sälja sin bostad!
Bästa mäklaren!!"
säljare på Barkarbyvägen 59

02 feb 2020

"Vi hade en win-win-situation där samma mäklare precis hade sålt den exakt likadana grannlägenheten med närmast exakt samma standard - så det fanns redan flera spekulanter på denna typ av lägenhet. Detta resulterade i en mycket snabb affär med bra pris, innan någon publik visning eller annonsering överhuvudtaget behövdes. Frågan om bostadsannonsen är därför inte relevant i mitt fall."
säljare på Lilla Björnens gränd 20

31 jan 2020

"Vi var super nöjda med Daniels jobb från start till slut! "
säljare på Toppvägen 13A

25 okt 2019

"Vi är otroligt nöjda med Daniel. Daniel är en professionell mäklare med mycket god erfarenhet. Han är ambitiös och mycket engagerad mäklare. Han är också väldigt lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Frihetsvägen 24

24 maj 2019

"Super nöjd med insatsen av Daniel!
Kan rekommendera honom starkt till alla!"
säljare på Brunnehagen 2

17 apr 2019

"Träffade i samband med vår försäljning samtliga topprankade mäklare i området. Daniel var den enda som vid vårt möte hade direkt feedback och engagemang i hur vi skulle optimera vår försäljning.
Tillsammans med Daniels team med styling och foto kunde vi få fram en riktigt bra annons och en försäljning till rätt pris på 3(tre!) Dagar.
Daniel gjorde ett riktigt bra jobb och jag skulle gärna använda honom igen i framtiden. "
säljare på Kvillegatan 1

30 mar 2019

"Hej jag har inte fått fakturan ännu men mellan 45-50000 tror jag den landade på.
Jag är jättenöjd med Daniel även när det kändes som hoppet var ute så fick jag ny energi av honom så kanonbra. "
säljare på Vintervädersgatan 13

26 mar 2019

"Driven, professionell mäklare som har ett stort hjärta."
säljare på Kvillegatan 1

15 feb 2019

"Var alltid tillgänglig, inga problem alls. Grym mäklare 10/10 "
säljare på Ostindiefararen 5

31 jan 2019

"en mäklare som verkligen älskar sitt jobb!! jag kan absolut rekommendera Daniel . stort tack Daniel!!!"
säljare på Solventilsgatan 7

30 jan 2019

"En seriös, hårt arbetande mäklare med god lokalkännedom som jag värdesätter mycket högt."
säljare på Gröna Annas gata 13

20 jan 2019

"Daniel är en utmärkt mäklare som presterar. Det kändes bra sedan dag 1 och så varade det genom hela processen. Daniel är en mäklare som jag helhjärtad rekommenderar till alla. Nästa gång jag behöver en mäklare behöver jag inte söka runt utan det blir raka vägen till Daniel. "
säljare på Långängen 12

15 jan 2019

"Daniel är fantastisk på sitt jobb/Julia och Jon "
säljare på Virvelvindsgatan 20A

20 dec 2018

"Sålde lägenheten på 2 dagar med bästa pris i föreningen sedan 15 månader bakåt."
säljare på Virvelvindsgatan 24

04 dec 2018

" Supar nöjd Han är jättesnäll och Mycket trevlig han kämpat mycket ska ni inte förlora om ska ni jobba med honom ge till honom din bröstar och sov gott tänk inte på någon han fixar allt 10000000000000 tack Daniel Timez"
säljare på Kavaljersgatan 15

09 nov 2018

"Utomordentligt kompetent och högt driv.
Jag valde mäklare utifrån vad jag trodde köparen skulle tycka om för person och Daniel gjorde inte någon missnöjd.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Fruktträdsgatan 7

19 okt 2018

"Bra jobbat! Tack! "
säljare på Gröna Annas gata 11

16 okt 2018

"Daniel har varit väldigt engagerad genom hela försäljningsprocessen och bidrar med mycket positiv energi vid varje interaktion. Han är en naturlig säljare som gör allt han kan för att du som säljare ska göra en affär som du känner dig nöjd med. Samtidigt för han en god kommunikation för att hålla dig uppdaterad. Kan varmt rekommendera Daniel som mäklare. "
säljare på Solventilsgatan 16

23 sep 2018

"Hisingens absolut egna stjärna! Daniel har haft oss delaktig i hela processen från start till slut. Daniel lovade oss en hel del saker och han höll sitt ord hela vägen och vi fick exakt det han sa. Andra mäklare vi har haft kontakt med satte sina intressen först men Daniel satte våra intressen först och såg till så att försäljningen skulle bli så smidig som möjligt för oss och inte han. Daniel är lyhörd, han har förståelse och dessutom är han tillgänglig oavsett dag eller tid på veckan. Det kan vi garantera att de andra mäklarna inte är! Daniel kommer alltid vara vårt första val nu framöver när vi vill sälja bostad! "
säljare på Gamla Tuvevägen 18

09 aug 2018

"Stort insats , lyhörd och trevlig. Kommer garanterad att rekommendera honom eller anlita igen vid behov."
säljare på Ekebygatan 15

02 aug 2018

"Utmärkt mäklare! Högsta nivå rakt igenom."
säljare på Oterdahlsgatan 9B

29 jun 2018

"Jag och min make kände oss helt trygga med Daniel. Han är lugn och kunnig och förespeglar verkligheten på ett sätt som man känner sig helt trygg med. Han är en ytterst trivsam person som vi gärna rekommenderar. Tack för en väl genomförd lägenhetsförsäljning."
säljare på Molnvädersgatan 24

28 jun 2018

"Bästa mäklaren! Rekommenderar starkt:) "
säljare på Oterdahlsgatan 5A

08 jun 2018

"Daniel is very professional and have a good understanding of the market. Daniel was always available to answer any question I had at any time of the day or night. Daniel were able to exceed my expectations and did a remarkable job. I therefore recommend Daniel to anyone that want to sell/buy a house/appartment."
säljare på Ekebygatan 15

04 jun 2018

"Professionellt utfört arbete. Processen gick mycket smidigt "
säljare på Båtsman Grås gata 65

30 apr 2018

"Har varit jätte nöjd med mäklarens insatts å uppriktighet. "
säljare på Molnvädersgatan 30

15 mar 2018

"Duktig, hjälpsam och engagerad mäklare med öga för affären. Kunde ringa vilken tid som helst och var oftast anträffbar. Om han inte svarade så ringde han upp senare samma dag vilket skapade en trygghet. En toppen mäklare helt enkelt."
säljare på Kulstötaregången 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
69 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 79 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
76 av 79 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Daniel på kartan.

110 tidigare annonser
11 bostäder till salu
79 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
4 rum, 91 m²
38 406 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
4 990 kr/mån
3 095 000 kr
4 rum, 81 m²
38 209 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
4 078 kr/mån
2 595 000 kr
4 rum, 76 m²
34 144 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
5 066 kr/mån
1 630 000 kr
1,5 rum, 33,5 m²
49 393 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
1 970 kr/mån
2 rum, 48 m²
Lägenhet, Järfälla
2 869 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 710 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
+ 15 000 kr
2 rum, 58,7 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Skälby
+ 305 000 kr
4 rum, 103 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 780 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
+ 85 000 kr
2 rum, 53,8 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Söderdalen
+ 5 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Skälby
+ 5 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.