Daniel Sjödin

Profilbild för Daniel Sjödin
Säljarfavorit
Daniel Sjödin
4.9 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
33 st
85 465 000 kr

Bakgrund

Daniel Sjödin jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-01-21. Daniel har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Daniel har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 134 170 000 kr.

Presentation

Att sälja din bostad är förmodligen en av de största affärer du gör i livet. Med anledning av det har jag en enorm respekt för det förtroende jag får när du som säljare ger mig uppdraget att sälja din bostad. Med mig som mäklare kan du därför alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Jag kommer att ha dig i fokus och agera så som jag önskar att min mäklare agerat om det vore min bostad som var till försäljning.

Går du i säljtankar? Hör av dig så lägger vi upp en strategi där vi tillsammans skapar bästa möjliga förutsättningar för du ska göra en riktigt bra affär!

Jag har utöver min tid som fastighetsmäklare en mångårig erfarenhet av både telefonförsäljning och business-to-business med mycket goda resultat. Blev handplockad till branschen och läste till fastighetsmäklare via Företagsekonomiska Institutet här i Stockholm.

Prisad mäklare.

Säljare om Daniel.

15 jan 2022

"Daniel är trevlig, lyhörd, professionell och otroligt engagerad. Under hela försäljningsprocessen var han alltid tillgänglig och återkopplade hela tiden. Att han dessutom fick min lägenhet såld till ett pris jag aldrig hade kunnat drömma om visar bara på vilken duktig mäklare han är. Jag kan varmt rekommendera att anlita honom vid en försäljning! "
säljare på Tellusborgsvägen 90

13 jan 2022

"Trevlig, engagerad och hjälpsam. Tog sig tid och ställde även upp med råd inför renovering och mitt köp av nyproduktion, trotts att varken han eller hans firma var inblandade i den affären. "
säljare på Nioörtsvägen 42

13 jan 2022

"Försäljningen gick snabbt och över förväntan "
säljare på Barbro Alvings gata 3

13 jan 2022

"Daniel är mycket lätt att kommunicera med. Han är duktig på att lyssna och ge konstruktiv återkoppling samt mycket bra på att hålla dig väl uppdaterad över hela försäljningsprocessen. Mycket duktig mäklare."
säljare på Tellusborgsvägen 94

13 jan 2022

"Kändes tryggt och bra med Daniel från första mötet. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Besvarade alla mina frågor snabbt och pedagogiskt och fanns tillgänglig hela tiden. Slutpriset blev vad jag hoppats på. Rekommenderar verkligen Daniel!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

15 dec 2021

"Lägger en värdefull insats och sticker ut bland många mäklare. Första mötet utan något uppdragsavtal vilket är förtroendegivande, då är man säker på sitt arbete. Kan varmt rekommenderas till både säljare och köpare."
säljare på Ada Nilssons gata 19

02 dec 2021

"Trevlig, lyhörd och proffsig! Rekommenderas varmt!"
säljare på Snickerigatan 11

30 nov 2021

"Lättsam och trevlig och hjälpsam. Alltid tillgänglig! Tog sig tid att svara och förklara på alla frågor vi hade. "
säljare på Klapperstensvägen 20

18 nov 2021

"Tack så mycket för hjälpen med försäljning av vår lägenhet i Fruängen. Vi är supernöjda med allt. Bra återkoppling och kommunikation. Daniel är också väldigt lyhörd. Rekommenderas!"
säljare på Doktor Widerströms gata 4

04 nov 2021

"Som första gångs säljare ville vi känna oss säkra på att vi valde rätt mäklare för just oss och pratade med ett flertal olika. Vi fastnade sedan direkt för Daniel som var väl förberedd och gav ett otroligt proffesionellt och trevligt intryck. Under säljprocessen guidade han oss igenom olika strategier och uppdaterade oss kontinuerligt i hur allt gick. Vi är verkligen supernöjda med Daniel och hela försäljningen. Kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Bäckvägen 91

03 nov 2021

"Daniel var mycket professionellt och lyhört från första mötet tills att kontraktet var skrivet. Han hjälpte oss att sälja lägenheten via sitt eget nätverk innan vi behövde betala för en Hemnet annons. Via sitt nätverk hjälpte han oss sen även att hitta en ny bostad. Vi kommer använda oss av Daniel i framtiden och skulle även rekommendera andra att göra det! "
säljare på Midsommarvägen 80

03 nov 2021

"Daniel hade en tydlig plan redan från dag ett. Han höll mig hela tiden uppdaterad och han var tydlig och ärlig i sin kommunikation.
Jag kan varmt rekommendera Daniel för liknande uppdrag.
"
säljare på Tellusborgsvägen 94

28 okt 2021

"Vi träffade några mäklare via HittaMäklare och valde Daniel till slut för han var förtroendegivande. Det visade sig att vi valde rätt. Daniel har varit trevlig, engagerad, och tillgänglig under hela försäljningen. Vi är nöjda med Daniel samt slutpriset."
säljare på Fastlagsvägen 54

25 okt 2021

"Supernöjd! Kan verkligen rekommendera Daniel!"
säljare på Ölmevägen 4

05 okt 2021

"Jag kan varmt rekommendera Daniel som mäklare och han gör sitt yttersta för att se till att just din bostadsaffär går i lås. "
säljare på Inteckningsvägen 62

04 okt 2021

"Trevlig och enkel att ha att göra med. Höll mig väl uppdaterad genom hela processen och tog även höjd för mina funderingar och förslag. "
säljare på Elin Wägners gata 6

24 sep 2021

"Daniel var väldigt bra. Vårt mål var att få ett bra pris för vår lägenhet, vilket visade sig bli försäljningsrekord. "
säljare på Midsommarvägen 25

23 sep 2021

"Väldigt trevlig och proffsig. Lätt att ha att göra med! "
säljare på Puckgränd 21

16 sep 2021

"Har varit supernöjd med Daniel! Så glad att jag valde honom, han förstod precis hur jag ville ha det. Han är driven och gör sitt bästa. Har känt mig väldigt trygg under hela processen, rekommenderar verkligen!!"
säljare på Vantörsvägen 275

29 aug 2021

"Daniel är en väldigt trevlig och kompetent mäklare som ger ett väldigt genuint och bra bemötande"
säljare på Hanna Paulis gata 25

29 aug 2021

"Trevlig, påläst, lokalkännedom.
Pungtlig.
"
säljare på Ellen Keys gata 64

14 aug 2021

"Helt klockrent från dag ett med både försäljning och köp!!
Rekommenderar starkt Daniel!!!"
säljare på Hanna Rydhs gata 22

14 aug 2021

"Daniel är den mäklare som levererar det han presenterar. Hade inte kunnat vara mer nöjd med bemötande och proffessionalitet genom hela processen. Han återkopplar och är positiv.
Trygg och har dessutom humor, vilket gör att man känner att han verkligen engagerar sig i just dig.
Den bästa av alla mäklare vi haft!
Kan varmt rekommendera Daniel.
Marie Lindström "
säljare på Midsommarvägen 25

13 aug 2021

"Bra insats! Verkade ha mycket att göra privat med flytt, vilket ledde till att man inte fick kontinuerlig uppdatering..
Men helheten var bra och vi är nöjda! "
säljare på Tellusborgsvägen 108

12 aug 2021

"Andra gången vi anlitar Daniel för en försäljning av bostad och det säger väl allt. Väldigt dedikerad till sitt uppdrag, lyhörd, lätt att nå, ambitiös och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera honom till de som går i tankarna om att sälja.
"
säljare på Lötmogatan 7

03 aug 2021

"Han var grym, vi är riktigt nöjda och rekommenderar honom verkligen."
säljare på Ada Nilssons gata 13

02 aug 2021

"Daniel gav direkt ett professionellt intryck och hade en tydlig strategi från start.
Kan varmt rekommendera Daniel! "
säljare på Doktor Widerströms gata 50D

07 jul 2021

"Engagerad, kunnig och trevlig. Rekommenderar verkligen Daniel!"
säljare på Lina Sandells Plan 16

20 jun 2021

"Vi kan starkt rekommendera Daniel."
säljare på Högbergsgatan 9C

15 jun 2021

"Daniel är professionell, lugn och engagerad. Kändes tryggt hela vägen."
säljare på Elin Wägners gata 21

18 maj 2021

"Jättebra försäljning! Daniel var mycket påläst, förtroendeingivande och skapade ett lugn genom hela processen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Midsommarvägen 17

17 maj 2021

"Jag är otroligt nöjd med Daniels insats i samband med försäljningen av min lägenhet. Han är väldigt förtroendeingivande i sitt arbete och som säljare kändes försäljningsprocessen trygg, effektiv och välskött från start till slut. Jag kan varmt rekommendera Daniel för den som är i processen att välja mäklare."
säljare på Tellusborgsvägen 78A

11 maj 2021

"Han värderade som resten i området vilket va korrekt men sen jobbade han på så bra så vi fick massor av mera pengar. "
säljare på Kullerstensvägen 130

06 maj 2021

"Professionell och kunnig! "
säljare på Ada Nilssons gata 19

20 apr 2021

"Rekommenderar verkligen Daniel! Daniel är trevlig, lyhörd och var transparent i sin strategi, vi fick omgående förtroende. Vi fick en fantastisk försäljning som både gick snabbt och smidigt innan öppen visning. Rekordförsäljning i föreningen. Otroligt nöjda!"
säljare på Vantörsvägen 262

13 apr 2021

"Rekommenderar verkligen Daniel, som mäklare är han kompetent, lyhörd och trevlig. Väldigt nöjd! "
säljare på Fredrika Bremers gata 34

16 mar 2021

"Rekommenderar verkligen Daniel! "
säljare på Ada Nilssons gata 19

11 mar 2021

"Daniel briljerade med sitt lugn och sakligheter, och guidade oss till en fantastisk försäljning. Tydlig i sin kommunikation och en genomtänkt plan för hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt från oss!"
säljare på Ellen Keys gata 68

04 mar 2021

"Daniel är en fantastisk duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Försäljningen av min bostad gick snabbt och smidigt och han lyckades sälja den till rekordpris utan några planerade visningar. Han är trevlig, kunnig, lyhörd och lätt att ha och göra med. Toppbetyg från mig!"
säljare på Ada Nilssons gata 11

02 mar 2021

"Daniel var proffsig och lätt att tycka om. Han höll oss uppdaterade regelbundet under uppdragets gång. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare. "
säljare på Agnes Lagerstedts gata 12

01 mar 2021

"Mycket trevlig och professionell, vi kändes oss i trygga händer från början till slut. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hökmossevägen 70

03 feb 2021

"Det första jag frågade Daniel var om han var sugen på att slå sitt tidigare säljrekord på midsommarvägen, vilket var en uppgift han tog sig an.
Tack vare hans energi och driv på att hjälpa oss, så behövdes det inte ens planerade visningar för att få den såld, den såldes för ett pris som både var rekord och ett pris vi var väldigt nöjda med! - magiskt.
Är så glad att vi tog hjälp av Daniel och vi kommer absolut att använda oss av honom i framtiden.
Håll hårt i honom annars behöver jag en säljare som Daniel till mitt team!"
säljare på Midsommarvägen 27

03 feb 2021

"Otroligt bra mäklare. Rekommenderar varm Daniel. "
säljare på Blommensbergsvägen 130

28 jan 2021

"Det var första gången jag sålde en bostad och jag är supernöjd att jag valde Daniel som mäklare. Är mer än nöjd med slutpriset och processen fram till att bostaden blev såld. Skulle varmt rekommendera Daniel till andra som ska sälja och jag hade anlitat honom igenom mäklare."
säljare på Midsommarvägen 80

21 jan 2021

"Vi valde Daniel efter varma rekommendationer från en släkting som anlitade Daniel vid sin egen försäljning. Även vi är extremt nöjda med hur Daniel drev försäljningen av vårt radhus. Han är extremt flexibel och lyhörd och skräddarsydde hela processen så att det passade alla våra önskemål. Han är väldigt förtroendeingivande för alla parter och har stor kunskap om marknaden för bostäder i Stockholm vilket gjorde att vi inte tvekade en sekund att anlita honom efter vårt första möte. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kantarellstigen 21

18 jan 2021

"Jag är väldigt nöjd över Daniels insats i samband med försäljningen av min lägenhet. Han är kunnig, bra på att återkoppla och han fick till ett slutpris jag var väldigt nöjd över. Jag kan starkt rekommendera Daniel! "
säljare på Nybohovsbacken 21

18 jan 2021

"Daniel är en mycket trevlig och kunnig mäklare som genast gjorde gott intryck på mig. Han gav goda och kunniga råd, hittade lösningar och var allmänt behjälplig. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Daniel starkt till andra säljare. "
säljare på Lotta Svärds gränd 9

13 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Daniel. Han ordnade en privat visning och efter det kunde vi och köparen komma överens om ett pris som passade oss båda, så processen blev väldigt smidig och snabb. Vi upplevde Daniel tydlig och trygg i sin roll och vi kan absolut rekommendera honom. "
säljare på Cedergrensvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
134 170 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
146 av 149 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 147 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
142 av 143 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
149 av 149 säljare

Daniel på kartan.

181 tidigare annonser
3 bostäder till salu
151 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

7 995 000 kr
5 rum, 119 m²
67 184 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 065 kr/mån
2 895 000 kr
3 rum, 53 m²
54 622 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 372 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 41 m²
58 414 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 235 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Midsommarkransen
1,5 rum, 35 m²
3 030 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 580 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Daniel är trevlig, lyhörd, professionell och otroligt engagerad. Under hela försäljningsprocessen var han alltid tillgänglig och återkopplade hela tiden. Att han dessutom fick min lägenhet såld till ett pris jag aldrig hade kunnat drömma om visar bara på vilken duktig mäklare han är. Jag kan varmt rekommendera att anlita honom vid en försäljning! "
2 890 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 495 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, engagerad och hjälpsam. Tog sig tid och ställde även upp med råd inför renovering och mitt köp av nyproduktion, trotts att varken han eller hans firma var inblandade i den affären. "
2 900 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
1,5 rum, 37 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kändes tryggt och bra med Daniel från första mötet. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Besvarade alla mina frågor snabbt och pedagogiskt och fanns tillgänglig hela tiden. Slutpriset blev vad jag hoppats på. Rekommenderar verkligen Daniel!"
3 075 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 325 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Daniel är mycket lätt att kommunicera med. Han är duktig på att lyssna och ge konstruktiv återkoppling samt mycket bra på att hålla dig väl uppdaterad över hela försäljningsprocessen. Mycket duktig mäklare."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.