Daniel Sjödin

Profilbild för Daniel Sjödin
Säljarfavorit
Daniel Sjödin
4.9 / 5
(183 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
28 st
127 310 000 kr

Bakgrund

Daniel Sjödin jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-01-21. Daniel har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Daniel har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 166 345 000 kr.

Presentation

Att sälja din bostad är förmodligen en av de största affärer du gör i livet. Med anledning av det har jag en enorm respekt för det förtroende jag får när du som säljare ger mig uppdraget att sälja din bostad. Med mig som mäklare kan du därför alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Jag kommer att ha dig i fokus och agera så som jag önskar att min mäklare agerat om det vore min bostad som var till försäljning.

Går du i säljtankar? Hör av dig så lägger vi upp en strategi där vi tillsammans skapar bästa möjliga förutsättningar för du ska göra en riktigt bra affär!

Jag har utöver min tid som fastighetsmäklare en mångårig erfarenhet av både telefonförsäljning och business-to-business med mycket goda resultat. Blev handplockad till branschen och läste till fastighetsmäklare via Företagsekonomiska Institutet här i Stockholm.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Daniel.

17 jul 2022

"Daniel är proffsig, lyhörd och snabb i sin återkoppling!
Rekommenderas starkt "
säljare på Tellusborgsvägen 90

01 jun 2022

"Jag och min sambo skulle varmt rekommendera Daniel som mäklare! Han kändes direkt väldigt trygg, lugn, personlig och pålitlig. Vi kände väldigt snabbt efter första mötet att Daniel var den bästa tänkbara mäklaren för att hjälpa oss att sälja våran bostad. Han kom väl förberedd till första mötet o..."
"Jag och min sambo skulle varmt rekommendera Daniel som mäklare! Han kändes direkt väldigt trygg, lugn, personlig och pålitlig. Vi kände väldigt snabbt efter första mötet att Daniel var den bästa tänkbara mäklaren för att hjälpa oss att sälja våran bostad. Han kom väl förberedd till första mötet och kändes väldigt engagerad.
Ett stort plus var att han var snabb på att svara på telefon/mejl och kändes alltid tillgänglig vilket var en trygghet för oss då det var våran första bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Stjernströms väg 5

01 jun 2022

"Daniel har från början till slut varit väldigt enkel att ha att göra med, flexibel, snabb, inlyssnade, trevlig och professionell. Min försäljning råkade timea med en svår marknadssituation för säljare men jag fick ett bra stöd och upplevde verkligen att Daniel gjorde det han kunde i det svåra läg..."
"Daniel har från början till slut varit väldigt enkel att ha att göra med, flexibel, snabb, inlyssnade, trevlig och professionell. Min försäljning råkade timea med en svår marknadssituation för säljare men jag fick ett bra stöd och upplevde verkligen att Daniel gjorde det han kunde i det svåra läget. Jag skulle helt klart rekommendera honom som mäklare till andra!"
Läs mer
säljare på Sockenvägen 367

01 jun 2022

"Mycket duktig och engagerad mäklare! Alltid tillgänglig när det behövdes. Rekommenderar starkt Daniel. "
säljare på Ellen Fries gata 3

12 maj 2022

"Professionell, lyhörd, trevlig och effektiv. Rekommenderas!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

13 apr 2022

"Detta är tredje lägenhetsförsäljning jag utfört med hjälp av Daniel. Kommer jag behöva mäklare igen är det daniel jag kommer kontakta först. Han är driven, snabb och engagerad. Han pratar även på ett tydligt bra sätt.
Han ger alltid svar och snabb återkoppling. "
"Detta är tredje lägenhetsförsäljning jag utfört med hjälp av Daniel. Kommer jag behöva mäklare igen är det daniel jag kommer kontakta först. Han är driven, snabb och engagerad. Han pratar även på ett tydligt bra sätt.
Han ger alltid svar och snabb återkoppling. "
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 72

09 apr 2022

"Daniel har varit kanon genom hela vårt samarbete, lugn, metodisk och men riktigt fin fingertoppkänsla!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

08 apr 2022

"Daniel var väldigt lätt att samarbeta med. Han hade positiv energi och var mycket driven. Gjorde ett gediget arbete både innan och under processen. Jag kände mig hela tiden trygg och visste alltid att jag kunde vända mig till honom med frågor. En väldigt slipad mäklare med hög kompetens. Man märk..."
"Daniel var väldigt lätt att samarbeta med. Han hade positiv energi och var mycket driven. Gjorde ett gediget arbete både innan och under processen. Jag kände mig hela tiden trygg och visste alltid att jag kunde vända mig till honom med frågor. En väldigt slipad mäklare med hög kompetens. Man märker att han verkligen älskar det han gör. Plus väldigt lätt, rolig och trevlig att prata med i allmänhet."
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 152

08 apr 2022

"Jag valde Daniel på grund av det goda resultat han uppnått tidigare. Jag hade höga krav och han lyckades ändå uppnå mina önskemål i form av försäljningspris och flexibel utflyttning. Stort tack Daniel! "
säljare på Tellusborgsvägen 92

08 apr 2022

"Samma den blomstrande blomma "
säljare på Hanna Rydhs gata 12

20 mar 2022

"Samarbetet med Daniel fungerade kanon och kommunikationen var krångelfri, snabb och ärlig. Jag skulle rekommendera alla som säljer i Hägersten att höra av sig till Daniel innan de bestämmer sig för vilken mäklare de anlitar"
säljare på Bäckvägen 129

18 mar 2022

"Väldigt bra från start till mål av hela processen. Skulle definitivt anlita Daniel igen vid en framtida bostadsförsäljning. Nöjd med allt!"
säljare på Hanna Rydhs gata 22

16 mar 2022

"Vi är utomordentligt nöjda med Daniel och hans insats för att få vår lägenhet såld. Kommunikationen var väldigt tydlig från första mötet hela vägen fram till kontraktsskrivningen, och slutresultatet av försäljningen blev långt över förväntan. Vi upplevde Daniel som väldigt genuin, ärlig, kunnig o..."
"Vi är utomordentligt nöjda med Daniel och hans insats för att få vår lägenhet såld. Kommunikationen var väldigt tydlig från första mötet hela vägen fram till kontraktsskrivningen, och slutresultatet av försäljningen blev långt över förväntan. Vi upplevde Daniel som väldigt genuin, ärlig, kunnig och målinriktad. Vi skulle definitivt rekommendera Daniel till alla som söker efter en riktigt skicklig mäklare."
Läs mer
säljare på Elsa Borgs gata 64

10 mar 2022

"Svårbedömd bostad värdemässigt pga skick, storlek, läge, tidpunkt mm. Mäklaren upplevdes som kompetent."
säljare på Oktobergatan 6A

10 mar 2022

"Daniel är en duktig och driven mäklare! Han är väldigt professionell och har ett förtroendeingivande intryck. Han väldigt lyhörd och finns alltid tillgänglig om man behöver stöd eller har frågor. Skulle varmt rekommendera Daniel!"
säljare på Barbro Alvings gata 23

07 mar 2022

"Daniel är en riktigt trevlig mäklare som tryggt guidade oss igenom hela försäljningen. Lätt att få tag på och svarade tydligt på frågor om försäljningen samt agerade bollplank för köp av vår nästa bostad. "
säljare på Ellen Keys gata 87

15 feb 2022

"Daniel är trevlig, professionell, engagerad och har mycket bra koll på området. Han uppdaterade oss genom hela processen från värdering till kontraktsskrivande med köpare. Tvivlar inte en sekund på att rekommendera Daniel vidare och kommer definitivt vilja anlita honom till nästa försäljning!"
"Daniel är trevlig, professionell, engagerad och har mycket bra koll på området. Han uppdaterade oss genom hela processen från värdering till kontraktsskrivande med köpare. Tvivlar inte en sekund på att rekommendera Daniel vidare och kommer definitivt vilja anlita honom till nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Valsbergs gränd 5

13 feb 2022

"Daniel är toppen och är mycket trevlig i kontakten med både säljare och köpare! Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Midsommarvägen 78

11 feb 2022

"Tydlig och målinriktad mäklare! Skulle till 100 % anlita honom igen. Det blev en snabb och smidig försäljningsprocess."
säljare på Tellusborgsvägen 92

15 jan 2022

"Daniel är trevlig, lyhörd, professionell och otroligt engagerad. Under hela försäljningsprocessen var han alltid tillgänglig och återkopplade hela tiden. Att han dessutom fick min lägenhet såld till ett pris jag aldrig hade kunnat drömma om visar bara på vilken duktig mäklare han är. Jag kan varm..."
"Daniel är trevlig, lyhörd, professionell och otroligt engagerad. Under hela försäljningsprocessen var han alltid tillgänglig och återkopplade hela tiden. Att han dessutom fick min lägenhet såld till ett pris jag aldrig hade kunnat drömma om visar bara på vilken duktig mäklare han är. Jag kan varmt rekommendera att anlita honom vid en försäljning! "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 90

13 jan 2022

"Trevlig, engagerad och hjälpsam. Tog sig tid och ställde även upp med råd inför renovering och mitt köp av nyproduktion, trotts att varken han eller hans firma var inblandade i den affären. "
säljare på Nioörtsvägen 42

13 jan 2022

"Försäljningen gick snabbt och över förväntan "
säljare på Barbro Alvings gata 3

13 jan 2022

"Daniel är mycket lätt att kommunicera med. Han är duktig på att lyssna och ge konstruktiv återkoppling samt mycket bra på att hålla dig väl uppdaterad över hela försäljningsprocessen. Mycket duktig mäklare."
säljare på Tellusborgsvägen 94

13 jan 2022

"Kändes tryggt och bra med Daniel från första mötet. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Besvarade alla mina frågor snabbt och pedagogiskt och fanns tillgänglig hela tiden. Slutpriset blev vad jag hoppats på. Rekommenderar verkligen Daniel!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

15 dec 2021

"Lägger en värdefull insats och sticker ut bland många mäklare. Första mötet utan något uppdragsavtal vilket är förtroendegivande, då är man säker på sitt arbete. Kan varmt rekommenderas till både säljare och köpare."
säljare på Ada Nilssons gata 19

02 dec 2021

"Trevlig, lyhörd och proffsig! Rekommenderas varmt!"
säljare på Snickerigatan 11

30 nov 2021

"Lättsam och trevlig och hjälpsam. Alltid tillgänglig! Tog sig tid att svara och förklara på alla frågor vi hade. "
säljare på Klapperstensvägen 20

18 nov 2021

"Tack så mycket för hjälpen med försäljning av vår lägenhet i Fruängen. Vi är supernöjda med allt. Bra återkoppling och kommunikation. Daniel är också väldigt lyhörd. Rekommenderas!"
säljare på Doktor Widerströms gata 4

04 nov 2021

"Som första gångs säljare ville vi känna oss säkra på att vi valde rätt mäklare för just oss och pratade med ett flertal olika. Vi fastnade sedan direkt för Daniel som var väl förberedd och gav ett otroligt proffesionellt och trevligt intryck. Under säljprocessen guidade han oss igenom olika strat..."
"Som första gångs säljare ville vi känna oss säkra på att vi valde rätt mäklare för just oss och pratade med ett flertal olika. Vi fastnade sedan direkt för Daniel som var väl förberedd och gav ett otroligt proffesionellt och trevligt intryck. Under säljprocessen guidade han oss igenom olika strategier och uppdaterade oss kontinuerligt i hur allt gick. Vi är verkligen supernöjda med Daniel och hela försäljningen. Kan verkligen rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Bäckvägen 91

03 nov 2021

"Daniel var mycket professionellt och lyhört från första mötet tills att kontraktet var skrivet. Han hjälpte oss att sälja lägenheten via sitt eget nätverk innan vi behövde betala för en Hemnet annons. Via sitt nätverk hjälpte han oss sen även att hitta en ny bostad. Vi kommer använda oss av Danie..."
"Daniel var mycket professionellt och lyhört från första mötet tills att kontraktet var skrivet. Han hjälpte oss att sälja lägenheten via sitt eget nätverk innan vi behövde betala för en Hemnet annons. Via sitt nätverk hjälpte han oss sen även att hitta en ny bostad. Vi kommer använda oss av Daniel i framtiden och skulle även rekommendera andra att göra det! "
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 80

03 nov 2021

"Daniel hade en tydlig plan redan från dag ett. Han höll mig hela tiden uppdaterad och han var tydlig och ärlig i sin kommunikation.
Jag kan varmt rekommendera Daniel för liknande uppdrag.
"
säljare på Tellusborgsvägen 94

28 okt 2021

"Vi träffade några mäklare via HittaMäklare och valde Daniel till slut för han var förtroendegivande. Det visade sig att vi valde rätt. Daniel har varit trevlig, engagerad, och tillgänglig under hela försäljningen. Vi är nöjda med Daniel samt slutpriset."
"Vi träffade några mäklare via HittaMäklare och valde Daniel till slut för han var förtroendegivande. Det visade sig att vi valde rätt. Daniel har varit trevlig, engagerad, och tillgänglig under hela försäljningen. Vi är nöjda med Daniel samt slutpriset."
Läs mer
säljare på Fastlagsvägen 54

25 okt 2021

"Supernöjd! Kan verkligen rekommendera Daniel!"
säljare på Ölmevägen 4

05 okt 2021

"Jag kan varmt rekommendera Daniel som mäklare och han gör sitt yttersta för att se till att just din bostadsaffär går i lås. "
säljare på Inteckningsvägen 62

04 okt 2021

"Trevlig och enkel att ha att göra med. Höll mig väl uppdaterad genom hela processen och tog även höjd för mina funderingar och förslag. "
säljare på Elin Wägners gata 6

24 sep 2021

"Daniel var väldigt bra. Vårt mål var att få ett bra pris för vår lägenhet, vilket visade sig bli försäljningsrekord. "
säljare på Midsommarvägen 25

23 sep 2021

"Väldigt trevlig och proffsig. Lätt att ha att göra med! "
säljare på Puckgränd 21

16 sep 2021

"Har varit supernöjd med Daniel! Så glad att jag valde honom, han förstod precis hur jag ville ha det. Han är driven och gör sitt bästa. Har känt mig väldigt trygg under hela processen, rekommenderar verkligen!!"
säljare på Vantörsvägen 275

29 aug 2021

"Daniel är en väldigt trevlig och kompetent mäklare som ger ett väldigt genuint och bra bemötande"
säljare på Hanna Paulis gata 25

29 aug 2021

"Trevlig, påläst, lokalkännedom.
Pungtlig.
"
säljare på Ellen Keys gata 64

14 aug 2021

"Helt klockrent från dag ett med både försäljning och köp!!
Rekommenderar starkt Daniel!!!"
säljare på Hanna Rydhs gata 22

14 aug 2021

"Daniel är den mäklare som levererar det han presenterar. Hade inte kunnat vara mer nöjd med bemötande och proffessionalitet genom hela processen. Han återkopplar och är positiv.
Trygg och har dessutom humor, vilket gör att man känner att han verkligen engagerar sig i just dig.
Den bästa av alla ..."
"Daniel är den mäklare som levererar det han presenterar. Hade inte kunnat vara mer nöjd med bemötande och proffessionalitet genom hela processen. Han återkopplar och är positiv.
Trygg och har dessutom humor, vilket gör att man känner att han verkligen engagerar sig i just dig.
Den bästa av alla mäklare vi haft!
Kan varmt rekommendera Daniel.
Marie Lindström "
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 25

13 aug 2021

"Bra insats! Verkade ha mycket att göra privat med flytt, vilket ledde till att man inte fick kontinuerlig uppdatering..
Men helheten var bra och vi är nöjda! "
säljare på Tellusborgsvägen 108

12 aug 2021

"Andra gången vi anlitar Daniel för en försäljning av bostad och det säger väl allt. Väldigt dedikerad till sitt uppdrag, lyhörd, lätt att nå, ambitiös och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera honom till de som går i tankarna om att sälja.
"
säljare på Lötmogatan 7

03 aug 2021

"Han var grym, vi är riktigt nöjda och rekommenderar honom verkligen."
säljare på Ada Nilssons gata 13

02 aug 2021

"Daniel gav direkt ett professionellt intryck och hade en tydlig strategi från start.
Kan varmt rekommendera Daniel! "
säljare på Doktor Widerströms gata 50D

07 jul 2021

"Engagerad, kunnig och trevlig. Rekommenderar verkligen Daniel!"
säljare på Lina Sandells Plan 16

20 jun 2021

"Vi kan starkt rekommendera Daniel."
säljare på Högbergsgatan 9C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
166 345 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 180 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 179 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 174 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
181 av 181 säljare

Daniel på kartan.

232 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
183 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

3 250 000 kr
2 rum, 49 m²
66 326 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 840 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 40 m²
62 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 181 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 43 m²
69 651 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 182 kr/mån
2 750 000 kr
1,5 rum, 30 m²
91 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 704 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 42 m²
59 404 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 938 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 900 000 kr
Lägenhet Fruängen-Hägersten
+ 405 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Midsommarkransen
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
-75 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 725 000 kr
1 895 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
1 rum, 20 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 060 000 kr
Lägenhet Fruängen-Hägersten
+ 65 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.