Daniel Sjödin

Profilbild för Daniel Sjödin
Säljarfavorit
Daniel Sjödin
4.9 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
33 st
129 770 000 kr

Bakgrund

Daniel Sjödin jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-01-21. Daniel har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Daniel har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 152 555 000 kr.

Presentation

Att sälja din bostad är förmodligen en av de största affärer du gör i livet. Med anledning av det har jag en enorm respekt för det förtroende jag får när du som säljare ger mig uppdraget att sälja din bostad. Med mig som mäklare kan du därför alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Jag kommer att ha dig i fokus och agera så som jag önskar att min mäklare agerat om det vore min bostad som var till försäljning.

Går du i säljtankar? Hör av dig så lägger vi upp en strategi där vi tillsammans skapar bästa möjliga förutsättningar för du ska göra en riktigt bra affär!

Jag har utöver min tid som fastighetsmäklare en mångårig erfarenhet av både telefonförsäljning och business-to-business med mycket goda resultat. Blev handplockad till branschen och läste till fastighetsmäklare via Företagsekonomiska Institutet här i Stockholm.

Prisad mäklare.

Säljare om Daniel.

16 sep 2021

"Har varit supernöjd med Daniel! Så glad att jag valde honom, han förstod precis hur jag ville ha det. Han är driven och gör sitt bästa. Har känt mig väldigt trygg under hela processen, rekommenderar verkligen!!"
säljare på Vantörsvägen 275

29 aug 2021

"Daniel är en väldigt trevlig och kompetent mäklare som ger ett väldigt genuint och bra bemötande"
säljare på Hanna Paulis gata 25

29 aug 2021

"Trevlig, påläst, lokalkännedom.
Pungtlig.
"
säljare på Ellen Keys gata 64

14 aug 2021

"Helt klockrent från dag ett med både försäljning och köp!!
Rekommenderar starkt Daniel!!!"
säljare på Hanna Rydhs gata 22

14 aug 2021

"Daniel är den mäklare som levererar det han presenterar. Hade inte kunnat vara mer nöjd med bemötande och proffessionalitet genom hela processen. Han återkopplar och är positiv.
Trygg och har dessutom humor, vilket gör att man känner att han verkligen engagerar sig i just dig.
Den bästa av alla mäklare vi haft!
Kan varmt rekommendera Daniel.
Marie Lindström "
säljare på Midsommarvägen 25

13 aug 2021

"Bra insats! Verkade ha mycket att göra privat med flytt, vilket ledde till att man inte fick kontinuerlig uppdatering..
Men helheten var bra och vi är nöjda! "
säljare på Tellusborgsvägen 108

12 aug 2021

"Andra gången vi anlitar Daniel för en försäljning av bostad och det säger väl allt. Väldigt dedikerad till sitt uppdrag, lyhörd, lätt att nå, ambitiös och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera honom till de som går i tankarna om att sälja.
"
säljare på Lötmogatan 7

03 aug 2021

"Han var grym, vi är riktigt nöjda och rekommenderar honom verkligen."
säljare på Ada Nilssons gata 13

02 aug 2021

"Daniel gav direkt ett professionellt intryck och hade en tydlig strategi från start.
Kan varmt rekommendera Daniel! "
säljare på Doktor Widerströms gata 50D

07 jul 2021

"Engagerad, kunnig och trevlig. Rekommenderar verkligen Daniel!"
säljare på Lina Sandells Plan 16

20 jun 2021

"Vi kan starkt rekommendera Daniel."
säljare på Högbergsgatan 9C

15 jun 2021

"Daniel är professionell, lugn och engagerad. Kändes tryggt hela vägen."
säljare på Elin Wägners gata 21

18 maj 2021

"Jättebra försäljning! Daniel var mycket påläst, förtroendeingivande och skapade ett lugn genom hela processen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Midsommarvägen 17

17 maj 2021

"Jag är otroligt nöjd med Daniels insats i samband med försäljningen av min lägenhet. Han är väldigt förtroendeingivande i sitt arbete och som säljare kändes försäljningsprocessen trygg, effektiv och välskött från start till slut. Jag kan varmt rekommendera Daniel för den som är i processen att välja mäklare."
säljare på Tellusborgsvägen 78A

11 maj 2021

"Han värderade som resten i området vilket va korrekt men sen jobbade han på så bra så vi fick massor av mera pengar. "
säljare på Kullerstensvägen 130

06 maj 2021

"Professionell och kunnig! "
säljare på Ada Nilssons gata 19

20 apr 2021

"Rekommenderar verkligen Daniel! Daniel är trevlig, lyhörd och var transparent i sin strategi, vi fick omgående förtroende. Vi fick en fantastisk försäljning som både gick snabbt och smidigt innan öppen visning. Rekordförsäljning i föreningen. Otroligt nöjda!"
säljare på Vantörsvägen 262

13 apr 2021

"Rekommenderar verkligen Daniel, som mäklare är han kompetent, lyhörd och trevlig. Väldigt nöjd! "
säljare på Fredrika Bremers gata 34

16 mar 2021

"Rekommenderar verkligen Daniel! "
säljare på Ada Nilssons gata 19

11 mar 2021

"Daniel briljerade med sitt lugn och sakligheter, och guidade oss till en fantastisk försäljning. Tydlig i sin kommunikation och en genomtänkt plan för hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt från oss!"
säljare på Ellen Keys gata 68

04 mar 2021

"Daniel är en fantastisk duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Försäljningen av min bostad gick snabbt och smidigt och han lyckades sälja den till rekordpris utan några planerade visningar. Han är trevlig, kunnig, lyhörd och lätt att ha och göra med. Toppbetyg från mig!"
säljare på Ada Nilssons gata 11

02 mar 2021

"Daniel var proffsig och lätt att tycka om. Han höll oss uppdaterade regelbundet under uppdragets gång. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare. "
säljare på Agnes Lagerstedts gata 12

01 mar 2021

"Mycket trevlig och professionell, vi kändes oss i trygga händer från början till slut. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hökmossevägen 70

03 feb 2021

"Det första jag frågade Daniel var om han var sugen på att slå sitt tidigare säljrekord på midsommarvägen, vilket var en uppgift han tog sig an.
Tack vare hans energi och driv på att hjälpa oss, så behövdes det inte ens planerade visningar för att få den såld, den såldes för ett pris som både var rekord och ett pris vi var väldigt nöjda med! - magiskt.
Är så glad att vi tog hjälp av Daniel och vi kommer absolut att använda oss av honom i framtiden.
Håll hårt i honom annars behöver jag en säljare som Daniel till mitt team!"
säljare på Midsommarvägen 27

03 feb 2021

"Otroligt bra mäklare. Rekommenderar varm Daniel. "
säljare på Blommensbergsvägen 130

28 jan 2021

"Det var första gången jag sålde en bostad och jag är supernöjd att jag valde Daniel som mäklare. Är mer än nöjd med slutpriset och processen fram till att bostaden blev såld. Skulle varmt rekommendera Daniel till andra som ska sälja och jag hade anlitat honom igenom mäklare."
säljare på Midsommarvägen 80

21 jan 2021

"Vi valde Daniel efter varma rekommendationer från en släkting som anlitade Daniel vid sin egen försäljning. Även vi är extremt nöjda med hur Daniel drev försäljningen av vårt radhus. Han är extremt flexibel och lyhörd och skräddarsydde hela processen så att det passade alla våra önskemål. Han är väldigt förtroendeingivande för alla parter och har stor kunskap om marknaden för bostäder i Stockholm vilket gjorde att vi inte tvekade en sekund att anlita honom efter vårt första möte. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kantarellstigen 21

18 jan 2021

"Jag är väldigt nöjd över Daniels insats i samband med försäljningen av min lägenhet. Han är kunnig, bra på att återkoppla och han fick till ett slutpris jag var väldigt nöjd över. Jag kan starkt rekommendera Daniel! "
säljare på Nybohovsbacken 21

18 jan 2021

"Daniel är en mycket trevlig och kunnig mäklare som genast gjorde gott intryck på mig. Han gav goda och kunniga råd, hittade lösningar och var allmänt behjälplig. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Daniel starkt till andra säljare. "
säljare på Lotta Svärds gränd 9

13 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Daniel. Han ordnade en privat visning och efter det kunde vi och köparen komma överens om ett pris som passade oss båda, så processen blev väldigt smidig och snabb. Vi upplevde Daniel tydlig och trygg i sin roll och vi kan absolut rekommendera honom. "
säljare på Cedergrensvägen 4

13 dec 2020

"Mycket proffessionell med mycket god kunskap om marknaden och dess prissättningar, snabba återkopplingar och effektivt utfört arbete."
säljare på Lina Sandells Plan 26

12 dec 2020

"Daniel Sjödin är en professionell, engagerade och väl målinriktade mäklare.
Vi är helt nöjd med hans insats och vill rekommendera honom till andra och kommer att välja igen om vi behöver i framtiden."
säljare på Midsommarvägen 19

09 dec 2020

"Rekommenderar verkligen Daniel! Trevlig, lätt att få tag på vid frågor, väldigt hjälpsam och såg till att vi fick till en rekordförsäljning av vår lägenhet!"
säljare på Eva Bonniers gata 8

27 nov 2020

"Min försäljning blev lite utdragen i och med situationen kring coronaviruset men tack vare Daniel Sjödin kändes det ändå tryggt och löste sig på ett väldigt bra sätt. Han höll mig uppdaterad hela tiden och jag är jättenöjd med slutresultatet!"
säljare på Isgränd 9

15 nov 2020

"Daniel Sjödin var Kunnig, engagerad och verkligen lyckades sälja vår lägenhet till utmärkt pris.
Han gav inte upp och lät allt gå smidigt.
Kunde inte haft bättre mäklare "
säljare på Midsommarvägen 74

15 nov 2020

"Daniel Sjödin var en utmärkt mäklare. Han verkligen jobbade hårt för att vi skulle få vår bostad sålt till det vi vill.
Väldigt trevlig, engagerad och kunnig."
säljare på Midsommarvägen 80

21 okt 2020

"Med ett engagemang utöver de vanliga, en otrolig kunskap samt en ständig närvaro är Daniel något utöver sin bransch. Vi skulle rekommendera honom om och om igen! "
säljare på Midsommarvägen 19

25 sep 2020

"Vi upplevde en trygghet genom hela processen! Vi kan varmt rekommendera Daniel!"
säljare på Wendela Hebbes gata 14

17 sep 2020

"Allt är ej klart så kan ej säga ännu. "
säljare på Midsommarvägen 25

15 sep 2020

"Proffsig, engagerad och kunnig. Flexibel när det hörde av sig spekulanter innan ordinarie visning vilket gjorde att vi kunde sälja på förhand! (Till ett bra pris)"
säljare på Hägerstensvägen 99A

09 sep 2020

"Valet av mäklare underlättades genom rekommendation från en dotter som tidigare använt Daniel som mäklare och var mycket nöjd."
säljare på Tellusborgsvägen 100

26 aug 2020

"Daniel skötte affären snabbt och smidigt samt fanns alltid tillgänglig vid frågor."
säljare på Nybohovsbacken 21

01 jul 2020

"Att ha Daniel som mäklare har varit positivt och tryggt i hela försäljningsprocessen.
...kompetent...tillgänglig...engagerad...social...trevlig...
Rekommenderas!!!"
säljare på Nybohovsbacken 29

18 maj 2020

"Vi är SÅ glada att vi valde Daniel som mäklare till vår försäljning! Han är väldigt trevlig, proffsig och trovärdig. Vi fick kontakt med honom på en visning vi var på och även där var han väldigt snäll och trevlig. Responsen på annonsen var väldigt bra och vår lägenhet såldes till ett pris vi var väldigt nöjda med. Kan starkt rekommendera Daniel!"
säljare på Doktor Widerströms gata 10

13 maj 2020

"Det var en svår tid att sälja i då det var i begynnelsen av utvecklingen kring Covid 19. Vi hade betydligt högre förväntningar på slutpris men det vet jag inte om någon hade kunnat veta bättre hur det skulle bli. "
säljare på Vattenledningsvägen 85

11 maj 2020

"Väldigt trevlig och svarade på mina frågor väldigt samt via sms. Kändes tryggt och bra. Kan starkt rekommendera Daniel! "
säljare på Wendela Hebbes gata 12

10 maj 2020

"Fick ett väldigt gott intryck av Daniel redan vid värderingen. Gav en trovärdig uppskattning på lägenheten. Höll mig uppdaterad från fotograferingen till försäljning. Såldes innan visning till priset vi trodde vi skulle kunna få.
Kan starkt rekommendera Daniel!"
säljare på Ada Nilssons gata 13

31 mar 2020

"Mina varmaste rekommendationer! Proffsig, lyhörd, lätt att samarbeta med. Det kändes tryggt hela vägen."
säljare på Doktor Widerströms gata 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
152 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
120 av 123 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
109 av 122 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 119 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
123 av 123 säljare

Daniel på kartan.

152 tidigare annonser
5 bostäder till salu
125 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 43 m²
51 046 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 996 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 44 m²
63 522 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 274 kr/mån
2 395 000 kr
1,5 rum, 35 m²
68 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 005 kr/mån
2 300 000 kr
1 rum, 30 m²
76 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 289 kr/mån
1 650 000 kr
2 rum, 36 m²
45 833 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
2 250 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 940 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 445 000 kr
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Fruängen-Hägersten
2 rum, 43 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har varit supernöjd med Daniel! Så glad att jag valde honom, han förstod precis hur jag ville ha det. Han är driven och gör sitt bästa. Har känt mig väldigt trygg under hela processen, rekommenderar verkligen!!"
3 850 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
3 rum, 53 m²
2 775 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 480 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 710 000 kr
Lägenhet Västertorp
+ 415 000 kr
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.