Daniel Bohman

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Salem  /  Daniel Bohman
Profilbild för Daniel Bohman
Daniel Bohman
4.9 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
25 090 000 kr

Bakgrund

Daniel Bohman jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2003-03-19. Daniel har haft 4 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 19 080 000 kr.

Presentation

* Mina kunder nämner att jag är väldigt målmedveten, engagerad och mycket noggrann. Inger ett stort förtroende för både säljaren och köparen i en sälj- och köpprocess. Dessa är de främsta kännetecknen av mig som person och fastighetsmäklare.

* Något som är viktigt för mig är att på tillträdesdagen/vid ägarbytet ha en mycket nöjd säljare och en glad eller förväntansfull köpare framför mig. I min roll som fastighetsmäklare strävar jag alltid efter att vara lyhörd och nå bästa möjliga slutresultat, vid varje enskilt uppdrag.

* Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i 17 år (sedan 2003) och sålt över 1000 bostäder med mycket nöjda säljare och köpare.

* Jag började arbeta som fastighetsmäklarassistent under år 2000. Påbörjade min utbildning till fastighetsmäklare vid Högskolan i Gävle, år 2000-2002. Blev registrerad fastighetsmäklare via Fastighetsmäklarinspektionen år 2003 och har sedan dess varit yrkesverksam i 17 år.

Lokalt verksam med inriktning på både bostadsrätts-, radhus-, kedjehus- och villaförsäljningar.

Specialist på områdena: Rönninge och Salem.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Säljare om Daniel.

30 dec 2019

"Wow! Vi hade ett flertal möten med olika mäklare från olika mäklarbyråer innan vi bestämde oss för att låta Daniel förmedla vår lägenhet. Daniel var den enda som värderade lägenheten till vad vi visste att lägenheten var värd baserat på liknande försäljningar som skett i närområdet. Lägenheten såldes sedan till exakt det pris som Daniel värderade den till. Daniels noggrannhet, lokalkännedom, erfarenhet och sociala förmåga är oslagbar och väldigt imponerande. Daniel var även väldigt prisvärd i jämförelse med de andra mäklarna vi var i kontakt med. Gör er själva en tjänst och kontakta Daniel. Vi rekommenderar honom varmt! "
säljare på Slalomvägen 20

30 dec 2019

"Daniel var en trygg hand i en stressad situation, framstod som mycket sympatisk och pålitlig"
säljare på Torsten Alms gata 13

30 dec 2019

"Jag har tidigare anlitat Daniel till försäljning av min mammas lägenhet. Fick då ett mycket stort förtroende och därför valde vi honom till denna försäljning. Daniel håller en uppdaterad hela tiden. Han är noggrann och ger sig tid både till säljare och köpare. Kan verkligen rekommendera Daniel till nya uppdrag. "
säljare på Odd Fellowvägen 41

29 nov 2019

"Daniels mångåriga erfarenhet skapar förtroende direkt. Lugnt, sakligt och pedagogiskt förklarar han hela processen för säljaren. De frågor vi hade, t ex. renovering, fick vi klara, tydliga och vettiga svar på. Daniels lokalkännedom (Hägersten) och många tidigare uppdrag gjorde att han satte ett väl avvägt utgångspris som lockade flera spekulanter.
Vi kan varmt rekommendera Daniel"
säljare på Broddgränd 10

22 nov 2019

"Daniel är en pålitlig och stabil mäklare. Han är lugn och mycket kunnig på det han gör vilket gav mig som säljare en trygghet. "
säljare på Odd Fellowvägen 39

02 nov 2019

"Daniel är väldigt lättsam, trevlig, engagerad och ärlig.
Han är väldigt lätt att ha att göra med."
säljare på Slättgårdsvägen 105B

01 nov 2019

"Daniel tog hand om min bostadsförsäljning på ett utmärkt sätt!"
säljare på Odd Fellowvägen 31

31 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd med Daniel som mäklare. Han har skött allting väldigt smidigt och bra! Jag är supernöjd med annonsen och bilderna i den. Jag tycker även att Daniel hade en bra strategi för hur vinkade upp visningar och annonser."
säljare på Störtloppsvägen 24

31 okt 2019

"Den Mälaren han sålde min bostad som jar köpt från honom 3 år sedan och jag är mycket nöjd med honom och rekommendera till andra ."
säljare på Västertorpsvägen 168

08 okt 2019

"Daniel är alltid snabb på att återkoppla. Drivande för att få affären i hamn och till ett bra avslut."
säljare på Störtloppsvägen 40

21 aug 2019

"Daniel har förmedlat ett flertal affärer för vår familj. Daniel tillhör den del av mäklarbranschen som förmedlar och gör sina affärer lugnt och stadigt utan massa tramsigt säljsnack. Påläst och pålitlig. Ett mycket bra val av mäklare om man vill genomföra sin affär i trygga händer. "
säljare på Slalomvägen 4

17 jul 2019

"Jag köpte lägenheten via Daniel och kände mig trygg med honom. Därför valde jag att anlita honom när jag skulle sälja lägenheten några år senare. "
säljare på Slättgårdsvägen 93

05 jul 2019

"Jag har både köpt och sålt via Daniel och det har fungerat utmärkt. "
säljare på Odd Fellowvägen 57

30 jun 2019

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Daniel som mäklare. Han var engagerad och höll mig informerad kontinuerligt. Jag är nöjd med båda bostadsaffärerna."
säljare på Slättgårdsvägen 109

29 jun 2019

"En proffesionell mänsklig och jordnära mäklare rekommenderas varmt!!!"
säljare på Störtloppsvägen 38

03 jun 2019

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Daniel som mäklare. Han har stor kännedom om Hägersten och hur marknaden ser ut och fungerar. Han är mycket noggrann och mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda!"
säljare på Broddgränd 20

29 maj 2019

"Daniel var engagerad, höll mig informerad kontinuerligt, noggrann, lätt att få tag på, kände till området bra och en väldigt erfaren och trygg mäklare. Jag skulle absolut rekommendera honom till andra som går i säljtankar! "
säljare på Slättgårdsvägen 91

07 maj 2019

"3e bostadsaffären med Daniel, lika nöjd varje gång. Villaförsäljning 2009, lägenhetsköp 2009, lägenhetsförsäljning 2019. Allt har gått perfekt vid alla tre tillfällen och det finns inget som helst att klaga på."
säljare på Klubbacken 63

31 mar 2019

"Vi är mycket nöjda Daniel är engagerad, noggrann och ordentlig. En mäklare att lita på fullt ut och han har mycket god kunskap om Hägersten. "
säljare på Slättgårdsvägen 39

04 mar 2019

"Mycket goda kunskaper om prisbild och föreningen.Lyckades sälja lägenheten på mindre än 1 vecka efter annons och ordnade även extra visningar utöver ordinarie tider.vill rekomendera Daniel för mycket bra utfört arbete med försäljningen av lägenheten"
säljare på Broddgränd 26

19 feb 2019

"Som fd ordförande i denna brf anlitade vi Daniel att sälja 2 nyproducerade lägenheter i vår fastighet. Daniel har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det var för mig ingen tvekan om att anlita mäklarringen när jag sålde min lägenhet. Han fick även förtroendet att säja den sista lägenheten (2 lokaler i fastigheten blev 3 lgh). Enligt rekommendation från mig"
säljare på Isjaktsgränd 33

01 feb 2019

"Är fantastisk nöjd med mäklaren insats från början till slut, allt kändes bra och tryggt under hela försäljningen.
Mäklaren Daniel Bhoman var lyhörd, professionell och engagerad.
Bästa rekommendationer lämnas."
säljare på Isgränd 15

05 jan 2019

"Daniel har bra koll på området!"
säljare på Störtloppsvägen 38

02 dec 2018

"Daniel är väldigt engagerad och kommunicerar tydligt. "
säljare på Odd Fellowvägen 63

22 nov 2018

"Uppdaterade mig löpande på telefon och via mail.
Löste uppkomna problem på ett snabbt och föredömligt sätt.
Kan Rekommenderas."
säljare på Husabyvägen 21

21 nov 2018

"Vi är väldigt nöjda med Daniels insats och alla andra personer som Daniel involverat i försäljningen (rådgivning med inredningsexpert/stylist, fotograf, besiktningsman och övriga kollegor till Daniel).
Daniel är väldigt förtroendeingivande och duktigt på att förklara hela säljprocessen och sätta rätt förväntningar. Man känner sig trygg, vilket är viktigt när mycket står på spel.
Från att vi bestämt oss för Daniel, så gick det snabbt med alla moment från fotografering, besiktning, annons, visningar och sedan avslut, vilket hade ett stort mervärde för oss.
Vår annons gick upp som 1:a på klicktoppen i området på Hemmet, vilket är ett väldigt bra betyg!
Daniel är lätt att ha att göra med och höll oss hela tiden uppdaterade med status, både innan visningarna och när det drog ihop sig till budgivning och avslut.
Sammanfattningsvis är vi super-nöjda med Daniel!"
säljare på Riastigen 3

21 nov 2018

"Daniel har hjälpt vår familj med flera affärer, och vi kan varmt rekommendera honom till den som vill jobba med en ärlig, uppriktig, och personlig mäklare som det är lätt att få förtroende för."
säljare på Västertorpsvägen 80

11 nov 2018

"Daniel trevlig och gav jätte bra stöd och har väldigt gedigen erfarenhet inom område."
säljare på Västertorpsvägen 158

05 sep 2018

"Jag är mycket nöjd med Daniel Bohmans arbete genom hela processen. Högsta betyg till Daniel i alla delar och vill därför varmt rekommendera honom till andra som har behov av professionell mäklartjänst."
säljare på Broddgränd 7

02 jul 2018

"En mycket duktig mäklare som förstår värdet av kundservice. Daniel var alltid extremt tydlig vilket gjorde det väldigt enkelt för mig med flytt både när jag flyttade in och ut. Men det som kanske var mest imponerande var hans vetskap om helheten, d.v.s. han var alltid uppdaterad om inte bara lägenheten utan även gällande området som jag bodde i. Jag rekommenderar Daniel starkt!"
säljare på Västertorpsvägen 20D

13 jun 2018

"Daniel Bohman har sålt ett antal bostäder i vårt område och jag har bara hört bra omdömen. Han är bekant med styrelsen och han har ett mycket trevligt sätt."
säljare på Odd Fellowvägen 19

09 jun 2018

"Daniel är en mycket kompetent och skicklig mäklare. Vi har anlitat Daniel vid 3 tillfällen och har alltid varit imponerade av hans skickliga genomförande av uppdraget. Vi har även erfarenhet av andra mäklare som inte lever upp till Daniels kompetens."
säljare på Tellusborgsvägen 80

30 mar 2018

"Helnöjd med hur Daniel hanterade hela föräljningsprocessen i läget då bostadsmarkanden varit skakig ett tag. Daniel är mycket engagerad, lyhörd, kunnig och förtroendeingivande mäklare. Höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen ( var på en utlandsresa just under budgivningen) vilket gjorde att jag kände mig extra trygg och han höll i hela processen.
Tack vore Daniels kompetens, insats och engagemanget sålde jag min lägenhet över förväntan. Tack!"
säljare på Gränsholmsbacken 14

18 mar 2018

"Vi har anlitat Daniel i vår förening ett flertal gånger och vi har alltid varit väldigt nöjda med det jobb Daniel har gjort. Brf Bandyn1"
säljare på Västertorpsvägen 20F

12 mar 2018

"Vi tvekade inte i valet av mäklare...ett självklart val! Daniel har gott renomé i området och var bäst lämpad att ta hand om vår försäljning. Han har störst erfarenhet av försäljningar i bostadsrättsföreningen och har många lyckade försäljningar bakom sig med nöjda säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Daniel vidare!"
säljare på Västertorpsvägen 82

12 mar 2018

"Daniel var viktig vid min försäljning. Han såg till att få lägenheten möblerad och klar inför försäljningen genom att vara pådrivande. Det gjorde att allt skedde med en väldig fart och jag lyckades bli klar i tid. Det gick alltid att nå honom på telefon om jag hade frågor. Jag tycker att Daniel är en toppen mäklare som jag gärna skulle använda mig av igen eller rekommendera till andra."
säljare på Odd Fellowvägen 57

10 mar 2018

"Daniel motsvarade verkligen våra förväntningar mer än väl och levererade en mycket genomarbetad och prisvärd mäklartjänst rakt igenom hela affären.
Kan dessutom intyga att köparna var mycket nöjda och kände stort förtroende för Daniel genom hela köpprocessen. En mycket erfaren och duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera vidare!"
säljare på Slättgårdsvägen 107

01 mar 2018

"God strateg, bra på att läsa av marknaden och lägga sig på rätt nivå vad gäller utgångspris och tidpunkt för visning och försäljning. Vi är väldigt nöjda med Daniels insats och att han dessutom är väldigt trevlig och lättsam som person är ju bara det ett extra plus."
säljare på Slättgårdsvägen 103

01 mar 2018

"En mycket kunnig mäklare som var väldigt lyhörd och sammarbetsvillig mot mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Västertorpsvägen 138

01 jun 2017

"Personkemin mellan oss var mycket BRA"
säljare på Odd Fellowvägen 39

29 mar 2017

"Vi ville ha en erfaren mäklare med god lokalkännedom som ingav förtroende och trygghet för oss som säljare och förhoppningsvis även för köparen. Det hittade vi hos Daniel. Hela processen gick väldigt smidigt och lägenheten såldes till rekordpris i föreningen. "
säljare på Broddgränd 32

02 mar 2017

"Mycket trovärdig och engagerad som är lätta attfastna för både som säljare och köpare."
säljare på Ugglestigen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2
Lägenhet
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
19 080 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 56 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
51 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
53 av 56 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 56 säljare

Daniel på kartan.

282 tidigare annonser
4 bostäder till salu
56 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
3 rum, 79 m²
27 784 kr/m²
Lägenhet, Salem
3 984 kr/mån
2 095 000 kr
3 rum, 76 m²
27 565 kr/m²
Lägenhet, Salem
5 054 kr/mån
1 825 000 kr
2 rum, 55 m²
33 181 kr/m²
Lägenhet, Salem
3 971 kr/mån
2 395 000 kr
4 rum, 110 m²
21 772 kr/m²
Lägenhet, Salem
6 439 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 600 000 kr
Villa Rönninge
+ 1 105 000 kr
7 rum, 221 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
2 950 000 kr
Radhus Tumba
+ 455 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 650 000 kr
Villa Rönninge
+ 655 000 kr
4 rum, 68 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 880 000 kr
Lägenhet Salem Söderby
+ 285 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
6 100 000 kr
Radhus Mälarhöjden
+ 305 000 kr
5 rum, 119 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.