Christopher Olsen

Profilbild för Christopher Olsen
Christopher Olsen
4.8 / 5
(123 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
5 st
53 360 000 kr

Bakgrund

Christopher Olsen jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-05-09. Christopher har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christopher har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 55 075 000 kr.

Presentation

Hej!

Vetskapen om att jag kan hjälpa dig i din bostadsaffär motiverar mig att hängivet se till att din försäljning möter dina förväntningar och blir så lyckad som möjligt.

En bra mäklare gör mer än det uppenbara.

En stor del av arbetet som fastighetsmäklare syns inte. Jag har förmågan att se bakom fasaden och identifiera möjligheter som går andra förbi. Möjligheter som hjälper mig att få bästa pris vid varje bostadsförsäljning, för varje kund. Det borde vara mer än uppenbart att kontakta mig när du ska sälja din bostad, har funderingar eller behöver vägledning. Oavsett ärende är du alltid välkommen att kontakta mig.

Kundomdömen:

"Christopher är den enda mäklaren som du behöver från och med nu om du har tänkt sälja - eller för den delen köpa bostad i Stockholm. Han är nämligen något så ovanligt som långsiktigt strategisk, att bostadsaffären ska ha tre nöjda parter. Säljare, köpare och mäklare. Under alla år och alla bostadsaffärer så är Christopher utan tvekan den bästa mäklaren jag stött på. Han managerar förväntningarna hos spekulanter och säkerställer att de har all tänkbar information samt följer upp vidare önskemål och intresse på ett helt exemplariskt vis. Han informerar om och initierar idéer som för processen framåt eller som förbättrar den. Han hanterar skarpt läge, förhandlingar och avtalsdelen på precis samma föredömliga vis. Alla blir nöjda. Förutom ovan är Christopher en varm och inlyssnande person som är lätt att tycka om. För oss var Christopher 6 +!"
Emil & Sofie

“Jag rekommenderar starkt Christopher Olsen som mäklare till andra bostadssäljare! Han är verkligen drivande och väldigt duktig på sin sak. Jag har tryggt kunnat luta mig tillbaka medan han tagit hand om försäljningen. Det har varit en fantastisk upplevelse. Jag ger Christopher högsta betyg, det förtjänar han!”
Carsten

"Detta var andra gången jag anlitade Christopher och även denna gång överträffade han mina förväntningar! Min bedömning av Christopher är att han är en mycket duktig och kunnig mäklare. Det är tydligt att han gör sin "due diligence" och att han har koll på marknaden, både lokalt och övergripande. Jag upplever honom som väldigt trevlig och trovärdig. Han är inte alls "säljig"/"för på", som man kan uppleva att vissa mäklare är. Anlitar ni Christopher kan ni förvänta er en mäklare som är tillgänglig 24/7, som håller er uppdaterade och är rak i sina svar samt är mycket engagerad och kunnig. Båda gångerna jag har anlitat honom har han överträffat mina förväntningar och vid senaste försäljningen slog han nästan prisrekord i området. Christopher får helt klart 5/5 stjärnor "
Joel

"Christopher var den perfekta mäklaren! Alltid tillgänglig, positiv, drivande, proffsig, lösningsorienterad och såg alltid till mitt bästa. Återkopplade regelbundet och direkt när ny information uppdagades. Tack vare Christopher kändes hela processen trygg, lätt och smidig. Helt enkelt den bästa mäklaren som jag har arbetat med."
Kristian

"PROFFS! Christopher tar mäkleriet till helt nya höjder! Med ett otroligt engagemang och noggrannhet gjorde Christopher vår försäljning trygg, smidig men också kul! Vi kunde inte varit nöjdare. Christophers driv började från första möte och bokning av fotograf där Christopher såg till att vi fick den bästa fotografen för just vår lägenhet. När väl annonsen var ute på hemnet och intresseanmälningarna rullade in var han noggrann med alltid följa upp varje spekulant och informera oss om status flera gånger om dagen. Han ställde alltid upp och uppmuntrade till flera visningar, både privatvisningar och sistaminutenvisningar så att verkligen alla fått möjlighet att se objektet, vilket vi påtalat var viktigt för oss. Proffsig, sakkunnig, ärlig och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera att anlita Christopher som mäklare"
Sofia & Christian

Säljare om Christopher.

15 jun 2022

"Mäklaren uppträdde ärligt och rakt.
Vi är mycket nöjda.
Fotograferingen av lägenheten tyckte vi var jättebra."
säljare på Fleminggatan 28

11 maj 2022

"Det var ett självklart val att låta Christopher sälja vår unika bostad. Vi kände direkt en stark drivkraft och glädje för projektet. En tydlig vision fanns för hur lägenheten bäst skulle förmedlas.
Christopher var konstant tillgänglig både för oss som säljare men även för vår köpare. Detta var di..."
"Det var ett självklart val att låta Christopher sälja vår unika bostad. Vi kände direkt en stark drivkraft och glädje för projektet. En tydlig vision fanns för hur lägenheten bäst skulle förmedlas.
Christopher var konstant tillgänglig både för oss som säljare men även för vår köpare. Detta var direkt bidragande till ett mycket högt slutpris för vår affär. Utifrån ett affärsmässigt perspektiv har Christopher ställt de korrekta frågorna till köpare för att inte begränsa utgången av affären. Vi rekommenderar Christopher varmt till dig som söker det där lilla extra under din bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Norra Agnegatan 45

04 mar 2022

"Christopher har varit en stjärna hela vägen!"
säljare på Gambrinusgatan 2

08 jan 2022

"Since the first day we met Christopher was very straightforward and easy to communicate with. He supported us along the process, listened to our expectations and opinions and kept engaged until the end."
säljare på Franzéngatan 74

28 dec 2021

"Underbar från start till slut :)
"
säljare på Flottbrovägen 27

03 dec 2021

"Mycket nöjd med mitt val av mäklare. Professionellt kunnande och bemötande genom hela sälj processen. Cristopher var mycket lyhörd till var jag befann mig i säljprocessen, vilket bidrog till min upplevelse av att det fungerade smidigt.
Mina varmaste rekommendationer."
"Mycket nöjd med mitt val av mäklare. Professionellt kunnande och bemötande genom hela sälj processen. Cristopher var mycket lyhörd till var jag befann mig i säljprocessen, vilket bidrog till min upplevelse av att det fungerade smidigt.
Mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Celsiusgatan 4

04 nov 2021

"Vi kan varmt rekommendera Christopher!
Varit lyhörd hela vägen, kommit med bra råd och haft ett bra driv.
Vi har känt oss väldigt trygga med hans kunnighet och känsla. "
säljare på Svarvargatan 3

29 okt 2021

"Christoffer Olsen har gjort ett strålande arbete med försäljning av vår lägenhet! Mkt trevlig och driven mäklare! Vi har lutat oss tillbaka i processen och Christoffer tog hand om allt! Jag bara säger, anlita Christoffer, ni kommer inte att ångra er!"
säljare på Fleminggatan 54

31 aug 2021

"Uppskattar enkelheten i samarbetet med Christopher. Behövdes inga ”långa utläggningar” bra tempo och flyt "
säljare på Kungsholmsgatan 15

31 maj 2021

"Christofer var mycket trevlig att ha att göra med.
Han var engagerad och tydlig i processen.
Informerade mig hela tiden.
Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Eknäsvägen 1

24 maj 2021

"Christopher gjorde ett professionellt och förtroendeingivande intryck direkt från start och behöll vårt förtroende hela processen. Han gav en bra blandning av pepp, trygghet och kompetens - vi är supernöjda!"
säljare på Igeldammsgatan 12

20 maj 2021

"Christopher gav ett mycket bra intryck vid vårt första möte, och han levererade samma höga kvalitet hela vägen. Han är lyhörd, lät att få kontakt med, engagerad och förtroendegivande. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Kungsholms Strand 105

09 feb 2021

"Christopher var den perfekta mäklaren!
Alltid tillgänglig, positiv, drivande, proffsig, lösningsorienterad och såg alltid till mitt bästa. Återkopplade regelbundet och direkt när ny information uppdagades. Tack vare Christopher kändes hela processen trygg, lätt och smidig. Helt enkelt den bästa..."
"Christopher var den perfekta mäklaren!
Alltid tillgänglig, positiv, drivande, proffsig, lösningsorienterad och såg alltid till mitt bästa. Återkopplade regelbundet och direkt när ny information uppdagades. Tack vare Christopher kändes hela processen trygg, lätt och smidig. Helt enkelt den bästa mäklaren som jag har arbetat med. "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 6

04 feb 2021

"Vi är jättenöjda med Christopher och kan verkligen rekommendera honom. Han var väldigt noga med att uppdatera oss under försäljningsprocessen, vilket uppskattas som säljare. Vi uppskattade även Christophers stora engagemang och att han alltid fanns tillgänglig. Han var mycket noga med att följa u..."
"Vi är jättenöjda med Christopher och kan verkligen rekommendera honom. Han var väldigt noga med att uppdatera oss under försäljningsprocessen, vilket uppskattas som säljare. Vi uppskattade även Christophers stora engagemang och att han alltid fanns tillgänglig. Han var mycket noga med att följa upp varje spekulant så att vi inte skulle missa något eventuellt bud. Vi kan bara varmt rekommendera Christopher till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Industrigatan 5

26 jan 2021

"Christopher är den enda mäklaren som du behöver från och med nu om du har tänkt sälja - eller för den delen köpa bostad i Stockholm.
Han är nämligen något så ovanligt som långsiktigt strategisk, att bostadsaffären ska ha tre nöjda parter. Säljare, köpare och mäklare. Under alla år och alla bost..."
"Christopher är den enda mäklaren som du behöver från och med nu om du har tänkt sälja - eller för den delen köpa bostad i Stockholm.
Han är nämligen något så ovanligt som långsiktigt strategisk, att bostadsaffären ska ha tre nöjda parter. Säljare, köpare och mäklare. Under alla år och alla bostadsaffärer så är Christopher utan tvekan den bästa mäklaren jag stött på.
Han managerar förväntningarna hos spekulanter och säkerställer att de har all tänkbar information samt följer upp vidare önskemål och intresse på ett helt exemplariskt vis. Han informerar om och initierar idéer som för processen framåt eller som förbättrar den. Han hanterar skarpt läge, förhandlingar och avtalsdelen på precis samma föredömliga vis. Alla blir nöjda.
Förutom ovan är Christopher en varm och inlyssnande person som är lätt att tycka om.
För oss var Christopher 6 +!"
Läs mer
säljare på Flottbrovägen 4

06 nov 2020

"Kan bara rekommendera Christopher.
Toppenkille!"
säljare på Alströmergatan 32A

26 okt 2020

"Stark rekommendation! Med Christopher kommer din försäljning vara i trygga händer, han har god kännedom om marknaden och bra fingertoppskänsla för hur man ska få ut det mesta av varje situation. Han är en stabil närvaro under processen och man kan känna sig trygg i att man få rätt information och..."
"Stark rekommendation! Med Christopher kommer din försäljning vara i trygga händer, han har god kännedom om marknaden och bra fingertoppskänsla för hur man ska få ut det mesta av varje situation. Han är en stabil närvaro under processen och man kan känna sig trygg i att man få rätt information och rekommendationer för att kunna ta ett rätt beslut. "
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 52

05 okt 2020

"PROFFS! Christopher tar mäkleriet till helt nya höjder! Med ett otroligt engagemang och noggrannhet gjorde Christopher vår försäljning trygg, smidig men också kul! Vi kunde inte varit nöjdare. Christophers driv började från första möte och bokning av fotograf där Christopher såg till att vi fick ..."
"PROFFS! Christopher tar mäkleriet till helt nya höjder! Med ett otroligt engagemang och noggrannhet gjorde Christopher vår försäljning trygg, smidig men också kul! Vi kunde inte varit nöjdare. Christophers driv började från första möte och bokning av fotograf där Christopher såg till att vi fick den bästa fotografen för just vår lägenhet. När väl annonsen var ute på hemnet och intresseanmälningarna rullade in var han noggrann med alltid följa upp varje spekulant och informera oss om status flera gånger om dagen. Han ställde alltid upp och uppmuntrade till flera visningar, både privatvisningar och sistaminutenvisningar så att verkligen alla fått möjlighet att se objektet, vilket vi påtalat var viktigt för oss. Proffsig, sakkunnig, ärlig och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera att anlita Christopher som mäklare"
Läs mer
säljare på Hallmans gata 1

24 aug 2020

"Kort och gott utan att låta klyschigt kan jag säga att Christopher är verkligen rätt man på rätt plats. Kan utan tvekan rekommendera han och jag själv kommer anlita han i den mån som är möjligt i eventuella bostads affärer. "
säljare på Kungsgatan 93B

20 aug 2020

"Detta var andra gången jag anlitade Christopher och även denna gång överträffade han mina förväntningar!
Min bedömning av Christopher är att han är en mycket duktig och kunnig mäklare. Det är tydligt att han gör sin "due diligence" och att han har koll på marknaden, både lokalt och övergripande..."
"Detta var andra gången jag anlitade Christopher och även denna gång överträffade han mina förväntningar!
Min bedömning av Christopher är att han är en mycket duktig och kunnig mäklare. Det är tydligt att han gör sin "due diligence" och att han har koll på marknaden, både lokalt och övergripande. Jag upplever honom som väldigt trevlig och trovärdig. Han är inte alls "säljig"/"för på", som man kan uppleva att vissa mäklare är.
Anlitar ni Christopher kan ni förvänta er en mäklare som är tillgänglig 24/7, som håller er uppdaterade och är rak i sina svar samt är mycket engagerad och kunnig. Båda gångerna jag har anlitat honom har han överträffat mina förväntningar och vid senaste försäljningen slog han nästan prisrekord i området.
Christopher får helt klart 5/5 stjärnor "
Läs mer
säljare på Hällbygatan 32D

25 jun 2020

"Vi träffades vid en lägenhetsförsäljning och bestämde oss redan då att Christoffer skulle sälja vår lägenhet. Trevlig, kompetent och otroligt lätt att ha att göra med. Tar väl hand om alla intressenter och är mycket professionell i sitt arbete. "
säljare på Skyttelgatan 6

18 jun 2020

"Christopher är mycket engagerad, trevlig och mån om att göra ett bra jobb. Under hela processen var han inkännande och höll mig uppdaterad om nästa steg. Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare! "
säljare på Tullgarnsgatan 16

25 maj 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Christopher! Han hade väldigt bra lokalkännedom och visade upp ett väldigt högt engagemang. Hans tidigare arbete gjorde att han kunde ta kontakt med flera potentiella köpare i ett tidigt skede. Det ledde också till att vi kunde ha några förhandsvisningar av lägenhete..."
"Vi kan verkligen rekommendera Christopher! Han hade väldigt bra lokalkännedom och visade upp ett väldigt högt engagemang. Hans tidigare arbete gjorde att han kunde ta kontakt med flera potentiella köpare i ett tidigt skede. Det ledde också till att vi kunde ha några förhandsvisningar av lägenheten. Resultatet blev ett bud som vi tyckte låg i paritet med vad vi kunde tänka oss sälja för, innan lägenheten lades ut på annons. Christopher lovar inte guld och gröna skogar men är heller inte påtagligt defensiv för att inte ha för mycket press på sig i säljprocessen av oss som säljare. Detta gör att vi kände fullt förtroende för honom från start.
Jonas & Kristin"
Läs mer
säljare på Mältargatan 4

25 maj 2020

"Ett äkta fullblodsproffs som skötte försäljningen klanderfritt! Trots oroliga tider (corona) tvekade han aldrig på bostadens värde och såg till att vi fick det pris vi satt upp från start. I Christopher hittar ni en otroligt trevlig och hjälpsam mäklare. Jag rekommenderar honom varmt! "
"Ett äkta fullblodsproffs som skötte försäljningen klanderfritt! Trots oroliga tider (corona) tvekade han aldrig på bostadens värde och såg till att vi fick det pris vi satt upp från start. I Christopher hittar ni en otroligt trevlig och hjälpsam mäklare. Jag rekommenderar honom varmt! "
Läs mer
säljare på Luthagsesplanaden 28A

19 maj 2020

"Christopher gjorde ett utmärkt jobb! Med professionalism och känsla för service gjorde han försäljningsprocessen snabbt och smidigt."
säljare på Svartbäcksgatan 78A

30 apr 2020

"Överlag en bra insats och bra att ha att göra med. Hjälpte till i hela processen. Vi fick även ett bra pris för lägenheten som såldes. Möjligen att Christopher rekommenderade oss att ta ett tidigare bud som visade sig att liga en bit under det slutgiltiga priset, kanske är ett minus. Han drog d..."
"Överlag en bra insats och bra att ha att göra med. Hjälpte till i hela processen. Vi fick även ett bra pris för lägenheten som såldes. Möjligen att Christopher rekommenderade oss att ta ett tidigare bud som visade sig att liga en bit under det slutgiltiga priset, kanske är ett minus. Han drog dock sedan tillbaka rekommendationen när han märkte hur stort intresset var. "
Läs mer
säljare på Jumkilsgatan 14A

29 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med Christopher som mäklare. Inte enbart för att min försäljning landade på en siffra som jag är nöjd med, utan även för att han var väldigt tillgänglig och bra på att uppdatera mig. Jag upplevde dessutom att han var kunnig inom sitt område och som förstagångssäljare kände jag..."
"Jag är väldigt nöjd med Christopher som mäklare. Inte enbart för att min försäljning landade på en siffra som jag är nöjd med, utan även för att han var väldigt tillgänglig och bra på att uppdatera mig. Jag upplevde dessutom att han var kunnig inom sitt område och som förstagångssäljare kände jag mig väldigt trygg. Jag kan varmt rekommendera er att jobba med honom :) "
Läs mer
säljare på Hällbygatan 38A

04 apr 2020

"Christopher är en engagerad, driven och pålitlig mäklare. Han tog sig alltid tid att svara på frågor, höll god kontakt och uppdaterade mig löpande under hela processen. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Christopher som mäklare! "
säljare på Sysslomansgatan 32C

17 mar 2020

"Gjort ett bra jobb var lite tyst från hans sida ett tag men lägenheten var inte lättsåld bra utfall trots allt! "
säljare på Östra Ågatan 73C

15 mar 2020

"Fick Christopher rekommenderad av en vän och jag skulle rekommendera honom till andra."
säljare på Pålgatan 3

28 feb 2020

"Christopher gjorde ett toppenjobb med försäljningen av min lägenhet. Han tog sig alltid tid att svara på frågor oavsett tid och höll mig ständigt uppdaterad på sitt arbete. Det skadade inte heller att slutpriset blev betydligt högre än förväntat. Rekommenderar starkt! "
"Christopher gjorde ett toppenjobb med försäljningen av min lägenhet. Han tog sig alltid tid att svara på frågor oavsett tid och höll mig ständigt uppdaterad på sitt arbete. Det skadade inte heller att slutpriset blev betydligt högre än förväntat. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Petterslundsgatan 11B

03 feb 2020

"Fett nice!"
säljare på Bredmansgatan 4A

06 dec 2019

"Engagerad och professionell. Hela försäljningen kändes trygg. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare och jag kommenderar varmt att man anlitar Christopher. "
säljare på Tullgarnsgatan 23

17 nov 2019

"Christopher är en superbra mäklare! Vi valde honom i samband med ett bostadsköp, där han gav oss ett väldigt proffsigt intryck! Detta upplevde vi också vid försäljningen av vår bostad! Han gav tydlig information genom hela processen och vi fick en snabb och smidig affär, med ett slutpris över för..."
"Christopher är en superbra mäklare! Vi valde honom i samband med ett bostadsköp, där han gav oss ett väldigt proffsigt intryck! Detta upplevde vi också vid försäljningen av vår bostad! Han gav tydlig information genom hela processen och vi fick en snabb och smidig affär, med ett slutpris över förväntan! Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Sofiaplan 24

15 nov 2019

"Christopher är en riktigt grym mäklare! Han var dedikerad och gav alltid 100% genom hela affären. Han tog sig alltid tid för mig som säljare oavsett vilken tid på dygnet. Detta bevisades tydligt när han åkte in för att skriva kontraktet sent på kvällen för att det funkade bäst för mig och köparen..."
"Christopher är en riktigt grym mäklare! Han var dedikerad och gav alltid 100% genom hela affären. Han tog sig alltid tid för mig som säljare oavsett vilken tid på dygnet. Detta bevisades tydligt när han åkte in för att skriva kontraktet sent på kvällen för att det funkade bäst för mig och köparen.
Jag är supernöjd med helhetsupplevelsen och kan varmt rekommendera Christopher som mäklare! "
Läs mer
säljare på Tunagatan 1A

08 nov 2019

"Utmärkt bra i upplysning hur försäljningen skulle ske med förhandsvisning och fast visningstid därefter. Bostaden såldes vid förhandsvisningen till ca 25 - 30% högre pris än utgångspriset pga.
Två mycket starka intressenter. Köparen har flyttat in och är väldigt nöjd med hanteringen från
Mäklare..."
"Utmärkt bra i upplysning hur försäljningen skulle ske med förhandsvisning och fast visningstid därefter. Bostaden såldes vid förhandsvisningen till ca 25 - 30% högre pris än utgångspriset pga.
Två mycket starka intressenter. Köparen har flyttat in och är väldigt nöjd med hanteringen från
Mäklaren och med bostaden"
Läs mer
säljare på Torbjörnsgatan 36

07 nov 2019

"Engagerad, proffsig och lyhörd. Rekommenderas!"
säljare på Prästgårdsgatan 3A

15 okt 2019

"Vi var supernöjda med Christopher! - Tydlig och engagerad under hela processen, vilket ledde till snabb och effektiv försäljning. Vi fick lägenheten såld för långt över vad vi hade hoppats på, och kan rekommendera Christopher till alla!"
säljare på Österängsgatan 14B

22 sep 2019

"Vi träffade flera mäklare innan vi bestämde oss för Christopher. Till slut återstod Christopher och en av de mäklare som har absolut högst omsättning av alla mäklare i Uppsala. Det som avgjorde till Christophers fördel var att han verkade betydligt mer engagerad och värderade lägenheten högre. Ha..."
"Vi träffade flera mäklare innan vi bestämde oss för Christopher. Till slut återstod Christopher och en av de mäklare som har absolut högst omsättning av alla mäklare i Uppsala. Det som avgjorde till Christophers fördel var att han verkade betydligt mer engagerad och värderade lägenheten högre. Han deltog själv i fotograferingen och en förhandsvisning senare fick vi ett bud som låg över hans redan höga värdering. Välj Christoffer om du vill ha en mäklare som når upp till dina höga förväntningar."
Läs mer
säljare på Egilsgatan 17B

19 sep 2019

"Smidig, snabb och bra affär. Mycket nöjd med mäklarens insats."
säljare på Källparksgatan 16

19 sep 2019

"Christopher trivs verkligen med sin uppgift och den glädjen är helt klart smittsam.
När kunskap,engagemang,social kompetens samt glädje finns i den mäklare du anlitat så blir din resa genom försäljningen ett rent nöje!
Christopher har det i överflöd och rekommenderas varmt.
"
"Christopher trivs verkligen med sin uppgift och den glädjen är helt klart smittsam.
När kunskap,engagemang,social kompetens samt glädje finns i den mäklare du anlitat så blir din resa genom försäljningen ett rent nöje!
Christopher har det i överflöd och rekommenderas varmt.
"
Läs mer
säljare på Hånsta 119

13 sep 2019

"Mycket duktig. Han på fram en bra strategi som gav utdelning. Löpande kontakt och alltid nåbar. Ger honom högsta möjliga betyg!"
säljare på Kungsängsgatan 36A

10 sep 2019

"Vi är mycket nöjda med Christopher Olsens gedigna insats och stora engagemang. Det har varit en ganska unik försäljning, som har kantats av många frågor kring bostadslösningen - en bostadsrätt med hyresdel i suterräng. Vi har känt stort förtroende för honom och han har i högsta grad bidragit till..."
"Vi är mycket nöjda med Christopher Olsens gedigna insats och stora engagemang. Det har varit en ganska unik försäljning, som har kantats av många frågor kring bostadslösningen - en bostadsrätt med hyresdel i suterräng. Vi har känt stort förtroende för honom och han har i högsta grad bidragit till att vi nu inte bara är i hamn med försäljningen, utan också glada över att det är en köpare som verkligen tycker om lägenheten och säkerligen kommer att trivas där, precis som vi gjort under alla år. Varmt tack till dig, Christopher!"
Läs mer
säljare på Egilsgatan 15B

19 aug 2019

"Att sälja lägenhet för första gången kan kännas överväldigande och vi är så glada att Christopher blev vår mäklare. Han är entusiastisk, målinriktad, lyhörd och snabb att svara på alla frågor man kan tänkas ha. Vi har haft fullt förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen och rekommende..."
"Att sälja lägenhet för första gången kan kännas överväldigande och vi är så glada att Christopher blev vår mäklare. Han är entusiastisk, målinriktad, lyhörd och snabb att svara på alla frågor man kan tänkas ha. Vi har haft fullt förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen och rekommenderar honom verkligen! "
Läs mer
säljare på Marielundsgatan 3C

20 jun 2019

"Christopher var mycket professionell och gav bra tips om hur lägenheten kunde göras så attraktiv som möjligt för spekulanter. Han är lyhörd men sa ändå till när han tyckte annorlunda, vilket jag uppskattade. Christopher var engagerad i fotograferingen så att bilderna blev bra. Han höll två visnin..."
"Christopher var mycket professionell och gav bra tips om hur lägenheten kunde göras så attraktiv som möjligt för spekulanter. Han är lyhörd men sa ändå till när han tyckte annorlunda, vilket jag uppskattade. Christopher var engagerad i fotograferingen så att bilderna blev bra. Han höll två visningar samt en extravisning, vilket resulterade i fler budgivare. Allt som allt blev bostadsförsäljning så smidig den kan bli. "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 22

05 jun 2019

"SOM SYNS KÄNDE JAG MIG HELT TRYGG OCH NÖJD MED VÅRT SAMARBETE OCH
DÄRMED OCKSÅ FÖRTJUST I DE KÖPARE SOM HAN FÖRTSÅTT ATT LÄGGA SIG VINN OM. Däremot möttes jag lite senare av ett för mig okänt problem som jag fick mycket besvär med hur det skulle hanteras, nämligen kapitaltillskottet. Det ..."
"SOM SYNS KÄNDE JAG MIG HELT TRYGG OCH NÖJD MED VÅRT SAMARBETE OCH
DÄRMED OCKSÅ FÖRTJUST I DE KÖPARE SOM HAN FÖRTSÅTT ATT LÄGGA SIG VINN OM. Däremot möttes jag lite senare av ett för mig okänt problem som jag fick mycket besvär med hur det skulle hanteras, nämligen kapitaltillskottet. Det hade varit bra att känna till i förväg."
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 22B

01 jun 2019

"Jag är väldigt nöjd med mäklarens insats.
"
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 29

12 maj 2019

"Engagerad och precis lagom pushig mäklare, bra fotograf, tydlig och rak kommunikation under hela processen. "
säljare på Salagatan 49A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
55 075 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
119 av 121 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
108 av 121 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
119 av 120 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
119 av 122 säljare

Christopher på kartan.

181 tidigare annonser
4 bostäder till salu
123 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
4 024 kr/mån
2 595 000 kr
1,5 rum, 40 m²
64 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 269 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Stockholm
3 013 kr/mån
3 rum, 81,5 m²
Lägenhet, Stockholm
4 891 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 405 000 kr
1 rum, 20 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
15 995 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
4 rum, 155 m²
Utropspris: 15 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren uppträdde ärligt och rakt.
Vi är mycket nöjda.
Fotograferingen av lägenheten tyckte vi var jättebra."
10 150 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 155 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
12 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 505 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 10 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det var ett självklart val att låta Christopher sälja vår unika bostad. Vi kände direkt en stark drivkraft och glädje för projektet. En tydlig vision fanns för hur lägenheten bäst skulle förmedlas.
Christopher var konstant tillgänglig både för oss som säljare men även för vår köpare. Detta var direkt bidragande till ett mycket högt slutpris för vår affär. Utifrån ett affärsmässigt perspektiv har Christopher ställt de korrekta frågorna till köpare för att inte begränsa utgången av affären. Vi rekommenderar Christopher varmt till dig som söker det där lilla extra under din bostadsförsäljning!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 29 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.