Caroz Hassan

Profilbild för Caroz Hassan
Caroz Hassan
4.9 / 5
(53 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
13 st
69 079 000 kr

Bakgrund

Caroz Hassan jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-06-02. Caroz har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Caroz har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 50 785 000 kr.

Presentation

Som din fastighetsmäklare har du alltid mitt fulla engagemang och support.
En vis person sa en gång till mig att: "En bra affär är när samtliga parter går från affären och alla känner sig nöjda." Det är någonting som jag bär med mig och alltid tänker på.

Därför är mina försäljningar alltid helt transparenta och du som kund blir kontinuerligt uppdaterad av status på försäljningen. Jag lägger stor vikt i att alla parter ska känna sig trygga under hela försäljningsförloppet!
Nöjda kunder är min högsta prioritet.

Behöver du konsultation, har frågor och funderingar, vill ha en gratis värdering av din bostad eller bara ett bollplank att bolla idéer med. Tveka inte att höra av dig, jag finns alltid tillgänglig!

Ditt självklara val när det kommer till en lyckad försäljning av din bostad!

Född och uppvuxen i grannförorten Segeltorp vilket ger mig en god lokalkännedom samt ett brett kontaktnät i just det området jag verkar. Driven och målinriktad mäklare där du som kund alltid kommer i första hand. Professionalism och höga ambitioner genomsyrar mitt sätt att arbeta, allt för att skapa goda förutsättningar till en lyckad bostadsaffär.

Säljare om Caroz.

01 jan 2022

"En renodlad säljare. Förtroendegivande från start eftersom jag själv jobbar i säljbranschen känner man igen en säljare från långt håll. Tydlig och rak kommunikation. Såld underhand med arbete utanför den öppna marknaden. Visar på stor kontaktnät med kunder som följer Caroz och litar på honom."
säljare på Ekholmsvägen 307

30 dec 2021

"Väldigt snäll människa och trevlig . Hjälpsam och förståelig. Trevlig och lyssnar på kundens önskemål.
Hoppas du fortsätter så resten av ditt liv.
"
säljare på Ekholmsvägen 253

08 dec 2021

"Caroz som mäklaren som är bäst för bostadsförsäljning, Snabbt ,smidigt, och få bra pris. Jag kan säga att han jätte bra på ett lätt sätt skapa tillit, förtroende och positivet. "
säljare på Båtholmsbacken 7

30 nov 2021

"Caroz var väldigt driven, sålde lägenheten innan den ens lagts ut på hemnet. Det fick mig att förstå att han har ett mycket bra och seriöst kontaktnät bland potentiella köpare. Jag blev mycket nöjd med slutpriset som han fick fram utan flera budgivare som pressar på varandra. Rekommenderar Caroz varmt och kommer använda mig av honom i framtiden."
säljare på Värnstigen 14

29 okt 2021

"Det var vårt bästa val i livet att välja Caroz Hassan som mäklare. Vi sålde vår bostad för rekord pris i området. Tack ska du ha! "
säljare på Falkholmsgränd 3

30 sep 2021

"Caroz va tydlig och företroendeingivande under hela säljprocessen.
Han gjorde alltid det lilla extra för att det skulle bli en så bra process som möjligt."
säljare på Kansligränd 20

30 sep 2021

"Caroz personliga bemötande har gjort att vi alltid känt oss trygga i processen att sälja vår lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Caroz som mäklare. "
säljare på Fruängstorget 3

31 aug 2021

"Caroz lyckades sälja bostaden till ett bra pris trots att den andra mäklaren som förmedlade lägenhet i samma förening i samma storlek som hade visning samtidigt inte lyckades få ett enda bud. Han är väldigt personlig och behandlar köparna väl och är mån om att dem ska känna sig trygga och nöjda. Han hjälper även mig med att köpa min nya bostad. Han har varit till stor hjälp för mig. Rekommenderar Caroz tryggt vidare till andra i behov av en duktig mäklare."
säljare på Doktor Widerströms gata 90

31 aug 2021

"Caroz är en mäklare utöver det vanliga. Han är mycket hjälpsam på alla sätt, mån om att göra en bra affär för både köpare och säljare. Han har en lugn approach som gör det enkelt och tryggt att samarbeta med honom. "
säljare på Hållsätrabacken 36

31 jul 2021

"Sålde till bra pris innan jag hann komma ut på den öppna markanden så jag är väldigt nöjd. Rekommenderar!"
säljare på Ekholmsvägen 301

29 jul 2021

"Tydlig och rak kommunikation. Mina förväntningar överträffades med råge rekommenderas"
säljare på Sjödalsvägen 17

29 jun 2021

"Har köpt och sålt en del genom åren. Aldrig stött på en så engagerad och proffsig kille som Caroz. Hjälpt oss massor med saker bortsett från försäljningen. Hans väl inarbetade sätt gör att han sticker ut från mängden. Killen vet vad han gör i varje steg i processen. Otroligt duktig med människor och har ett stort lugn som person samtidigt som hans energi förtrollar hela rummet.
Har ni träffat Caroz kan jag lugnt säga att ni är i trygga händer. Slog föreningsrekord med hjälp av sin förhandlingsförmåga detta efter en trög & utdragen budgivning. Visar på stor kunskap!"
säljare på Ekholmsvägen 250B

23 jun 2021

"Caroz är driven till det yttersta och väldigt lyhörd, han gjorde så vi äntligen vågade komma igång med försäljningen och försäljningsresultatet säger allt!!!
Mycket hjälpsam, trygg, finns alltid tillgänglig och håller det han lovar! Kommer med stor säkerhet kontakta Caroz igen för framtida försäljning! Tackar ödmjukast för all hjälp och vi är mer än nöjda med Caroz!"
säljare på Puckgränd 17

23 jun 2021

"Karosh var väldigt professionell under hela förmedlings processen. Väldigt lätt att kommunicera med och vi hade en bra dialog genom allt. Skulle rekommendera han alla dagar i veckan om man vill ha en seriös mäklare som ser till uppdragsgivarna bästa."
säljare på Vårholmsbackarna 52

11 jun 2021

"Caroz gjorde ett fantastiskt jobb på så kort tid. Under hela proceduren var han aktiv, öppen och driven. God kommunikation och professionellt agerat mot spekulanterna. Det hela resulterade med föreningsvinst. Caroz blir definitivt mitt första alternativ i framtida bostadsköp. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ekholmsvägen 305

03 jun 2021

"Caroz är mycket engagerad mäklare med precis rätt fingertoppskänsla, han gör verkligen det där lilla extra som gör att jag som säljare känner mig trygg genom hela processen samt att han uppnår toppresultat!
Går ni i säljtankar, kontakta Caroz! "
säljare på Snöskostigen 5

21 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Caroz insats. Kommenderar honom till er med höga krav på er mäklar!"
säljare på Viktor Sjöströms väg 9

16 mar 2021

"Wow faktor hela vägen, jag är ännu idag otroligt tacksam och väldigt nöjd med insatsen Caroz levererade, från start till slut, jag var väldigt skeptiskt till försäljning, men Caroz var tydligen och engagerad från allra första början, konstant tillgänglig på telefon, oavsett tid samt dag, all frågor vart besvarade på sekunden med tydligt riktlinje, dessutom lyckades han sälja lägenheten för ett otroligt pris jag inte trodde va möjligt. En sann mäklare en som verkligen gör de där lilla extra och lite till. Oavsett vad säljer jag bara med Caroz. "
säljare på Ekfatsgatan 6

08 mar 2021

"Han var mycket hjälpsam och gjorde bästa för oss "
säljare på Hagalundsgatan 18

23 feb 2021

"Att sälja och köpa bostad är en ansträngande process där känslorna ligger utanpå skinnet känner jag. Caroz lugn hjälpte verkligen till och smittade av sig och hans professionella hållning och stöd i min försäljning var till stor hjälp. Kan verkligen rekommendera Caroz!"
säljare på Algatan 7

27 jan 2021

"Ödmjuk, noggrann och engagerad! Rekommenderar Caroz starkt!"
säljare på Sommarvägen 5

06 jan 2021

"Caroz- vilken stjärna.
Både före och under försäljningen har vi haft jättefin kommunikation. Vi är supernöjda och vill rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad. "
säljare på Kavallerivägen 4A

14 nov 2020

"Jag har haft tankarna att sälja utan att riktigt kunna sätta ner foten i över 15år. Efter att jag träffade Caroz lyckades han ta med med storm. Eftersom jag är väldigt omständig fick han inte alla förutsättningar, trots det lyckades han sälja den med kort varsel utan bilder och traditionell marknadsföring. Med sitt otroliga driv och entusiasm lyckades han sälja till rekordpris i föreningen. Jag och min familj kan varmt rekommendera honom. Jag sa det till honom att jag vill inte att vår kontakt ska ta slut efter det här. Det känns som jag vill ha kvar han som en vän. Empatiskt och otroligt lyhörd person."
säljare på Barks väg 8

28 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda att vi valde Caroz som vår mäklare. Han var från start otroligt driven och engagerad i vår försäljning och han överträffade alla våra förväntningar.
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Oktavgatan 6

28 okt 2020

"Caroz hjälpte oss att sälja vår lägenhet med kort varsel på bästa sätt efter misslyckat försök med annan mäklare i området. Han agerade mycket kunnigt, lyhört och professionellt i sin roll från början till sitt slut. Vi är mycket nöjda över Caroz insats och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Brogatan 12

28 sep 2020

"Han satte ribban högt och lyssnade på vårt krav gällande priset för vår lägenhet.
Först var vi skeptiska om att han kunde få fram det priset vi begärde, men han kämpade emot och bevisade oss endast efter 2 privata visningar!
Den vart såld direkt på mindre än 1 vecka med områdets bästa pris för en 4:a.
Entusiastisk och engagerad mäklare som aldrig ger upp!
Kan varmt rekommendera Caroz Hassan!
"
säljare på Kavallerivägen 4A

18 sep 2020

"Caroz Hassan är just en sådan mäklare man vill ha. Han är med, sitt mjuka och trevliga sätt, väldigt lätt att tycka om. Han lyssnar, är observant och han visar med sina synpunkter prov på stor kunskap. Man känner sig trygg med Caroz vid rodret och jag och min sambo kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Barks väg 10

07 aug 2020

"Jag och min sambo är riktigt nöjda med Caroz. Han överträffade alla våra förväntningar trots Covid-19. Caroz är personlig, strukturerad samt proffsig! Vi rekommenderar han varmt till alla som är i behov av att sälja sin bostad. "
säljare på Fredsgatan 4A

24 jun 2020

"Vi valde Caroz trots inga tidigare försäljningar i föreningen, inte ofta man stöter på en mäklare som jobbar lika hårt som Caroz. Han vet vad han gör och lyckades med kort varsel sälja dyrast i föreningen under Corona tider. Har ni turen att träffa Caroz kan vi lugnt säga att ni hittat rätt och kan luta er tillbaka genom hela processen."
säljare på Skvadronsbacken 16

13 jan 2020

"Caroz fick i uppdrag att sälja min bostad då jag upplevde honom som mycket professionell, kunnig och serviceminded. Den tidigare mäklaren hade försökt i flera omgångar utan att presentera något resultat. Han lyckades sälja den innan visning, det säger ganska mycket om Caroz som mäklare. Rekommenderas"
säljare på Knypplerskevägen 16

25 nov 2019

"Supertrevlig och ödmjuk kille som jag varmt rekommenderar "
säljare på Sparbanksvägen 49

15 okt 2019

"Kontinuerligt transparans med rak och tydlig kommunikation i alla steg. Vi kände stort förtroende för Caroz som gav ett genuint intryck från allra första stund. Han gjorde allt jobb från början till slut, med ett resultat vi kände oss mycket nöjda med. Upplevde att Caroz helst hade velat få upp nivån lite till. Med andra ord, du blir hörd, sedd och förstådd hos Caroz. Vi kommer anlita honom igen helt klart!"
säljare på Sjöviksvägen 13

15 okt 2017

"Jag hade uppmärksammat att Caroz Hassan sålt tidigare i fastigheten med gott resultat och kontaktade därför honom. Jag upplever Caroz som driftig och ambitiös, han är alltid tillgänglig och det känns som han verkligen vill få till den bästa affären! Han är trevlig, har en varm personlighet. Med mer tid kanske han fått upp priset, han hade gärna försökt lite till, men jag är nöjd. Jag rekommenderar Caroz och skulle absolut kunna tänka mig att anlita honom vid ett annat tillfälle."
säljare på Kungssätravägen 18

01 okt 2017

"Jag satt i en kluven situation då jag behövde byta upp mig till en 3 rummare. Av en slump stötte jag på Caroz Hassan, då jag inte haft de bästa erfarenheterna när det gäller fastighetsförsäljning tvekade jag lite. Men det jag fick erfara va allt annat än av den kaliber jag tidigare stött på. Han kändes som en vän som ville ge mig det absolut bästa utan att ha sig själv i focus. Hans engagemang förde mäklaryrket en dimension närmare perfektion och i mina ögon höjdes uttrycket yrkesstolthet till en helt ny nivå.
Han uttrycker sig tydligt och agerar helt briljant denna mäklare. Länsförsäkringar fastighetsförmedling har ett ässe och bör i allra högsta grad se efter honom,
ett omdöme med fyra ord uttryckt, TOPPMÄKLARE av högsta karat!!!"
säljare på Kungssätravägen 18

24 sep 2017

"Wow verkligen imponerad av Caroz arbete. Han fick i uppdrag att sälja min lägenhet där jag hade förväntningarna att få den såld efter några månader eftersom priset jag sökte var högt. Tror inte ens det gick 7 dagar innan han hittade en köpare till förväntad prisnivå, som han dessutom hade fiskat upp när han satt och åt middag sent på en fredag. En sann mäklare som brinner för sitt yrke och ger sitt yttersta för att göra både säljare & köpare nöjda. Är verkligen mer än nöjd med Caroz Hassan. Proffsig, tillgänglig, hög ambitionsnivå och väldigt god lokalkännedom som alltid har glimten i ögat. Kände mig alltid uppdaterade över hur saker och ting fortskred under försäljnings gång samtidigt som jag fick snabba svar på mina frågor. Med gott samvete kan jag rekommendera Caroz vidare, Guldvärd!"
säljare på Götalandsvägen 213B

24 sep 2017

"Caroz är väldigt engagerad, lyhörd och serviceminded. Under försäljningprocessens gång ringde han flertalet gånger och även skickade sms för att informera oss som säljare om hur det gick, hur hans strategi framåt var. De andra mäklarna som har haft objekt ute i samma förening har än idag inte lyckats få bud på de lägenheter som de haft ute på nätet. Caroz är den mest kompetenta mäklaren jag anlitat och varit i kontakt med. Ställde mig själv frågan om jag betala han tillräckligt mycket i arvode för hans fina insats. Kan utan tvekan rekommendera Caroz Hassan som mäklare för er framtida försäljning."
säljare på Perronggatan 3

21 sep 2017

"Caroz Hassan har engagemanget som krävs, han avlastar dig totalt från allt när du säljer din fastighet. Han nås på telefonen ständigt och svarar dig inom 1 minut. Lyhörd och proffsigt bemötande. Han sålde fastigheten med 1 vecka som krav och han grejade det t o m innan med ett högre pris än förväntat. Jag är otroligt nöjd med hans arbete och rekommenderar honom starkt till er alla. Han är inte bara utbildad mäklare utan han är en mäklare, naturbegåvning. Snabba rappa svar och handlingar. Han säljer din fastighet med vinstgaranti."
säljare på Gräsholmsvägen 50

14 sep 2017

"Caroz Hassan har verkligen gjort sitt yttersta för att affären skulle gå i hamn och fått fixa och ordna även privat så vi känner oss väldigt nöjda med allt och kan varmt rekommendera Caroz vidare "
säljare på Järnbärarvägen 6

09 sep 2017

"Försökte sälja min bostad med annan lokal mäklare utan att komma upp till förväntad nivå. Blev rekommenderad Caroz av en släkting. Trevlig, charmig och ett otroligt driv. Komplett ur min synvinkel. Levererade topp notering i föreningen med 190.000 kr mer än tidigare försäljning som dessutom var våningen över mig.
Caroz fanns alltid tillgänglig på telefonen, vi hade ofta kontakt både kvällar och helg. En service minded kille som svarade på alla olika frågetecken jag hade. Jävligt trevlig också!
Jag rekommenderar starkt Caroz Hassan som din fastighetsmäklare!! "
säljare på Kungssätravägen 18

23 jul 2017

"Engagerad mäklare som gärna svarar på sms och samtal även på helger och sena kvällar. Löser alla problem och ser till att din bostad säljs till ett bra pris. Man blir ständigt informerad om budgivningen och de intresserade... Vi är mer än nöjda av mäklare Caroz Hassan som gjorde ett mycket bra affär."
säljare på Ålgrytevägen 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
50 785 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 53 säljare
Caroz satte rätt förväntningar på slutpriset
48 av 51 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
52 av 52 säljare
Caroz var tydlig och höll mig uppdaterad
53 av 53 säljare

Caroz på kartan.

78 tidigare annonser
32 bostäder till salu
52 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Annonser

2 695 000 kr
3 rum, 60,5 m²
44 916 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 712 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 43 m²
53 372 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 398 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 70 m²
38 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 192 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 44 m²
38 522 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 223 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 63 m²
39 603 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 465 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 050 000 kr
Lägenhet Skärholmen
3 rum, 83,5 m²
Slutpris saknas
Villa Skärholmen
6 rum, 131 m²
2 395 000 kr
Lägenhet Skärholmen
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt snäll människa och trevlig . Hjälpsam och förståelig. Trevlig och lyssnar på kundens önskemål.
Hoppas du fortsätter så resten av ditt liv.
"
2 525 000 kr
Lägenhet Skärholmen
+ 30 000 kr
5 rum, 117,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Strax Utanför Finner
1 rum, 56 m²
Utropspris: 2 049 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.