Axel Strandberg

Profilbild för Axel Strandberg
Axel Strandberg
4.8 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
17 st
59 925 000 kr

Bakgrund

Axel Strandberg jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-08-15. Axel har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Axel har haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 68 410 000 kr.

Presentation

Axel är uppvuxen och bosatt i Guldheden, och i barndomshemmet stod 1950-talet i fokus med allt från stringhyllor till Virrvarr. På senare år har han flyttat blicken tillbaka i tiden och utvecklat ett stort intresse för 1930-och 1940-talens funkis. Axel är fylld av idéer och tar gärna alternativa vägar fram till mållinjen, allt för att resultatet ska bli så lyckat som möjligt. Hemma fastnar han gärna bland grytor och kastruller i köket.

Säljare om Axel.

11 maj 2020

"Andra gången vi säljer med Axel och vi är jättenöjda! "
säljare på Raketgatan 13

02 maj 2020

"Med ett enormt engagemang och stor kunskap var Axel ett självklart val. Hela vägen från första mötet till försäljning har känts tryggt och enkelt. Vi rekommenderar Axel varmt! "
säljare på Raketgatan 5

30 apr 2020

"Väldigt nöjd med Axel som mäklare! Axel och stadshem var väldigt duktiga när det kom till stil på annonsen och inredningen.
Kan starkt rekommendera!"
säljare på Gibraltargatan 28

27 apr 2020

"En genomgående trygg upplevelse, från första möte till avslutad försäljning. Axel är ärlig, pålitlig och engagerad, och presterar även i en oviss marknad. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Axel till alla som vill sälja bostad! "
säljare på Raketgatan 7

22 apr 2020

"Axel är professionell, trevlig, och kommunicerar kontinuerligt genom hela processen. Allting genom hela processen med styling, fotografering etc gick mycket smidigt. Nu när marknaden blivit osäker kände vi att vi kanske skulle misslyckas med att sälja, men Axel lugnade oss, och slutpriset överträffade till och med våra tidigare förväntningar. Vi tycker att Axel har en förmåga att få säljare och köpare att enas kring ett pris där båda parter är nöjda."
säljare på Doktor Bex gata 9B

03 apr 2020

"Annons inte aktuellt, mäklaren hade intressenter som han kontaktade "
säljare på Ljunggatan 20

26 mar 2020

"Har sålt lägenhet med hjälp av Axel två gånger nu. Kommer garanterat välja honom en tredje gång också!"
säljare på Dammgatan 5

14 mar 2020

"Axel stöttade oss genom försäljningen på ett föredömligt sätt. Återkopplade på ett väldigt bra sätt och lyssnade även på våra önskemål under försäljning. Skulle gärna anlita honom igen och ger mina varma rekommendationer till andra. "
säljare på Engdahlsgatan 4C

28 feb 2020

"En mycket ambitiös, flexibel och trevlig mäklare. Lyhörd och lätt att prata med. Tillgänglig och återkopplar snabbt. Lyssnar in säljarens önskemål, men framför ändå sina synpunkter som fackman.
Sammanfattningsvis en mycket bra mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Raketgatan 3

25 feb 2020

"Innan vi bestämde oss för Axel Strandberg på Stadshem träffade vi totalt nio olika mäklarfirmors representanter. Axel stack ut genom sin positiva utstrålning, iver, entusiasm och lokalkännedom.
Axel guidade oss sedan genom hela säljprocessen på ett säkert, professionellt och personligt sätt. Han förstod oss som säljare och matchade oss med en fantastisk stylist och en suverän fotograf.
Axel arbetade metodiskt och noggrant även inför, under och efter visningarna och kommunicerade med oss säljare på bästa tänkbara sätt.
När de första visningarna inte gav önskat säljresultat visade Axel ett lugn och en tilltro som påverkade oss som säljare mycket positivt. I ömsesidigt förtroende och dialog valde vi ny väg framåt och resultatet lät inte vänta på sig.
Vi är väldigt nöjda med Axel Strandbergs insats och kan varmt rekommendera andra som går i säljtankar att vända sig till honom."
säljare på Lemansgatan 10

19 feb 2020

"Axel visade på stort engagemang, var väldigt kunnig och påläst. Han fick mig att känna mig väldigt trygg i en för mig stor affär i livet."
säljare på Raketgatan 4

06 feb 2020

"Axel gjorde ett mycket bra jobb och var snabb att svara när man skrev eller ringde."
säljare på Lövskogsgatan 3B

27 jan 2020

"Axel gjorde ett utmärkt jobb! Vi fick sålt vår lägenhet genom Axels kundkrets, vilket gjorde att vi kunde undvika ordinarie visningar precis som vi önskade (eftersom det är svårt att hålla en lägenhet stylad med tre små barn i familjen)."
säljare på Källsprångsgatan 1

19 jan 2020

"Har stor erfarenhet av olika mäklare i Göteborg, eftersom detta är min tionde lägenhetsaffär i stan, och jag är en krävande kund :) Men Axel är en av de få som lyssnat på mina erfarenheter, och beaktat dom, vilket gjorde att jag kände mig trygg med denna försäljning, vilket inte alltid varit fallet tidigare. Tydlig med sin plan, återkopplade hela tiden, och hans plan gick i lås, vi är jättenöjda!"
säljare på Doktor Lindhs gata 6

04 dec 2019

"Kunnig & engagerad mäklare som gjorde försäljningen till en smidig affär!"
säljare på Doktor Bex gata 3A

26 nov 2019

"Axel skötte allt superbra, väldigt nöjda med både honom och Stadshem som mäklare överlag.
Vi fick oväntat barn mitt i försäljningsprocessen, och det var så extremt skönt att veta att Axel hanterade allt som hade med lägenheten att göra under tiden - vi kunde lita på honom till 100%. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Helmutsrogatan 5A

25 nov 2019

"Axel Strandberg är vänlig, lyhörd och väl påläst som mäklare. När vi tvivlade på lägenhetens värde som säljare, så fortsatte Axel tryggt att hålla siktet mot lägenhetens faktiska värde. Vi blev väldigt nöjda med slutpriset. Axel arbetar hårt och engagerat för att allt ska bli så bra som möjligt."
säljare på Lövskogsgatan 7A

06 nov 2019

"Väldigt engagerad, kunnig, driven, tydlig och med många kontakter. "
säljare på Doktor Hjorts gata 12C

27 okt 2019

"Hela processen var mycket smidig och enkel med Axel. Han är proffsig eftersom han ser vad som krävs för att attrahera olika potentiella köpare. Axel presenterade min lägenhet på bästa möjliga sätt, och tillsammans kunde vi få fram ett mycket fint prospekt.
Jag rekommenderar Axel, och vi nästa försäljning kommer jag utan tvekan att kontakta honom igen! "
säljare på Ljunggatan 2

15 okt 2019

"Axel var en lyhörd mäklare och alltid väldigt öppen med att det är ägaren i slutänden som får bestämma hur försäljningen skall gå tillväga. Axels positiva bemötande och förhållningsätt gjorde det lättare för mig att gå igenom hela processen med att sälja bostaden. Eftersom kommunikationen skedde på distans så fick Axel engagera sig även via olika kommunikationsmedel men såg alltid till att man fick svar på det man hade frågor om eller höll mig uppdaterad från första dag. Han hjälpte även till med det lilla extra när det behövdes och kändes aldrig omöjlig eller svår att kommunicera med...tvärtom. Jag skulle rekommendera Axel pga hans engagemang och vilja att både få köpare och säljare nöjda. Han känns ärlig och rak och har ett driv i det han gör och att få ett så bra resultat som möjligt samtidigt som han har en väldigt lättsam och okomplicerad personlighet och är saklig och fokuserar på rätt saker.
"
säljare på Raketgatan 1C

09 okt 2019

"Axel är mycket ansvarstagande, engagerad, kunnig och målmedveten. Lätt att ha att göra med och serviceinriktad/hjälpsam. Har bra nätverk runt sig med duktiga medarbetare, hantverkare och stylister. "
säljare på Lövgatan 2B

06 okt 2019

"Förutom att Axel är en verbal och allmänt trevlig person var han dessutom en mäklare som levde upp till sitt löfte om att var bästa möjliga mäklare för oss och vår lägenhet. "
säljare på Lindströmsgatan 3A

03 okt 2019

"Axel var engagerad och målinriktad samt gjorde sitt yttersta för att slutföra affären med en nöjd säljare och köpare. Tack!"
säljare på Engdahlsgatan 4C

03 okt 2019

"Axel har en bra blick för hur en lägenhet kan presenteras på ett sätt som attraherar många intressenter. Jag fick värdefulla råd om tajming och styling, och det blev en jättefin annons. Axel var engegerad och tog egna initiativ (i samråd med mig) för att göra visningarna till en trevlig upplevelse för potentiella köpare. "
säljare på Vildapelsgatan 3B

02 sep 2019

"Axel är en trevlig, positiv och engagerad person som verkligen brinner för sitt jobb! Tydligt lösningsfokuserad och målinriktad längs hela vägen från första mötet till budgivning och avslut. "
säljare på Doktor Hjorts gata 12A

25 aug 2019

"Tror Axel är k l i p p t och s k u r e n för det här arbetet. Är supernöjd med försäljningen på alla sätt och kan nog inte göra annat än att rekommendera och önska honom lycka till. "
säljare på Egnahemsvägen 18A

23 aug 2019

"Professionellt bemötande från start till mål. Levde upp till Stadshems goda ryckte! "
säljare på Palmstedtsgatan 3A

16 aug 2019

"Axel är en mycket trevlig och engagerad mäklare. Han gav ärliga och goda råd vid försäljningen och inför framtida bostadsköp, även fast dessa inte alltid gynnade hans egna affärer."
säljare på Egnahemsvägen 20E

16 aug 2019

"Mäklaren användes endast för kontraktskrivning. Lägenheten såldes privat."
säljare på Dalheimersgatan 6B

30 jun 2019

"Snabbt, smidigt och bra."
säljare på Engdahlsgatan 4C

29 jun 2019

"Engagerad, påläst och förtroendeingivande. Snabb process och lyhörd för mina önskemål. Ambitiös att få lägenheten i bästa möjliga säljskick"
säljare på Raketgatan 4

22 jun 2019

"Supernöjd med Axel genom hela processen. Han är tydlig, engagerar sig i projektet och är väldigt driftig.
Han gjorde ett jättebra jobb med att sätta ihop en heltäckande plan, där han bl.a. samordnade stylister, snickare och målare som ledde till ett fantastiskt resultat innan visningarna satte igång.
Den fina annonsen och Axels engagemang gjorde att intresset blev stort redan innan visningarna var tänkta att starta.
Under budgivningsprocessen gör Axel verkligen det lilla extra. Han ligger ligger på och ser verkligen till att alla möjliga intressenter blir delaktiga i en budgivning. Han kommer också med väldigt bra input och förslag när svåra beslut behövs tas. "
säljare på Rosensköldsgatan 9

20 jun 2019

"Duktig och engagerad! Han gav kloka råd om försäljningen. "
säljare på Kolonigatan 7B

19 jun 2019

"Axel är trevlig i kontakt, seriös och oerhört ambitiös. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Daniel Petterssons gata 1B

18 jun 2019

"Genuint engagerad och intresserad. Tillgänglig genom hela säljprocessen. "
säljare på Raketgatan 7

05 jun 2019

"Allt var perfekt!"
säljare på Spaldingsgatan 5

22 maj 2019

"Axel är en otroligt driven och hårt arbetande mäklare. Han jobbade snabbt och hans tillgänglighet var hög under tiden för försäljningen. Han är idérik och dedikerad. Hjälpen jag fick av Axel S vid min försäljning var bra och jag är väldigt nöjd!"
säljare på Dalheimersgatan 6A

21 maj 2019

"Genuint intresserad, påläst och kunnig. Charmig med härligt engagemang. Kan varmt rekommendera Axel på Statshem. "
säljare på Raketgatan 6

14 maj 2019

"Vi är jättenöjda med vår mäklare. Han har visat ett stort engagemang, intresse för detaljer och kommit med bra förslag och idéer.
Vi landade till slut på en lägre prisnivå än den vi först fick värderad till oss - men efter noga utvärderande av rådande marknad, läge samt mäklarens argument och hantering av situationen - är vi ändå nöjda med slutresultatet.
Kan varmt rekommendera mäklaren och Stadshem - proffsiga bilder, material och personliga kontakter.
Tack!
"
säljare på Krokslättsgatan 3A

11 maj 2019

"Axel är en driven och engagerad mäklare som ger det lilla extra för att göra affären så bra som möjligt! Efter att ha jämfört flera mäklare föll mitt val på Axel och det är jag väldigt nöjd med. Det märks att Axel brinner för sitt yrke och han kom med många bra idéer som med små medel höjde intrycket av min lägenhet. Jag kände mig trygg under hela processen och kan varmt rekommendera Axel och Stadshem!"
säljare på Fyrverkaregatan 1A

30 apr 2019

"Axel är en kunnig, driven och lyhörd mäklare med god lokalkännedom. Vi ville ha en snabb process, gärna med förhandsbud, och han lyssnade på oss och tog in precis rätt köpare för förhandsvisning. Affären var snabbt i hamn och vi blev nöjda med priset som var i linje med den värdering han gav på förhand. Kan varmt rekommendera Axel till andra som går i säljtankar."
säljare på Daniel Petterssons gata 2A

26 apr 2019

"Axel har en aldrig sinande källa av idéer och förslag på vad som kunde höja värdet på bostaden. När allt redan var perfekt kom nya bra idéer. Resultatet blev en lyckad försäljning som hamnade nära (strax över) det pris Axel själv trodde från början, och ett riktigt bra kvadratmeterpris jämfört med liknande lägenheter i samma område.
I efterhand är jag nöjd att jag vågade lita på Axels magkänsla gällande utgångspris, förhandsvisningar, och strategier för att hantera köpare och budgivning. "
säljare på Gibraltargatan 21D

14 apr 2019

"Bra mäklare som lyssnade på mig och mina förväntningar. Trots en trög start lyckades mäklaren vända detta och ge nytt liv i affären. Sammanfattningsvis en bra genomförd affär."
säljare på Volrat Thamsgatan 7B

03 apr 2019

"Axel is the mäklare with all the good qualities one can ask for, and he is willing to achieve the ”little extra”. He is very driven, proactive, professional and hard working (in terms of pre-visnings and off-hour works). He attend to details and have a special talent in the job (feels different from other mäklare from ”mainstream” agencies we met). Communication-wise, he appeared as honest, straight forward and gives a ”laid back” feeling. Throughout the process, we felt very safe and happy having him as our mäklare. Warmly recommend Axel and Stadshem!"
säljare på Mölndalsvägen 57C

31 mar 2019

"Axel är en driven, kunnig och trygg mäklare som genomförde försäljningen av min bostadsrätt på ett mycket professionellt sätt. Han var flexibel mot både potentiella köpare och mig som säljare gällande extra visningar och sent kvällsarbete. Genom hela affären höll han mig informerad och hade täta avstämningar. Axel upplevs ärlig och rak och hans värdering av bostaden visade sig vara marknadsmässig. Stadshems prospekt vill jag säga är de snyggaste på marknaden. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera kommande säljare att kontakta Axel på Stadshem. "
säljare på Fredriksdalsgatan 12C

15 mar 2019

"Vi är väldigt nöjda med Axels insats vid försäljningen av vår lägenhet. Mer engagerad mäklare får man leta efter (och kommer troligen inte att hitta)! Alltid nåbar, lätt att prata med och väldigt driven. Vi kan varmt rekommendera Axel som mäklare för alla Guldhedsbor som går i säljtankar. Ni kommer inte att ångra er! "
säljare på Reutersgatan 4

15 mar 2019

"Axel och hans kollega Oskar Dagby var väldigt engerad, kompetent och tydligt i kommunikation. Förberedelsen och annonsen var makelös."
säljare på Lövskogsgatan 8B

07 mar 2019

"Axel är den i särklass skickligaste mäklaren jag träffat på. Han har alla egenskaper som man som bostadsförsäljare kan önska. Rekommenderas varmt!"
säljare på Drivhusgatan 2B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
68 410 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 91 säljare
Axel satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 91 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
86 av 91 säljare
Axel var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 91 säljare

Axel på kartan.

107 tidigare annonser
2 bostäder till salu
91 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 750 000 kr
2 rum, 54 m²
50 925 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 057 kr/mån
2 350 000 kr
1 rum, 38 m²
61 842 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 878 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
4 950 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 500 000 kr
3,5 rum, 96 m²
Utropspris: 4 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andra gången vi säljer med Axel och vi är jättenöjda! "
2 400 000 kr
Lägenhet Tuve
+ 150 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 220 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 270 000 kr
2,5 rum, 62 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En genomgående trygg upplevelse, från första möte till avslutad försäljning. Axel är ärlig, pålitlig och engagerad, och presterar även i en oviss marknad. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Axel till alla som vill sälja bostad! "
3 025 000 kr
Lägenhet Södra Guldheden
+ 375 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Axel är professionell, trevlig, och kommunicerar kontinuerligt genom hela processen. Allting genom hela processen med styling, fotografering etc gick mycket smidigt. Nu när marknaden blivit osäker kände vi att vi kanske skulle misslyckas med att sälja, men Axel lugnade oss, och slutpriset överträffade till och med våra tidigare förväntningar. Vi tycker att Axel har en förmåga att få säljare och köpare att enas kring ett pris där båda parter är nöjda."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.