Annelie Johansson

Profilbild för Annelie Johansson
Annelie Johansson
4.8 / 5
(12 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Annelie Johansson är registrerad mäklare sedan 2007-11-20.

Presentation

Hej!

Annelie heter jag och jag har mina rötter i Hälsingland men bor sedan 1999 i Uppsala. Jag har mäklat sedan 2007 och dessa år i branschen har givit mig en stabil grund vilket gör att jag känner mig trygg i det jag gör – dessutom tycker jag helt ärligt att jag har världens roligaste jobb!!

Att vara mäklare innebär en spännande och utmanande vardag där ingen dag är den andra lik, när jag går till kontoret på morgonen så vet jag sällan hur, var eller när dagen kommer att sluta – det passar mig perfekt! Mitt yrke intresserar mig och kräver att jag håller mig nyfiken och uppdaterad inom en mängd olika ämnesområden som innefattar allt från juridik, skatter och ekonomi till byggnadsteknik, inredning och trender och allt däremellan. Mäklarvardagen är verkligen omväxlande och spännande! Som pricken över i:et har jag förmånen att få möta så många människor som befinner sig i olika skeden i livet - att få agera lots och bollplank genom den kanske största och viktigaste affären man nånsin gör är otroligt inspirerande och givande. Jag har stor respekt för att skälet till att man byter bostad inte alltid innebär glädje över att man ska flytta ihop eller få barn etc, rätt ofta är det också förenat med olust och sorg - därför är lyhördhet en viktig egenskap hos en framgångsrik mäklare.

Det mina kunder uttrycker att de uppskattar mest med mig och mitt sätt att mäkla är främst högt engagemang och att jag tar mig tid att lyssna och svara på frågor. Jag får också höra att jag upplevs som lugn, lyhörd och professionell. Det som sporrar mig är glädjen i att göra båda parter mer än nöjda och känslan när gamla kunders vänner och bekanta hör av sig och vill ha min hjälp - den överträffar det mesta. I mina händer vill jag att man ska känna sig väl omhändertagen och trygg samtidigt som affären ska upplevas som smidig och problemfri. Jag är noggrann och lämnar inget åt slumpen – för mig är varje enskild affär viktig och inget får vara oklart eller hänga i luften. Att vara rak och tydlig är ett måste när det gäller förhandlingar och överlåtelser, fastighetsjuridiken kan vara snårig och det finns fallgropar som man enkelt undviker om man anlitar en affärsmässig och duktig mäklare.

När alla pusselbitar till sist faller på plats, när förhandlingarna är klara och när parterna förstått innebörden av de paragrafer och överenskommelser som gäller i kontraktet, när det slutliga handslaget är taget och när jag ser blicken på de glada och förväntansfulla köparna - då känns det riktigt bra och är belöningen för alla timmars hårt arbete som läggs ner på varje uppdrag.

När jag är ledig så spenderar jag helst tiden tillsammans med mina nära och kära, jag har två tonårssöner och mycket av min fritid går till att engagera mig i dem och deras aktiviteter. Jag trivs som bäst när jag får pyssla om i min pyttelilla trädgård eller när jag kopplar av i mitt sommarhus i Hälsingland. Jag
blir glad av ett riktigt bra loppisfynd - jag är svag för coola retroprylar och design från 50- 60- och 70-talet.

Känn dig varmt välkommen att kontakta mig - jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter och mindre/avstyckade gårdar. Anlitar du mig kommer du att få en omtänksam och engagerad mäklare som står stadigt med båda fötterna på jorden. Hoppas vi hörs!

/Annelie

Mäklarbyrå

Kontor

Säljare om Annelie.

07 sep 2018

"Anneli var superbra på alla punkter."
säljare på Lästvägen 6

06 sep 2018

"Vi fick en snabb affär med en trevlig mäklare och vi är jättenöjda!
"
säljare på Örkälla 80

27 mar 2018

"En otroligt trevlig och förtroendegivande mäklare. Känns mordern i sitt sälj samtidigt som man märker att hon varit med i branchen och på så sätt kan sin sak."
säljare på Kamomillgatan 10

09 feb 2018

"Allt gick väldigt fort och vi är nöjda"
säljare på Sandbolund 3

09 feb 2018

"Anneli är mycket lyhörd och besitter stor kompetens. Hon är engagerad, noggrann samt tydlig i sin kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Anneli!"
säljare på Rönnbacken 70

05 nov 2017

"Annelie Johansson är en mycket kunnig, engagerad och trevlig mäklare. Hon förstår omständigheter och arbetar metodiskt genom ärendet utan att missa detaljer. Jag kan varmt rekommendera Annelie som din nästa mäklare. A++"
säljare på Vargmossevägen 34

28 okt 2017

"Väldigt trevlig, bra bemötande!! Det var svårt att sälja lägenheten men Annelie behöll modet uppe hela tiden! "
säljare på Ritargatan 5

26 sep 2017

"Annelie är mycket bra och duktig mäklare
Vi är mycket nöjda med henne, och kommer att rekommendera henne för våran kompisar hon är pålitlig bra och duktig mäklare. Hon föklarade allt var glad och positivt och kom alltid i tid, som sagt hon är mycket bra mäklare"
"Annelie är mycket bra och duktig mäklare
Vi är mycket nöjda med henne, och kommer att rekommendera henne för våran kompisar hon är pålitlig bra och duktig mäklare. Hon föklarade allt var glad och positivt och kom alltid i tid, som sagt hon är mycket bra mäklare"
Läs mer
säljare på Salagatan 5B

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
10 av 12 säljare
Annelie satte rätt förväntningar på slutpriset
8 av 12 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
12 av 12 säljare
Annelie var tydlig och höll mig uppdaterad
11 av 12 säljare

Annelie på kartan.

170 tidigare bostäder
12 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsängen
2 rum, 73 m²
1 300 000 kr
Villa Almunge
+ 350 000 kr
8 rum, 213 m²
Utropspris: 950 000 kr
5 850 000 kr
Villa Uppsala
+ 600 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
6 300 000 kr
Fritidshus Funbo
+ 2 310 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
6 250 000 kr
Villa Björklinge
+ 1 000 000 kr
6 rum, 190 m²
Utropspris: 5 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.