Andreas Rosenberg

Profilbild för Andreas Rosenberg
Andreas Rosenberg
4.9 / 5
(100 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
21 st
108 070 000 kr

Bakgrund

Andreas Rosenberg jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-02-06. Andreas har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 135 375 000 kr.

Presentation

Jag har varit verksam inom försäljning i över 10 år. När jag kände att det var dags att sadla om och bli fastighetsmäklare var det dels för att följa barndomsdrömmen men även för att utveckla mitt intresse för försäljning och nya människor. Kunskap, tillgänglighet och lokalkännedom kombinerat med passionen för yrket ser jag som mina starkaste sidor som fastighetsmäklare.

Prisad mäklare.

Säljare om Andreas.

20 jul 2021

"Andreas var engagerad, kunnig och lyhörd, hade bra lokalkännedom och bra förslag och tankar kring försäljningen. Vi är väldigt nöjda med hans insats."
säljare på Kallforsvägen 5

13 jul 2021

"Vänlig, engagerad och tillgänglig."
säljare på Trollesundsvägen 151

07 jul 2021

"Mäklaren Andreas var mycket duktig i sitt arbete och arbetade hårt för att få ett bra pris på försäljningen av mitt hus. Jag är mycket nöjd"
säljare på Almnäsvägen 24

28 jun 2021

"Andreas var toppen!
Kunde inte valt ett bättre mäklare till att sälja just den lägenheten.
Jag fick känslan av att han jobbade stenhårt under hela processen och jag fick 130000kr mer än vad jag kunnat hoppas på. Kommer vända mig till Andreas nästa gång det är dags att sälja. "
säljare på Trollesundsvägen 139

26 maj 2021

"Andreas var engagerad och proffsig. Han lyckades ro i land försäljningen trots ändrade förutsättningar. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Stamgatan 8

25 maj 2021

"Det som utmärker Andreas är hans förmåga att skapa trygghet för dig som säljare redan från första mötet. Han stöttar helhjärtat i att göra de förberedelser som krävs inför försäljningen och arbetar målinriktat mot att lyckas få både en nöjd säljare och köpare. "
säljare på Cirkusvägen 8

30 apr 2021

"Engagerad och kunnig om området. Tillgänglig, tålmodig och hjälpsam när det gällde att resonera sig fram till bästa val av strategi. Det kändes som att Andreas var sjysst mot både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Skebokvarnsvägen 184

30 apr 2021

"När det var dags för mig att sälja behövde allt gå snabbt till eftersom jag hade köpt nytt. Det var inga problem för Andreas att planera försäljningen och få färdigt annonsen trots att det var mitt i påskhelgen. Han var lätt att få tag på och återkopplade snabbt med svar på mina frågor. När budgivningen såg ut att ha stannat lyckades han förhandla upp slutpriset ytterligare 120 000 med endast en budgivare kvar. Han var smidig att jobba med, väldigt engagerad och driven genom hela processen, samt ger ett lugnt och tryggt intryck som behövs för en nervös förstagångssäljare. Kan varmt rekommendera Andreas!"
säljare på Vattenledningsvägen 47

26 apr 2021

"Andreas är en trevlig och kunnig mäklare med god lokalkännedom. Jag är väldigt nöjd med samarbetet. Rekommenderar att anlita honom!"
säljare på Skebokvarnsvägen 119

31 mar 2021

"Andreas var inlyssnande och förstod snabbt våra behov. Dessutom tänkte han strategiskt kring hur vi kunde hitta rätt köpare till vår lägenhet och höll mig hela tiden uppdaterad om vad nästa steg var. När vi blev tvungna att tänka om på grund av nya omständigheter så var han snabb på bollen och la upp en ny plan som vi bollade direkt. Kändes hela tiden tryggt och jag tror inte vi hade fått lika bra resultat med en annan mäklare. "
säljare på Dansbanevägen 24

16 mar 2021

"Väldigt bra återkoppling under resans gång."
säljare på Mockasinvägen 18

25 feb 2021

"De allra flesta som gjort en bostadsaffär har fått höra att ”det är förmodligen den största affären i vårt liv”. För majoriteten av oss stämmer detta och därför är det viktigt att få känna sig trygg i valet av mäklare.
Ett förtroende Andreas förvaltar väl. I allt från återkoppling, diskussioner om pris till att hitta spekulanter och stänga affären. En mäklare som arbetar med mig och förstår mina behov.
Tack för en smidig process och den trygghet du förmedlar. "
säljare på Prästgårdsgränd 10

18 feb 2021

"Kan starkt rekommendera Andreas. Det var första gången jag anlitade honom men inte den sista. Arbetade målmedvetet och proffsigt för att jag som kund skulle få det pris jag ville ha."
säljare på Sjösabrinken 26

14 dec 2020

"He was very patient to answer all our questions. Moreover, he tried his best to help us find buyers. "
säljare på Solberga Hagväg 9

04 dec 2020

"Riktigt bra service och hjälpsam, gick alltid att nå och få tag i om man undrade något. "
säljare på Mockasinvägen 22

15 nov 2020

"Andreas är en pålitlig, kunnig, lättillgänglig och driven mäklare. Han var lyhörd för mina önskemål men samtidigt inte rädd för att ge sitt perspektiv. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Skebokvarnsvägen 376

22 okt 2020

"Andreas har varit ett otroligt bra stöd genom hela säljprocessen. Han har kommit med goda råd, varit tillgänglig och pålitlig. Rekommenderar Andreas varmt!"
säljare på Selebovägen 7

21 okt 2020

"På läst, bra på uppdatera och svarar alltid när man ringer."
säljare på Skebokvarnsvägen 249

20 okt 2020

"Very friendly, helpful, and knowledgeable throughout the whole process with good advice and guidance, made selling a very easy and stressless process."
säljare på Skebokvarnsvägen 255

30 sep 2020

"Vi är mer än nöjda!"
säljare på Kristallvägen 20

25 sep 2020

"Andreas är både lyhörd och säljande i en mycket bra kombination. Han förhandlade bra i slutskedet av min försäljning och jag var väldigt nöjd med resultatet! "
säljare på Nioörtsvägen 28A

11 sep 2020

"Jag var supernöjd med Andreas som mäklare! Han var lyhörd, ambitiös och skötte min försäljning snabbt och effektivt. Jag kan verkligen rekommendera Andreas!"
säljare på Tivolivägen 7

31 aug 2020

"Andreas var driven och alltid lätt att prata med under hela bostadsaffären. Han var noga med att vi blev nöjda och lyckades hitta rätt person till vår bostad efter en privat visning, trots trög marknad! Andreas är som person väldigt trevlig och genuin."
säljare på Bjursätragatan 35

31 aug 2020

"Andreas har även varit till stor hjälp diverse olika saker som uppkommit längs vägen, utöver det som ingick i säljuppdraget från början. Inget känns omöjligt. "
säljare på Skebokvarnsvägen 240

18 aug 2020

"Professionell, fullt engagerad, energisk och pålitlig mäklare som hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Vi kände oss trygga genom hela processen tack vare mäklarens uppdaterande expertis. "
säljare på Lillhagsvägen 32

29 jun 2020

"Mycket nöjda! "
säljare på Gnestavägen 14

24 jun 2020

"Trots svårigheter med den rådande Corona-situationen lyckades Andreas med bra visningar och försäljning till ett accepterat pris."
säljare på Toffelbacken 25

23 jun 2020

"Made selling our place, quite enjoyable."
säljare på Skönviksvägen 283

11 jun 2020

"Efter besök av ett par olika mäklare valde vi Andreas vilket vi är mycket nöjda med. Andreas fanns alltid tillgänglig och hjälpte inte bara till med försäljningen av vår lägenhet utan även köpet av nästa lägenhet. Kan varmt rekommendera att anlita Andreas som mäklare! "
säljare på Kristallvägen 117

06 apr 2020

"Andreas är en duktig mäklare som agerar väldigt proffsigt! Blev mycket nöjd med affären och Andreas ska ha ett stort tack för det. Rekommenderas starkt. "
säljare på Skebokvarnsvägen 2

23 mar 2020

"Andreas var följsam och lätt att prata med, var även behjälplig med styling tips inför visningen. Vi är mycket nöjda med hans arbete."
säljare på Turingevägen 45

21 mar 2020

"Vi rekommenderar Andreas om du ska sälja! Engagerad, driven och väldigt trevlig!"
säljare på Rangstagatan 18

04 mar 2020

"Jag tog kontakt med mäklaren direkt när vi fått besked om annan bostad. Såg hans namn när liknande bostad skulle visas i vårt område och skrev förmedlings avtal med honom.
Precis som jag hade hoppats kunde mäklaren sälja lägenheten utan öppen visning.
En enda privat visning och snabbt avslut. Absolut vårt drömscenario tack vare Andreas Rosenberg som matchade fram rätt kund på kortast möjliga tid med snabbt avslut och förväntat pris.
Kunde inte blivit bättre, jag ger 10 poäng på allt!
"
säljare på Harpsundsvägen 78

01 mar 2020

"Andreas är en väldigt duktig och inte minst trevlig mäklare. Han har även en god lokalkännedom.
Rekommenderas :)"
säljare på Harpsundsvägen 87

11 feb 2020

"Lugn och trygg, tog vara på våra önskemål och gav goda råd. Bra bemötande! Toppen!"
säljare på Spindelvägen 3

31 jan 2020

"Andreas var engagerad, tillgänglig och förtroendeingivande. Vi är jättenöjda!"
säljare på Toffelbacken 27

24 jan 2020

"Andreas är professionell, trevlig och hjälpsam. Han återkopplar snabbt vid all typ av kommunikation. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Johan Skyttes väg 233

22 jan 2020

"Andreas hjälpte till med flyttfirmor och städbolag. Hjälpte till med stylist. Tog kontakt med tidigare kunder som varit på andra visningar i området."
säljare på Mockasinvägen 26

15 jan 2020

"Andreas visade stor insats och överträffade mina förväntningar totalt."
säljare på Mockasinvägen 16

18 dec 2019

"Rekommenderar högt. Stor förtroende för hans kompetens."
säljare på Midsommarvägen 95

10 dec 2019

"Mäklaren var kunnig och engagerad.Jag är jätte nöjd med försäljningen"
säljare på Olshammarsgatan 58

25 nov 2019

"Annonser:
Hemnet annonser var jättefin , de övriga såg vi inte, vi köpte in ett tillägg.
Andreas Rosenberg:
Redan första träffen fick vi ett stort förtroende för Andreas, han förmedlade trygghet , tillit och kunskaper. Det är känsligt och svårt att sälja något man tycker om, Andreas balanserade oss mycket väl igenom denna process, det är vi tacksamma för.
"
säljare på Fågelstavägen 20

29 okt 2019

"Är 110% nöjd med Andreas insats och jag rekommenderar honom verkligen till den som söker en ambitiös, seriös och kunnig mäklare. Vi nådde ett väldigt bra resultat och han höll mig hela tiden uppdaterad och involverad. Någonting som jag uppskattade extra då jag bor på annan ort."
säljare på Trollesundsvägen 149

23 okt 2019

"Andreas är en fantastisk och mycket professionell mäklare. Jag valde honom med omsorg, där jag tog in flera offerter från områdets populäraste mäklare. Mitt val föll på Andreas då han påvisade stor kunskap om marknaden och den potentiella köparen för området. Genom resan har Andreas satt realistiska förväntningar, hållit mig uppdaterad och gjort allt för att nå ett önskvärt resultat på den stormiga bostadsmarknaden som 2019 faktisk är.
Andreas är pålitlig, seriös och man ska vara mycket tacksam att ha honom som vägledare i en bostadsprocess - oavsett vilken sida av bordet man sitter på - säljare likväl som köpare.
Andreas är högst affärsmässig där han tar hänsyn/prioriterar alla parters intresse.
Det är med glädje som jag ger Andreas mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Rangstagatan 18

18 okt 2019

"Toppenmäklare! Engagerad och positiv vilket gjorde försäljningen enkel. Även superfina bilder på lägenheten. "
säljare på Kristallvägen 50

17 okt 2019

"Andreas var oerhört engagerad och responsiv, han stöttade enormt under hela processen och hanterade både visning och planering med expertis.
Andreas var tillgänglig nästan dygnet runt, jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Skebokvarnsvägen 376

01 okt 2019

"Mycket nöjd. Allt gick fort och smidigt. Rekomenderar!"
säljare på Olshammarsgatan 58

30 sep 2019

"Seriös, proffsig, lyhörd och lätt att jobba med. Jag har enbart positiv respons att ge, och skulle gärna rekommendera Andreas till andra säljare. Grymt bra jobbat med andra ord. "
säljare på Majrovägen 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Radhus
3
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
135 375 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 97 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
88 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
98 av 99 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 100 säljare

Andreas på kartan.

153 tidigare annonser
100 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Bandhagen
1 rum, 18 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Enskede-Årsta Högdalen
+ 310 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 1 590 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Bandhagen
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 375 000 kr
Lägenhet Bandhagen
+ 380 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Östberga
+ 405 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.