Andreas Rosenberg

Profilbild för Andreas Rosenberg
Andreas Rosenberg
4.9 / 5
(117 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
28 st
124 205 000 kr

Bakgrund

Andreas Rosenberg jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-02-06. Andreas har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 169 715 000 kr.

Presentation

Jag har varit verksam inom försäljning i över 10 år. När jag kände att det var dags att sadla om och bli fastighetsmäklare var det dels för att följa barndomsdrömmen men även för att utveckla mitt intresse för försäljning och nya människor. Kunskap, tillgänglighet och lokalkännedom kombinerat med passionen för yrket ser jag som mina starkaste sidor som fastighetsmäklare.

Prisad mäklare.

Säljare om Andreas.

22 okt 2021

"Andreas var lätt att samarbeta med, lyhörd, lättsam, trevlig, kändes proffsig. Gjorde ett mycket bra jobb med ett positivt resultat vid försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Andreas!"
säljare på Skebokvarnsvägen 265

15 okt 2021

"Trevlig, kompetent och väldigt ambitiös. "
säljare på Lievägen 3

15 okt 2021

"Andreas var vårt självklara val efter att han givit oss ett superbra första intryck när vi köpte vår lägenhet av honom. Därför var det ett lätt beslut när vi skulle sälja. Lättsam, pragmatisk och proffsig!"
säljare på Karusellvägen 49

12 okt 2021

"Andreas är väldigt lätt att arbeta med. Han hade goda säljkunskaper. Han hade också hög energi och var driven. Vi var nöjda med resultaten.
Vi rekommenderar Andreas som mäklare."
säljare på Gällerstagränd 32

11 okt 2021

"Från första kontakten upplevde vi att Andreas var kunnig, intresserad och effektiv. Han visste precis hur han skulle gå till väga för att sälja vårt objekt som hade legat ute till försäljning innan Andreas blev tillfrågad. Lägenheten såldes innan visning och vi är väldigt nöjda med hans insats!"
säljare på Trollesundsvägen 50

06 okt 2021

"Jättebra! Sjukt trevlig och enkel att kommunicera med. Både flexibel och hjälpsam! "
säljare på Sulvägen 67

06 okt 2021

"Grymt kille som verkligen levererat! Kommer få sälja åt mig varje gång framöver!"
säljare på Sandalmakarbacken 13

06 okt 2021

"Fantastisk mäklare med stort engagemang och driv. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Skebokvarnsvägen 308

06 okt 2021

"Grym mäklare men hög standard och engagemang. Fick min såld för mer än jag förväntat mig!"
säljare på Trollesundsvägen 181

28 aug 2021

"Andreas har varit en fokuserad, kunnig och beslutsam kapten på en rätt knepig seglats där han haft hamnen i sikte och inte vikit från riktningen fast hans besättning sviktat och tvivlat. Om jag skulle vara tvungen att segla ett stormigt hav igen så skulle jag välja Andreas som kapten - han kan grynnorna, strömmarna, och vindarna och med den klokskapen och känslan kommer man säker i hamn. Tack för det!"
säljare på Skebokvarnsvägen 265

26 aug 2021

"Grymt proffsigt och trevligt bemötande! Har hela vägen känt oss väldigt trygga med valet av mäklare, fick ut jättebra pengar för vår bostad och är allmänt supernöjda. Kommer absolut anlita Andreas igen nästa gång vi säljer. "
säljare på Diligensvägen 70

20 jul 2021

"Andreas var engagerad, kunnig och lyhörd, hade bra lokalkännedom och bra förslag och tankar kring försäljningen. Vi är väldigt nöjda med hans insats."
säljare på Kallforsvägen 5

13 jul 2021

"Vänlig, engagerad och tillgänglig."
säljare på Trollesundsvägen 151

07 jul 2021

"Mäklaren Andreas var mycket duktig i sitt arbete och arbetade hårt för att få ett bra pris på försäljningen av mitt hus. Jag är mycket nöjd"
säljare på Almnäsvägen 24

28 jun 2021

"Andreas var toppen!
Kunde inte valt ett bättre mäklare till att sälja just den lägenheten.
Jag fick känslan av att han jobbade stenhårt under hela processen och jag fick 130000kr mer än vad jag kunnat hoppas på. Kommer vända mig till Andreas nästa gång det är dags att sälja. "
säljare på Trollesundsvägen 139

26 maj 2021

"Andreas var engagerad och proffsig. Han lyckades ro i land försäljningen trots ändrade förutsättningar. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Stamgatan 8

25 maj 2021

"Det som utmärker Andreas är hans förmåga att skapa trygghet för dig som säljare redan från första mötet. Han stöttar helhjärtat i att göra de förberedelser som krävs inför försäljningen och arbetar målinriktat mot att lyckas få både en nöjd säljare och köpare. "
säljare på Cirkusvägen 8

30 apr 2021

"Engagerad och kunnig om området. Tillgänglig, tålmodig och hjälpsam när det gällde att resonera sig fram till bästa val av strategi. Det kändes som att Andreas var sjysst mot både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Skebokvarnsvägen 184

30 apr 2021

"När det var dags för mig att sälja behövde allt gå snabbt till eftersom jag hade köpt nytt. Det var inga problem för Andreas att planera försäljningen och få färdigt annonsen trots att det var mitt i påskhelgen. Han var lätt att få tag på och återkopplade snabbt med svar på mina frågor. När budgivningen såg ut att ha stannat lyckades han förhandla upp slutpriset ytterligare 120 000 med endast en budgivare kvar. Han var smidig att jobba med, väldigt engagerad och driven genom hela processen, samt ger ett lugnt och tryggt intryck som behövs för en nervös förstagångssäljare. Kan varmt rekommendera Andreas!"
säljare på Vattenledningsvägen 47

26 apr 2021

"Andreas är en trevlig och kunnig mäklare med god lokalkännedom. Jag är väldigt nöjd med samarbetet. Rekommenderar att anlita honom!"
säljare på Skebokvarnsvägen 119

31 mar 2021

"Andreas var inlyssnande och förstod snabbt våra behov. Dessutom tänkte han strategiskt kring hur vi kunde hitta rätt köpare till vår lägenhet och höll mig hela tiden uppdaterad om vad nästa steg var. När vi blev tvungna att tänka om på grund av nya omständigheter så var han snabb på bollen och la upp en ny plan som vi bollade direkt. Kändes hela tiden tryggt och jag tror inte vi hade fått lika bra resultat med en annan mäklare. "
säljare på Dansbanevägen 24

16 mar 2021

"Väldigt bra återkoppling under resans gång."
säljare på Mockasinvägen 18

25 feb 2021

"De allra flesta som gjort en bostadsaffär har fått höra att ”det är förmodligen den största affären i vårt liv”. För majoriteten av oss stämmer detta och därför är det viktigt att få känna sig trygg i valet av mäklare.
Ett förtroende Andreas förvaltar väl. I allt från återkoppling, diskussioner om pris till att hitta spekulanter och stänga affären. En mäklare som arbetar med mig och förstår mina behov.
Tack för en smidig process och den trygghet du förmedlar. "
säljare på Prästgårdsgränd 10

18 feb 2021

"Kan starkt rekommendera Andreas. Det var första gången jag anlitade honom men inte den sista. Arbetade målmedvetet och proffsigt för att jag som kund skulle få det pris jag ville ha."
säljare på Sjösabrinken 26

14 dec 2020

"He was very patient to answer all our questions. Moreover, he tried his best to help us find buyers. "
säljare på Solberga Hagväg 9

04 dec 2020

"Riktigt bra service och hjälpsam, gick alltid att nå och få tag i om man undrade något. "
säljare på Mockasinvägen 22

15 nov 2020

"Andreas är en pålitlig, kunnig, lättillgänglig och driven mäklare. Han var lyhörd för mina önskemål men samtidigt inte rädd för att ge sitt perspektiv. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Skebokvarnsvägen 376

22 okt 2020

"Andreas har varit ett otroligt bra stöd genom hela säljprocessen. Han har kommit med goda råd, varit tillgänglig och pålitlig. Rekommenderar Andreas varmt!"
säljare på Selebovägen 7

21 okt 2020

"På läst, bra på uppdatera och svarar alltid när man ringer."
säljare på Skebokvarnsvägen 249

20 okt 2020

"Very friendly, helpful, and knowledgeable throughout the whole process with good advice and guidance, made selling a very easy and stressless process."
säljare på Skebokvarnsvägen 255

30 sep 2020

"Vi är mer än nöjda!"
säljare på Kristallvägen 20

25 sep 2020

"Andreas är både lyhörd och säljande i en mycket bra kombination. Han förhandlade bra i slutskedet av min försäljning och jag var väldigt nöjd med resultatet! "
säljare på Nioörtsvägen 28A

11 sep 2020

"Jag var supernöjd med Andreas som mäklare! Han var lyhörd, ambitiös och skötte min försäljning snabbt och effektivt. Jag kan verkligen rekommendera Andreas!"
säljare på Tivolivägen 7

31 aug 2020

"Andreas var driven och alltid lätt att prata med under hela bostadsaffären. Han var noga med att vi blev nöjda och lyckades hitta rätt person till vår bostad efter en privat visning, trots trög marknad! Andreas är som person väldigt trevlig och genuin."
säljare på Bjursätragatan 35

31 aug 2020

"Andreas har även varit till stor hjälp diverse olika saker som uppkommit längs vägen, utöver det som ingick i säljuppdraget från början. Inget känns omöjligt. "
säljare på Skebokvarnsvägen 240

18 aug 2020

"Professionell, fullt engagerad, energisk och pålitlig mäklare som hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Vi kände oss trygga genom hela processen tack vare mäklarens uppdaterande expertis. "
säljare på Lillhagsvägen 32

29 jun 2020

"Mycket nöjda! "
säljare på Gnestavägen 14

24 jun 2020

"Trots svårigheter med den rådande Corona-situationen lyckades Andreas med bra visningar och försäljning till ett accepterat pris."
säljare på Toffelbacken 25

23 jun 2020

"Made selling our place, quite enjoyable."
säljare på Skönviksvägen 283

11 jun 2020

"Efter besök av ett par olika mäklare valde vi Andreas vilket vi är mycket nöjda med. Andreas fanns alltid tillgänglig och hjälpte inte bara till med försäljningen av vår lägenhet utan även köpet av nästa lägenhet. Kan varmt rekommendera att anlita Andreas som mäklare! "
säljare på Kristallvägen 117

06 apr 2020

"Andreas är en duktig mäklare som agerar väldigt proffsigt! Blev mycket nöjd med affären och Andreas ska ha ett stort tack för det. Rekommenderas starkt. "
säljare på Skebokvarnsvägen 2

23 mar 2020

"Andreas var följsam och lätt att prata med, var även behjälplig med styling tips inför visningen. Vi är mycket nöjda med hans arbete."
säljare på Turingevägen 45

21 mar 2020

"Vi rekommenderar Andreas om du ska sälja! Engagerad, driven och väldigt trevlig!"
säljare på Rangstagatan 18

04 mar 2020

"Jag tog kontakt med mäklaren direkt när vi fått besked om annan bostad. Såg hans namn när liknande bostad skulle visas i vårt område och skrev förmedlings avtal med honom.
Precis som jag hade hoppats kunde mäklaren sälja lägenheten utan öppen visning.
En enda privat visning och snabbt avslut. Absolut vårt drömscenario tack vare Andreas Rosenberg som matchade fram rätt kund på kortast möjliga tid med snabbt avslut och förväntat pris.
Kunde inte blivit bättre, jag ger 10 poäng på allt!
"
säljare på Harpsundsvägen 78

01 mar 2020

"Andreas är en väldigt duktig och inte minst trevlig mäklare. Han har även en god lokalkännedom.
Rekommenderas :)"
säljare på Harpsundsvägen 87

11 feb 2020

"Lugn och trygg, tog vara på våra önskemål och gav goda råd. Bra bemötande! Toppen!"
säljare på Spindelvägen 3

31 jan 2020

"Andreas var engagerad, tillgänglig och förtroendeingivande. Vi är jättenöjda!"
säljare på Toffelbacken 27

24 jan 2020

"Andreas är professionell, trevlig och hjälpsam. Han återkopplar snabbt vid all typ av kommunikation. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Johan Skyttes väg 233

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42
Radhus
4
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
169 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
112 av 114 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 116 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
115 av 116 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
116 av 117 säljare

Andreas på kartan.

175 tidigare annonser
4 bostäder till salu
117 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
2 rum, 63,5 m²
33 253 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 312 kr/mån
2 295 000 kr
3 rum, 61 m²
37 622 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 237 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 78,5 m²
48 653 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 284 kr/mån
2 295 000 kr
3 rum, 59 m²
38 898 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 092 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 550 000 kr
Lägenhet Bandhagen
+ 600 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Bandhagen
+ 800 000 kr
4 rum, 85 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andreas var lätt att samarbeta med, lyhörd, lättsam, trevlig, kändes proffsig. Gjorde ett mycket bra jobb med ett positivt resultat vid försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Andreas!"
2 460 000 kr
Lägenhet Bandhagen
-35 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen Telefonplan
+ 505 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andreas var vårt självklara val efter att han givit oss ett superbra första intryck när vi köpte vår lägenhet av honom. Därför var det ett lätt beslut när vi skulle sälja. Lättsam, pragmatisk och proffsig!"
3 625 000 kr
Lägenhet Hägersten
+ 630 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.