Ali Mroveh

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Helsingborg  /  Ali Mroveh
Profilbild för Ali Mroveh
Säljarfavorit
Ali Mroveh
4.9 / 5
(338 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
20 st
195 210 000 kr

Bakgrund

Ali Mroveh jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-11-26. Ali har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2023. Ali har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 92 530 000 kr.

Presentation

Som renodlad säljare med utmärkt lokalkännedom och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, engagemang och total transparens genom din bostadsaffär!

Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor och försäljning.
Som mäklare kan jag arbeta med det som jag älskar mest - människor, försäljning och bostadsaffärer.
Nöjet och förtroendet att få vara en del av er största affär i livet är något som jag värdesätter väldigt högt!

Varje affär drivs med stor passion, engagemang och kunskap, med tydliga mål och fokus att överträffa säljarens och köparens förväntningar.

På vägen till en framgångsrik och oförglömlig affär har vi både långa och korta samtal och vi glömmer aldrig att skratta längs vägen.

Varje bostadsaffär är skräddarsydd för dig!
Kontakta mig om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller bara vill diskutera läget på bostadsmarknaden över en kopp kaffe!

- Franchisetagare Erik Olsson fastighetsförmedling i Helsingborg
- F.d. Franchisetagare SkandiaMäklarna Helsingborg.
- F.d. franchisetagare inom telecom och egenföretagare.
- Över 18 års erfarenhet av försäljning som bl.a. regionschef för en välkänd operatör.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Ali.

02 okt 2023

"Duktig och sakkunnig lätt att göra med."
säljare på Mistelgatan 14

30 sep 2023

"Rekommenderar starkt mycket driven och punktlig och socialt kompetent"
säljare på Kalvögatan 30

22 sep 2023

"Duktig mäklare som får saker att hända. Kommer använda vid kommande försäljningar också."
säljare på Blombergagatan 46

22 sep 2023

"Dålig på återkoppling ibland!"
säljare på Karlskronagatan 7A

18 sep 2023

"Jag kan starkt rekommendera mäklaren Ali som är jätte kompetent och engagerad. Han har jättebra lokalkännedom i hela Helsingborg som leder till en snabb försäljning!
Jag kommer personligen återigen anlita honom igen vid både sälj och köp bostäder. "
säljare på Redaregatan 57

01 sep 2023

"Vi är så otroligt nöjda med Ali! Rekommenderar honom starkt till andra och kommer absolut ta hans hjälp vid behov återigen i framtiden! Vi har haft en fantastisk kommunikation hela vägen och känt ett starkt förtroende för hela processen! Tusen tack Ali! "
"Vi är så otroligt nöjda med Ali! Rekommenderar honom starkt till andra och kommer absolut ta hans hjälp vid behov återigen i framtiden! Vi har haft en fantastisk kommunikation hela vägen och känt ett starkt förtroende för hela processen! Tusen tack Ali! "
Läs mer
säljare på Sparrevägen 112

28 aug 2023

"Ali är en mycket kompetent mäklare som arbetar hårt för att du som säljare ska bli nöjd. Vi är väldigt nöjda med honom. Rekommenderas starkt."
säljare på Mistelgatan 14

20 aug 2023

"Vi har både köpt och sålt genom Ali och har varit mycket nöjda. Ali är kunnig, passionerad och brinner för sitt arbete och delar gärna med sig av vettiga råd och tips. Vi är glada över att ha haft honom på vår sida under processen och kan varmt rekommendera honom till dig som går i både köp- och ..."
"Vi har både köpt och sålt genom Ali och har varit mycket nöjda. Ali är kunnig, passionerad och brinner för sitt arbete och delar gärna med sig av vettiga råd och tips. Vi är glada över att ha haft honom på vår sida under processen och kan varmt rekommendera honom till dig som går i både köp- och säljtankar."
Läs mer
säljare på Merkuriusgatan 97

16 aug 2023

"En mycket kompetent mäklare med god socialkompetens och ett stort engangemang, samt målinriktad. "
säljare på Luntertungatan 37

09 aug 2023

" Vi var väldigt nöjda med vår mäklare! Ali håller hög klass."
säljare på Planteringsvägen 54

24 jul 2023

"Professionellt bemötande samt smidig försäljningsprocess."
säljare på Sommargatan 10C

23 jul 2023

"Väldigt duktig mäklare, mycket bra service."
säljare på Sockengatan 22B

23 jul 2023

"Vi är mycket nöjda med Ali och hans arbete ! "
säljare på Bjälloxegatan 12

23 jul 2023

"Vi hade ett jätte fint samarbete med Ali. Allt var klar och tydlig under hela processen från dag ett. Vi fick önskade pris och vi är jätte nöjda.
Kan värmt rekommendera Ali. "
säljare på Ringgatan 13

02 jul 2023

"Jag kommer definitivt anlita Ali i nästkommande försäljning, har även rekommenderat honom vidare. I dessa tider kan man inte annat än behöva en mäklare som honom, en tillitsfull känsla hela vägen. "
säljare på Hammarbergsgatan 4

11 apr 2023

"Engagerad, positiv och väldigt kompetent mäklare som har tålamodet som en av sina starkaste sidor."
säljare på Gustavslundsvägen 190

05 apr 2023

"Vi är väldigt glada att vi valde Ali Mroveh som mäklare för försäljning för våran bostad. Hans engagemang, driv & många års kunskap inger ett gott förtroende & trygghet i att försäljningen ska gå så smidigt och proffesionellt som möjligt och för att vi som säljare ska kunna slappna och känna oss ..."
"Vi är väldigt glada att vi valde Ali Mroveh som mäklare för försäljning för våran bostad. Hans engagemang, driv & många års kunskap inger ett gott förtroende & trygghet i att försäljningen ska gå så smidigt och proffesionellt som möjligt och för att vi som säljare ska kunna slappna och känna oss trygga i att vår mäklare har full koll.
Kan starkt rekommendera Ali Mroveh till alla som ska sälja sin bostad!! "
Läs mer
säljare på Tyringegatan 3

02 apr 2023

"Hade fler att jämföra med men valde Ali för han satte rätt förväntningar och rätt attityd för kunna sälja min lägenhet till ett högt pris. "
säljare på Skaragatan 27

16 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Ali, lyhörd och hjälpsam. Proffsig helt enkelt. "
säljare på Kaprifolgatan 72

08 mar 2023

"Trevligt bemötande. Han är lugn, kunnig och lätt att prata. Vi fick en trygg intryckt av honom .Han var lika tydligt med sin vägledning hela vägen ."
säljare på Travvägen 8B

08 mar 2023

"Mäklaren var skicklig, effektiv och proffsig, med fint och proffesionellt bemötande! Vi är tacksamma att vi fick tipset att anlita Ali Mohrev för vår försäljning.
Om det blir aktuellt kommer vi att anlita Ali igen.
Rekommenderas starkt."
säljare på Flybjärsvägen 174

08 mar 2023

"Professionell och väldigt duktig, bryr sig verkligen om både köpare och säljare!"
säljare på Södergatan 86

13 feb 2023

"Vi är så nöjda med Ali. Stort engagemang och driv, vilket gjorde att vi fick mer för vår lägenhet än vad vi hade kunnat tro. "
säljare på Hövitsmansgatan 15

08 jan 2023

"Mycket bra mäklare! Troligtvis en av de bästa i Skåne! "
säljare på Landskronavägen 643

06 jan 2023

"Väldigt påläst och pålitlig mäklare! "
säljare på Vildrosgatan 33

05 jan 2023

"Jag är nöjd med mäklaren. Däremot gillade jag inte stylingen som ingick inför fotograferingen. Fotona hade blivit bättre utan de vita skynkena och kuddarna som lades på snygga designmöbler så att de doldes."
säljare på Pomonagatan 4

04 jan 2023

"Ni var jätte trevliga och jobbade mycket bra under denna tiden som vi sålde vår hus.
"
säljare på Ekebygården 40

04 jan 2023

"Snabb och smidig process! "
säljare på Hårlemans Allé 17

30 jun 2022

"Rekord mäklare"
säljare på Gulkullagatan 27D

30 jun 2022

"Hej mitt namn är Afrim!
Jag skulle alla rekommendera Ali Mroveh som mäklare om ni har någonting att sälja han är riktig bra och Ärligt han älskar sitt jobb han är fulla ansvaret han ringer till sina kunder varje en samtal han får från spekulanten som är intresserad och det tyckte Jag mest. idag ..."
"Hej mitt namn är Afrim!
Jag skulle alla rekommendera Ali Mroveh som mäklare om ni har någonting att sälja han är riktig bra och Ärligt han älskar sitt jobb han är fulla ansvaret han ringer till sina kunder varje en samtal han får från spekulanten som är intresserad och det tyckte Jag mest. idag har Ali lagt mina radhus i viken att sälja Efter 2 timmar så kommer han med en riktig bra förslag och radhusen bli såld.
jag är nöjd med hans jobb , jag skulle alla som har nåt att sälja ni får slå en signal till han ni kommer och vara nöjd med hans jobb både med priset servisen snabbhantering så får du ringer honom han svarar eller Hanna ringa tillbaka informera allt så det är jättelätt Att samarbeta med han ,allt som ni kan göra googla skriv hitta mäklare och ni kommer se hans historik han har första platsen i Helsingborg eller Skåne Jag fick tips av en vän som sålde sitt hus sen jag gick in och kolla hans resultat så tyckte jag att jag ska ta Ali Mroveh "
Läs mer
säljare på Gustav Arnes gata 20

29 jun 2022

"We had a very positive experience with Ali and his team from day one. We got a good evaluation value of the house, and also great help in getting a good selling price. We were impressed with the bouquet of offerings like evaluation of the house, styling, photography, content for the Ad. The team ..."
"We had a very positive experience with Ali and his team from day one. We got a good evaluation value of the house, and also great help in getting a good selling price. We were impressed with the bouquet of offerings like evaluation of the house, styling, photography, content for the Ad. The team paid attention to every minute details. I'll highly recommend their service."
Läs mer
säljare på Saturnusgatan 121

28 jun 2022

"Nöjda med Ali! "
säljare på Merkuriusgatan 64

28 jun 2022

"
Kan varmt rekommendera Ali Mroveh !
Engagerad, proffsig och kunnig. Kändes bra hela vägen från första kontakt till kontraktsskrivning.
"Excellent in all fields"
Jättenöjd! "
säljare på Mossavägen 10

16 jun 2022

"Ali är marknadens vassaste mäklare.
Kan varmt rekommendera honom om du går i säljtankar!
"
säljare på Mellangatan 2

11 jun 2022

"Väldigt bra mäklare, rekommenderar starkt "
säljare på Gustav Adolfs gata 29

23 maj 2022

"Ali är en toppen mäklare!!!"
säljare på Ragnvallagatan 28C

22 maj 2022

"Bra insats"
säljare på Saturnusgatan 30

19 maj 2022

"Hade önskat mer uppdateringar, utan att behöva efterfråga dem själv. Och lite tidigare kontakt i samband med visningar. Kanske skymningsbilder av lägenheten. Men annars mycket nöjd! "
säljare på Hårlemans Allé 17

11 maj 2022

"Ali har varit lyhörd och otrolig driven till att sälja vårt hus till på bästa möjliga sätt. "
säljare på Bjärshögsgatan 58

10 maj 2022

"Bättre mäklare får man verkligen leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår husförsäljning. Det var Ali Mroveh från Erik Olsson Fastighetsförmedling. Ali Mroveh har ..."
"Bättre mäklare får man verkligen leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår husförsäljning. Det var Ali Mroveh från Erik Olsson Fastighetsförmedling. Ali Mroveh har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Vi kan verkligen rekommendera Ali Mroveh som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa hus/lägenhet."
Läs mer
säljare på Allégatan 10A

29 apr 2022

"Vi är jätte nöjda. Bästa mäklaren!!"
säljare på Ättekullagatan 8

14 apr 2022

"Bästa mäklaren du kan hitta. Gör ett utmärkt jobb. Bästa mäklaren kommer anlita honom igen. Kan starkt rekommendera Ali. Kunnig och lätt att få tag på när man behöver fråga eller få svar. "
säljare på Piongatan 29

14 apr 2022

"Professionell mäklare med glimten i ögat med en bra kundhantering, bra återkoppling och man kände sig trygg igenom hela affären! Rekommenderas starkt! "
säljare på Alkärrsvägen 62

08 apr 2022

"Mycket trevlig och profossionell "
säljare på Sånggatan 14

31 mar 2022

"En fantastisk, energigivande, lyhörd och tydlig mäklare. Har gott förtroende för Ali som mäklare. Jag var supernöjd med det slutliga priset jag fick på vårt radhus. Jag fick även vara med på försäljningen från början till slut. God kommunikation och svarar snabbt på mejl eller telefon . Rekommend..."
"En fantastisk, energigivande, lyhörd och tydlig mäklare. Har gott förtroende för Ali som mäklare. Jag var supernöjd med det slutliga priset jag fick på vårt radhus. Jag fick även vara med på försäljningen från början till slut. God kommunikation och svarar snabbt på mejl eller telefon . Rekommenderar Ali varmt! 10/10"
Läs mer
säljare på Veckogatan 29

30 mar 2022

"Mäklaren har varit väldigt hjälpsamt och trevligt.
"
säljare på Gulkullagatan 26K

30 mar 2022

"Mycket trevlig och lyhörd. "
säljare på Övre Nytorgsgatan 79

29 mar 2022

"Han vet vad han sysslar med o är duktig på att sälja."
säljare på Bifrostgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
19
Lägenhet
11
Radhus
5
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
92 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
325 av 333 säljare
Ali satte rätt förväntningar på slutpriset
315 av 333 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
326 av 330 säljare
Ali var tydlig och höll mig uppdaterad
328 av 335 säljare

Ali på kartan.

520 tidigare bostäder
42 bostäder till salu
336 rekommendationer

42 bostäder till salu.

Bostäder

4 995 000 kr
9 rum, 180 m²
27 750 kr/m²
Villa, Helsingborg
6 995 000 kr
6 rum, 185 m²
37 810 kr/m²
Gård, Helsingborg
3 200 000 kr
3 rum, 73 m²
43 835 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 404 kr/mån
8 500 000 kr
8 rum, 237 m²
35 864 kr/m²
Villa, Helsingborg
3 995 000 kr
7 rum, 160 m²
24 968 kr/m²
Villa, Helsingborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Ättekulla
4 rum, 93,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Skåne
8 rum, 133 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ramlösa
4 rum, 113 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ödåkra
5 rum, 177 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
Slutpris saknas
Villa Påarp
5 rum, 120 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.