Alexandra Tyledal

Profilbild för Alexandra Tyledal
Alexandra Tyledal
4.9 / 5
(30 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
18 st
72 435 000 kr

Bakgrund

Alexandra Tyledal jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-01-04. Alexandra har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Alexandra har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 101 565 000 kr.

Presentation

Bostadsaffären är en av de största och viktigaste affärerna i ditt liv och för att ge affären de bästa förutsättningarna behöver du en mäklare som finns där från första minsta lilla tanke på försäljning till att din bostad är såld, och även efter det. För mig är det viktigt att mina kunder känner att de har mitt fullständiga fokus genom hela resans gång och därtill får du en engagerad mäklare som värdesätter förberedelse, noggrannhet och service mer än något annat.

Det som gör att jag älskar mitt jobb är att det är en livsstil där jag varje dag får göra det jag brinner för, lyckas med din bostadsaffär!
Tveka inte på att slå en signal så får jag berätta mer!

Säljare om Alexandra.

25 maj 2022

"Alexandra är en otroligt engagerad och inkännande mäklare som alltid fanns tillgänglig för oss under hela processen. Hon gjorde det där lilla extra vilket fick vår lägenhet såld till ett bra pris. Kan verkligen rekommendera Alexandra. "
säljare på Klädesvägen 38

08 maj 2022

"Alexandra ger ett väldigt förtroendegivande intryck och är otroligt dedikerad, målinriktad och professionell. Jag kände mig trygg med att lämna bostadsaffären helt i hennes händer från det att vi hade vårt första möte tills försäljning. Jag skulle definitivt rekommendera Alexandra till alla jag k..."
"Alexandra ger ett väldigt förtroendegivande intryck och är otroligt dedikerad, målinriktad och professionell. Jag kände mig trygg med att lämna bostadsaffären helt i hennes händer från det att vi hade vårt första möte tills försäljning. Jag skulle definitivt rekommendera Alexandra till alla jag känner :)"
Läs mer
säljare på Wergelandsgatan 40

29 apr 2022

"Alexandra Tyledal gjorde ett fantastiskt jobb. Snabbt och effektivt agerande. Lättillgänglig med goda råd. Hela försäljningen gick snabbt och enkelt via befintliga spekulanter. Kan rekomenderas."
säljare på Beckomberga Allé 8

25 apr 2022

"Det här är mina intryck och upplevelser jag har i
alla de kontakter jag haft med mäklaren Alexandra Tyledal, Mäklarhuset Bromma gällande en försäljning av en bostadsrätt i ett dödsbo:
Alexandra är kvick, tillgänglig, tydlig, lyhörd, på läst, tålmodig, rådgör med kollegor om så behövs, bra arvode ..."
"Det här är mina intryck och upplevelser jag har i
alla de kontakter jag haft med mäklaren Alexandra Tyledal, Mäklarhuset Bromma gällande en försäljning av en bostadsrätt i ett dödsbo:
Alexandra är kvick, tillgänglig, tydlig, lyhörd, på läst, tålmodig, rådgör med kollegor om så behövs, bra arvode samt glad och trevlig! Att "saker" går smidigt är viktigt för mig och det har varit smidigt! Super bra!
Jag kan varmt rekommendera Alexandra för liknande uppdrag!
Maria"
Läs mer
säljare på Galonvägen 21

18 mar 2022

"Alexandra var väldigt duktig och lätt att ha och göra med. Hon tog sitt uppdrag på fullaste allvar och hjälpte oss hela tiden från början till slutet.
Alexandra är ett föredöme för hela sin yrkeskår."
säljare på Björnsonsgatan 53

14 mar 2022

"Alexandra Tyledal är en helt fantastisk mäklare! Vi anlitade henne initialt för hennes lokalkännedom men vi fick så mycket mer. Hon gjorde hela tiden det där lilla extra och vi har känt oss helt trygga i hennes händer. Vi sålde utan att behöva gå ut på den öppna marknaden och upplevde då att vi k..."
"Alexandra Tyledal är en helt fantastisk mäklare! Vi anlitade henne initialt för hennes lokalkännedom men vi fick så mycket mer. Hon gjorde hela tiden det där lilla extra och vi har känt oss helt trygga i hennes händer. Vi sålde utan att behöva gå ut på den öppna marknaden och upplevde då att vi kunde behålla bättre kontroll på försäljningen. Istället för att bara lägga ut lägenheten till försäljning så jobbade hon aktivt med objektet och höll oss hela tiden med i loopen. Vi visste inte att mäklare kunde vara såhär engagerade och bra så henne rekommenderar vi varmt!"
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 46A

22 feb 2022

"Very professional service. Mäklare is very undestanding, knowledgeable, proactive and good at communication. I would definitely recomment Alexandra to other clients."
säljare på Karen Blixens gata 5

21 feb 2022

"Alexandra var en fantastiskt bra mäklare för oss. Hon höll oss uppdaterade, visade oss vilka alternativ vi hade, satte realistiska förväntningar och översteg sedan de förväntningarna."
säljare på Holbergsgatan 112

27 jan 2022

"Alexandra överträffade alla mina förväntningar! Alexandra sålde min lägenhet i Mariehäll och jag kan inte nog understryka hur nöjd jag är med hennes arbete. Från vårt allra första samtal har hon varit otroligt professionell, trevlig och enkel att samarbeta med. Försäljningen slutade med ett pris ..."
"Alexandra överträffade alla mina förväntningar! Alexandra sålde min lägenhet i Mariehäll och jag kan inte nog understryka hur nöjd jag är med hennes arbete. Från vårt allra första samtal har hon varit otroligt professionell, trevlig och enkel att samarbeta med. Försäljningen slutade med ett pris långt över vad jag vågade hoppas på. I mitt fall hade jag ingen brådska med att sälja och Alexandra var hela tiden förstående kring detta vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen och vi hade en mycket bra dialog kring vilket steg vi skulle ta härnäst. Alexandra kändes väldigt mån om mig som säljare, hon är noggrann och lägger all sin kraft på att det skall bli en så bra försäljning som möjligt. Inför visningen var det över 30 sällskap anmälda, det faktum att Alexandra ringde upp alla och hälsade välkomna visar tydligt på hur engagerad hon är. Kan varmt rekommendera Alexandra och skulle inte tveka en sekund över att anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 25

22 jan 2022

"Denna försäljning var åt BRF föreningen som sålde fd hyreslag där Alexandra hjälpt oss med flera försäljningar på ett enastående proffesionellt sätt"
säljare på Holbergsgatan 90

19 jan 2022

"Kunnig, engagerad och pålitlig! Alexandra gav ett mycket professionellt intryck och var super att kommunicera med. Jag rekommenderar utan tvekan Alexandra till alla som ska sälja sin bostad. Hon är helt enkelt en stjärna på det hon gör!"
säljare på Registervägen 18

15 dec 2021

"Alexandra har varit ett självklart val sedan vårat första möte tillsammans. Här såg man hennes innerliga driv och engagemang. Hon är dessutom väldigt lyhörd, noga med detaljer och gör sitt yttersta för att du som säljare ska vara nöjd med hela försäljningsprocessen från annonsen till kontraktpåsk..."
"Alexandra har varit ett självklart val sedan vårat första möte tillsammans. Här såg man hennes innerliga driv och engagemang. Hon är dessutom väldigt lyhörd, noga med detaljer och gör sitt yttersta för att du som säljare ska vara nöjd med hela försäljningsprocessen från annonsen till kontraktpåskrivningen. Då detta var vår första försäljning någonsin gjorde Alexandra så att vi kände oss i trygga händer och samtidigt delaktiga genom hela förloppen. Vi kunde inte vara mer nöjda över resultatet och kommer att sakna kontakten med henne. Alexandra får högsta möjliga poäng!
Vi rekommenderar henne varmt och hoppas vi får möjligheten att sälja igen i framtiden tillsammans med Alexandra. "
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 44C

06 dec 2021

"Snabb, lyhörd och hon visste vad hon gjorde."
säljare på Dalgången 3B

26 okt 2021

"*Vi hade den stora lyckan att få Alexandra Tyledal som hjälpte oss med försäljningen av våran lägenhet. Alexandra är så ambitiös, otroligt motiverad och fanns hela tiden med mig/oss. Hon är dessutom väldigt trevlig, positiv, saklig och är trygg i sig själv samt helt prestigelös. Alexandra har äve..."
"*Vi hade den stora lyckan att få Alexandra Tyledal som hjälpte oss med försäljningen av våran lägenhet. Alexandra är så ambitiös, otroligt motiverad och fanns hela tiden med mig/oss. Hon är dessutom väldigt trevlig, positiv, saklig och är trygg i sig själv samt helt prestigelös. Alexandra har även drivet på ett positivt sätt och inte det flashiga *jag kan allt * som en del mäklare kan ha. Alexandra vill vi starkt rekommendera till er som går i tankar att sälja. Men det tråkiga i allt är nu att jag kommer sakna henne då vi har haft en kort men intensiv tid ihop både via samtal, mail och sms. Försäljningen gick oväntat fort pga att vi kom överens om att göra en kommande försäljning för att se läget, men så fick vi helt oväntat napp på ett bra bud så vi slog till. Alexandra fick vårat fulla förtroende som mäklare och det var det bästa beslutet vi har tagit när det gäller bostadsbeslut. Sist men inte minst så var hon med hela vägen ut från först till sista mötet. Önskar henne all framgång.*"
Läs mer
säljare på Holbergsgatan 90

06 okt 2021

"Alexandra är väldigt tydlig och driven mäklare. Under hela processen har hon varit väldigt positiv och engagerad! Säljprocessen kändes smärtfritt och enkel tack vare Alexandras engagemang. Supernöjd med resultatet och hennes insats!"
säljare på Kratsbodavägen 25

21 sep 2021

"Alexandra är tydlig, inställd på att få igenom en riktigt bra affär och samtidigt lyhörd och tryggt positiv genom hela processen. Man kan inte få en bättre mäklare!!! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 10

29 aug 2021

"Alexandra är en professionell, driven och oerhört sympatisk mäklare! Vi är supernöjda med allt från början till slut av försäljningen av vår bostad. Hon har varit lyhörd, lätt att kommunicera med och bistod så vi fick ett slutpris helt i linje med våra förväntningar. Hon är inkännande och gör att..."
"Alexandra är en professionell, driven och oerhört sympatisk mäklare! Vi är supernöjda med allt från början till slut av försäljningen av vår bostad. Hon har varit lyhörd, lätt att kommunicera med och bistod så vi fick ett slutpris helt i linje med våra förväntningar. Hon är inkännande och gör att försäljningen blir enkel och smidig. Vi rekommenderar verkligen Alexandra som mäklare!"
Läs mer
säljare på Klädesvägen 38

20 aug 2021

"Alexandra är den bästa mäklare jag haft.
Hon är oroligt enkel att ”jobba” med. Svarar alltid, bra kommunikation, säljer bra (fick mycket mer för min bostad än väntat) och det bästa med Alexandra enligt mig förutom att hon är en grym säljare- är att hon aldrig är för på. Hon gör det hon ska utan a..."
"Alexandra är den bästa mäklare jag haft.
Hon är oroligt enkel att ”jobba” med. Svarar alltid, bra kommunikation, säljer bra (fick mycket mer för min bostad än väntat) och det bästa med Alexandra enligt mig förutom att hon är en grym säljare- är att hon aldrig är för på. Hon gör det hon ska utan att vara krävande för fem öre. Proffesionell !
"
Läs mer
säljare på Wergelandsgatan 40

22 jun 2021

"Riktigt bra mäklare som tog sig tid och tog en knökig försäljning i mål till slut :) Lite svårt att få intressenter till visningen och sedan kontakt med dem, men det kan mycket väl vara pga corona-situationen samt intresset från intressenterna."
säljare på Minnebergsvägen 23

10 jun 2021

"Jag är super nöjd med Alexandra! Hon är driven, målinriktad, lyhörd och gav mig alltid bra information. Hon var tillgänglig och lätt att hålla kontakten med. Jag kände mig alltid hörd och lugn under hela processen! Det märks verkligen att hon brinner för sitt yrke. Jag är mer än nöjd och rekommen..."
"Jag är super nöjd med Alexandra! Hon är driven, målinriktad, lyhörd och gav mig alltid bra information. Hon var tillgänglig och lätt att hålla kontakten med. Jag kände mig alltid hörd och lugn under hela processen! Det märks verkligen att hon brinner för sitt yrke. Jag är mer än nöjd och rekommenderar Alexandra varmt!"
Läs mer
säljare på Kamomillagatan 31

01 jun 2021

"Alexandra gjorde ett utmärkt jobb från början till slut med min försäljning. Tydlig, rak och professionell kommunikation. Hon levde upp till alla mina förväntningar och fanns där hela vägen.
Jag rekommenderar Alexandra och Mäklarhuset till alla som ska sälja! "
"Alexandra gjorde ett utmärkt jobb från början till slut med min försäljning. Tydlig, rak och professionell kommunikation. Hon levde upp till alla mina förväntningar och fanns där hela vägen.
Jag rekommenderar Alexandra och Mäklarhuset till alla som ska sälja! "
Läs mer
säljare på Holbergsgatan 135

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
101 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
30 av 30 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
28 av 30 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
30 av 30 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
30 av 30 säljare

Alexandra på kartan.

52 tidigare annonser
12 bostäder till salu
30 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
3 695 000 kr
2 rum, 63 m²
58 650 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 871 kr/mån
1 850 000 kr
1 rum, 27 m²
68 518 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 926 kr/mån
1 900 000 kr
1 rum, 21 m²
90 476 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 388 kr/mån
2 700 000 kr
2 rum, 57 m²
47 368 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 236 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 850 000 kr
Radhus Bromma
+ 355 000 kr
5 rum, 101 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra är en otroligt engagerad och inkännande mäklare som alltid fanns tillgänglig för oss under hela processen. Hon gjorde det där lilla extra vilket fick vår lägenhet såld till ett bra pris. Kan verkligen rekommendera Alexandra. "
2 300 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 720 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 425 000 kr
58 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra ger ett väldigt förtroendegivande intryck och är otroligt dedikerad, målinriktad och professionell. Jag kände mig trygg med att lämna bostadsaffären helt i hennes händer från det att vi hade vårt första möte tills försäljning. Jag skulle definitivt rekommendera Alexandra till alla jag känner :)"
3 600 000 kr
Lägenhet Bromma
69 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.