Alexandra Mokos

Profilbild för Alexandra Mokos
Alexandra Mokos
4.9 / 5
(91 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
18 st
63 945 000 kr

Bakgrund

Alexandra Mokos jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-14. Alexandra har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Alexandra har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 98 740 000 kr.

Presentation

Jag arbetar på Unik Fastighetsförmedling. Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt och att ni som säljare får bäst betalt. Inför en försäljning skräddarsyr jag ett försäljningspaket utifrån dina förutsättningar och din bostad. Detta för att med en strategi och plan kunna leverera de bästa resultaten.

Som målmedveten mäklare har jag alltid mina klienter i fokus. Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu.

För mig är det viktigt med långsiktiga kundrelationer. Jag är övertygad om att ”nöjda kunder, är återkommande kunder” i alla branscher. Målet efter varje avslutad affär är att mina säljare känner så nöjda att de skulle rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Jag vill vara det självklara valet av mäklare nästa gång ni ska sälja.
Viktigt är även att köpare känner sig trygga och nöjda med den affär dom precis gjort. Det är en konst att balansera men ett av de viktigaste momenten i försäljningsprocessen för att nå höga slutpriser. På Reco.se kan ni läsa om mina tidigare omdömen från köpare. Jag arbetar strategiskt, men är transparent och älskar en god förhandling.

Ring mig så berättar jag mer!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Alexandra.

13 apr 2021

"Fantastisk trevlig och engagerad mäklare. Alexandra har levererat service och trygghet genom hela vår resa tillsammans då vi säljare fanns på distans. Redan i inledningsskedet på telefonen förmedlade hon professionalism med en glad röst. Vi är så glada att vi anlitade just Alexandra Mokos på UNIK Fastighetbyrå. Stort Tack och fortsatt lycka till i ditt yrke."
säljare på Pelargatan 7

09 apr 2021

"Alexandra är lyhörd och engagerad, känner till området väldigt väl och kommer med bra synpunkter och förslag. Hon tog sig tiden att fotografera lägenheten 2 gånger och höll flera privatvisningar och det uppskattar jag som säljare."
säljare på Dalgränd 22

07 apr 2021

"Vi valde Alexandra som mäklare på rekommendation och hon levde verkligen upp till våra förväntningar!
Hon var förtroendegivande, driven och hade en tydlig plan från dag ett! Alltid tillgänglig, inlyssnande och inkluderade oss i processens alla delar. Att vi sedan slog föreningsrekord i slutpris visar bara på hennes fingertoppskänsla för strategi och förhandling.
Vi kommer alltid anlita Alexandra i framtiden!"
säljare på Färnebogatan 62

18 feb 2021

"Alexandra är verkligen engagerad och påläst. Ger bra tips utan att man frågar men också utan att det känns påträngande. Jag skulle gärna anlita Alexandra igen. "
säljare på Dalgränd 54

15 jan 2021

"Fantastisk mäklare. Så driven, engagerad, ärlig, inlyssnande med ödmjukt bemötande. Lätt att få kontakt med och hade alltid tid när mina frågor hopade sig. Höll mig uppdaterad genom hela försäljningen. Sedan gick försäljningen med glans och försäljningsrekord i pris/storlek sattes i min förening."
säljare på Dalgränd 20

04 jan 2021

"Super trevlig, oerhört proffesionel och effektiv!"
säljare på Alingsåsvägen 16

07 okt 2020

"Supernöjd! Alexandra gjorde sitt bästa för att få det pris jag ville ha och lyckades!
Tack ännu en gång. "
säljare på Arkadvägen 1

20 aug 2020

"Mycket kompetent och lyhörd. Alexandra nådde vårt förväntade och önskade slutpris. Professionell rakt igenom hela affären. Rekomenderas starkt"
säljare på Täppgränd 115

29 jul 2020

"Försäljningen blev lyckad tack vare Alexandras fina insatser. Hon var professionell, flexibel och engagerad. "
säljare på Ätravägen 16

25 jul 2020

"Mycket trevlig och kompetent, med god kännedom om området, spekulanter och hela säljprocessen. Fick saker gjorda snabbt och gjorde processen helt problemfri och enkel för mig. "
säljare på Per Lindeströms väg 84

23 jun 2020

"Redan vid första mötet kände vi att Alexandra kommer att lyckas sälja vår lägenhet. Vilket hon också gjorde, och trots det aktuella läget med Corona pandemi. När vi anlitade Alexandra hade vi under ett halvår haft en annan mäklare,
som misslyckades trots att hennes pris låg en halvmiljon under Alexandras.
Alexandra är professionell och lyhörd. Hon såg och förstod vad jag och min familj behövde. Hennes presentation av lägenheten var proffsig och inbjudande.
Jag kan starkt rekommendera Alexandra – ett proffs som ger allt för att få till en lyckad affär enligt kundens önskemål."
säljare på Värmlandsvägen 150

20 apr 2020

"Jättebra insats av Alexandra när vi sålde vår 2:a i Hammarbyhöjden. Lugn och metodisk i sitt arbete och det uppskattades."
säljare på Finn Malmgrens väg 54

18 apr 2020

"Alexandra var fantastiskt engagerad och skicklig. Jag kan rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad."
säljare på Sekreterarbacken 58

02 apr 2020

"Alexandra är otroligt engagerad och proffessionell i sitt yrke. Hon lyckades hitta exakt rätt köpare på kort tid. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Krokvägen 137

11 mar 2020

"Alexandra hittade snabbt och effektivt spekulanter till min lägenhet som ledde till en snabb affär vilket var precis vad jag önskade! "
säljare på Lidköpingsvägen 39

18 feb 2020

"Mäklaren var ytterst professionell och
trevlig stt ha att göra med i slla lägen."
säljare på Alingsåsvägen 12

18 feb 2020

"Försäljningen gick snabbt och smidigt och Alexandra skötte det hela på ett bra sätt!"
säljare på Sekreterarbacken 46

17 feb 2020

"Bra på alla sätt och vis. Mycket pålitlig. Jag var i goda händer, kan man säga. "
säljare på Dalgränd 52

17 feb 2020

"Supernöjd på alla sätt med Alexandras jobb! Rekommenderas starkt!"
säljare på Lidköpingsvägen 39

17 feb 2020

"Bästa mäklaren i Bagarmossen? Alexandra Mokos har varit mycket förtroendeingivande och allt hon har sagt har visat sig stämma. Väldigt kunnig och lätt att få tag på när det har behövts. Bra rådgivning under hela resan. Rådgivningen behövs för det är mycket att hålla koll på när man säljer hus. Fick mer för huset än jag räknat med så jag är väldigt nöjd."
säljare på Rottnevägen 8

30 jan 2020

"Rekommenderar Alexandras varmt om har redan tipsat flera jag känner om henne!"
säljare på Olaus Magnus väg 46

27 jan 2020

"Alexandra är mycket professionell och vi har under hela säljprocessen känt oss trygga med henne. Analys och strategi har varit välunderbyggda och verklighetsförankrade. Vi skulle använda henne igen och kan varmt rekommendera hennes tjänster.
"
säljare på Nossagränd 5

10 dec 2019

"Alexandra är en högst engagerad mäklare.
Jag kände mig trygg med henne under hela processen och jag upplevde att hon verkligen ansträngde sig för att vi som säljare skulle få en sån smidig försäljning som möjligt.
Jag kan varmt rekommendera Alexandra!"
säljare på Sockenvägen 406

04 dec 2019

"Helt strålande!!!! :)"
säljare på Fågelkärrsvägen 2C

06 nov 2019

"Stort engagemang, tydlig kommunikation mellan parter och jobbar snabbt – rekommenderar verkligen Alexandra!"
säljare på Boråsvägen 20

18 okt 2019

"Söker ni en mäklare som är otroligt engagerad men också kan agera psykolog under hela säljprocessen ska ni välja Alexandra! Hon är oerhört driven, professionell, duktig och ett otroligt stöd när nervositeten och stressen tar över. Alexandra har verkligen varit toppklass och jag kommer rekommendera alla nära & bekanta att välja henne vid framtida försäljningar. Näst på tur blir pojkvännens lägenhet! "
säljare på Fågelkärrsvägen 2C

01 okt 2019

"Vi är så nöjda med Alexandra! Hon är lättsam, snabb och väldigt duktig. Kommer absolut använda henne igen! "
säljare på Kalmgatan 41

07 sep 2019

"Kände mig trygg och fick snabbt förtroende för Alexandra. Hon är tydlig, ärlig och kommunikativ i hur hon tänker och jobbar. "
säljare på Grusåsgränd 91

07 sep 2019

"Duktiga, seriösa, med förmåga att få fram seriös budgivning med avslut. "
säljare på Klarälvsvägen 40

06 sep 2019

"Alexandra är en proffsig mäklare på alla sätt. Vi är mycket nöjda och vill gärna rekommendera henne till andra som planerar att sälja sin lägenhet. "
säljare på Malmövägen 28

27 aug 2019

"Proffsig, alltid tillgänglig, engagerad, gav 110%, rolig, flexibel, charmig, smart. Allt man kan önska sig från sin mäklare. Man märkte att hon stod bakom DIG hela vägen. Säljaren i fokus"
säljare på Finn Malmgrens väg 20

09 aug 2019

"Vi är supernöjda med Alexandra, väldigt driven och en propblemlösare av rang. Rekommenderas varmt!"
säljare på Storvretsvägen 70

30 jul 2019

"Alltid glad och positiv. Väldigt proffsig och engagerad. Försäljningen överträffade mina förväntningar. "
säljare på Myggdalsvägen 60

13 jul 2019

"Alexandra är helt underbar, och hon gjorde allt med kärlek och lite till. Alexandra är helt enkelt bäst, för jag har träffat många andra mäklare under en lång säljprocess, som inte har varit i närheten av vad hon har kunnat prestera. Det jag värdesätter mest är att hon är ärlig, kompetent och en kvinna med mycket stort driv.
"
säljare på Hallandsgatan 24

09 jul 2019

"Kan verkligen rekommendera Alexandra Mokos. Engagerad mäklare som gick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen."
säljare på Romansvägen 68

27 maj 2019

"Alexandra är jätte duktig och jag super nöjd med försäljningen. "
säljare på Olaus Magnus väg 44

17 maj 2019

"Jag sålde min bostadsrätt med Alexandras hjälp. En mycket trevlig tjej med engagemang och med tydlighet vid första mötet. Berättade mer eller mindre allt av mitt intresse så jag hade inte så många frågor kvar i slutet. Under försäljningen var hon engagerad och tog sig tid och höll mig uppdaterad. Är nöjd med resultatet och Alexandras mäkleri och engagemang, ett bra samarbete som gör jag skulle anlita henne igen."
säljare på Mandelbrödsvägen 25

05 apr 2019

"Det gick lätt o smidigt o väldigt trevlig mäklare."
säljare på Loftvägen 17

03 apr 2019

"Alexandra sålde vår lägenhet med ett jävlarenamma. Marknaden är tuff just nu, men hon lyckades. Vid signering var både vi säljare och köpare väldigt nöjda. Tack Alexandra för ditt engagemang, din lyhördhet och din professionalism. Rekommenderar henne till alla er som vill ha det där extra!! "
säljare på Nynäsvägen 318

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
98 740 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
89 av 90 säljare
Alexandra satte rätt förväntningar på slutpriset
77 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 91 säljare
Alexandra var tydlig och höll mig uppdaterad
90 av 91 säljare

Alexandra på kartan.

130 tidigare annonser
4 bostäder till salu
91 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
3 rum, 87 m²
40 172 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 314 kr/mån
2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
2 807 kr/mån
1 rum, 29 m²
Lägenhet, Stockholm
1 741 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 45 m²
55 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 808 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 425 000 kr
Lägenhet Skärmarbrink
+ 430 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastisk trevlig och engagerad mäklare. Alexandra har levererat service och trygghet genom hela vår resa tillsammans då vi säljare fanns på distans. Redan i inledningsskedet på telefonen förmedlade hon professionalism med en glad röst. Vi är så glada att vi anlitade just Alexandra Mokos på UNIK Fastighetbyrå. Stort Tack och fortsatt lycka till i ditt yrke."
3 000 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 505 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 050 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 1 055 000 kr
2,5 rum, 68 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexandra är lyhörd och engagerad, känner till området väldigt väl och kommer med bra synpunkter och förslag. Hon tog sig tiden att fotografera lägenheten 2 gånger och höll flera privatvisningar och det uppskattar jag som säljare."
2 075 000 kr
Lägenhet Sköndal
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 075 000 kr
4 350 000 kr
Lägenhet Farsta
5 rum, 109 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi valde Alexandra som mäklare på rekommendation och hon levde verkligen upp till våra förväntningar!
Hon var förtroendegivande, driven och hade en tydlig plan från dag ett! Alltid tillgänglig, inlyssnande och inkluderade oss i processens alla delar. Att vi sedan slog föreningsrekord i slutpris visar bara på hennes fingertoppskänsla för strategi och förhandling.
Vi kommer alltid anlita Alexandra i framtiden!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.