Adam Farhoumand

Profilbild för Adam Farhoumand
Adam Farhoumand
5.0 / 5
(241 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
140 st
72 st
735 264 000 kr

Bakgrund

Adam Farhoumand jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-06-27. Adam har fått in 72 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Adam har haft 89 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 436 330 000 kr.

Presentation

Grundare & VD av Unik Fastighetsförmedling.

Utmärkelser:

Stolt över att ha vunnit de 3 största nomineringarna konstant sen registrering i hela Stockholms län - Från Norrtälje - Södertälje - över 2 000 aktiva mäklare
Samt 1a Registrerade mäklaren i svensk historia som förmedlat 10 objekt sin första månad.

- FLEST FÖRSÄLJNINGAR 2020, (Första halvåret, Januari - Juni)
- FLEST REKOMMENDATIONER 2020,(Första halvåret, Januari - Juni)
- MEST ANLITADE MÄKLAREN 2020, (Första halvåret, Januari - Juni)

HEL-ÅR 2019:
- FLEST FÖRSÄLJNINGAR 2019
- FLEST REKOMMENDATIONER 2019
- MEST ANLITADE MÄKLAREN 2019

- FLEST FÖRSÄLJNINGAR 2018, Q4
- FLEST REKOMMENDATIONER 2018, Q4
- MEST ANLITADE MÄKLAREN 2018, Q4

- FLEST FÖRSÄLJNINGAR 2018, Q3
- FLEST REKOMMENDATIONER 2018, Q3
- MEST ANLITADE MÄKLAREN 2018, Q3

- 5/5 I BETYG OCH KUNDNÖJDHET

- PUBLICERADE BOSTÄDER FÖR 865 640 000 KR 2019

- Intervjuad av Expressen "Stjärnmäklaren Avslöjar sina säljtekniker"

https://www.expressen.se/tv/ekonomi/stjarnmaklaren-adam-farhoumand-avslojar-sina-saljtekniker/

- Expressen släppte statistik för 2019 "De 10 största mäklarna i Sverige"

https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/stjarnmaklaren-bjod-ut-bostader-for-13-miljarder/

- Gästat en av Sveriges största poddar Loungepodden, där jag berättar om min resa:

https://open.spotify.com/episode/6srIltewaKgRwV0xcTWhVS?si=kpHv0pS6TKevZcAfBMnsgg

- Intervjuad av Podden Svergies bästa mäklare.

https://open.spotify.com/episode/3BhLRkwjkzKlrS5KiPQ4hg?si=YYcdrcYBSTaRpwcAJ8zZO

Unik Fastighetsförmedling blev utsedd till kontoret med flest rekommendationer per mäklare.

Adam kommer ifrån stora bolag med högt uppsatta positioner där han dagligen har arbetat med beteende-mönster, relationer och försäljning på en hög nivå. Adam lägger stor vikt på behovsanalysen och anser att det finns en lösning till allt. Adam kommer påläst då produktkännedom kan vara avgörande för att få ut ett högt pris. Med lyhördhet för kundernas önskemål och förutsättningar hjälper Adam till att anpassa varje försäljning så att både säljare och köpare känner sig nöjda efter genomförd affär.


- Produktchef/ Sverigechef för PT verksamheten i börsnoterade bolaget ACTIC Group AB.
2015-2017

- Sverigespecialist SATS
2013-2015

- Utbildat över 1 000 personer inom Sälj.
- Föreläsare

Meriter:

- Flertalet världsrekord inom försäljning i träningsbranchen.
- Först att sälja både för 1, 2 & 3 miljoner i Sverige med endast 1 anläggning.

-

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

02 aug 2020

"Är så fantastiskt nöjd och tacksam för att jag blev rekommenderad Adam som mäklare och hittade honom. Så engagerad, närvarande och trevlig person.
Inte nog med det så sålde han min lgh med vinst.
Har rekommenderat honom till alla jag känner som går i säljtankar och kommer vilja ha hans hjälp i framtiden också om/när det blir dags. Stort tack!
"
säljare på Adolf Fredriks Kyrkogata 3

02 aug 2020

"Det fanns inte ett ögonblick under säljprocessen då jag kände att jag kunde ha valt fel mäklare för uppdraget. Förutom att Adam lyckats med att maximera försäljningen av min bostad var han även lyhörd för mina framtidsplaner. I övrigt är Adam en väldigt trevlig & lätt person att ha att göra med. Jag är övertygad om att ingen annan mäklare hade gjort en bättre insats för mig.
Jag kommer definitivt kontakta Adam för framtida affärer! Tack för hjälpen!"
säljare på Nina Einhorns gata 4

01 aug 2020

"Adam gjorde ett mycket bra jobb och var alltid tillgänglig. Försäljningen tog lite längre tid pga rådande läge men jobbade hårt och fick till ett bra slutpris. "
säljare på Skeppargatan 51

29 jul 2020

"Adam är en oerhört driven mäklare, som tack var sin energi och hårt jobb lyckades sälja vår lägenhet, trots oroliga Corona-tider."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

24 jul 2020

"Adam är en mäklare i en egen klass. Snabbt och enkel försäljning. En som jobbar för kunden till 100%. "
säljare på Fornminnesvägen 13B

23 jul 2020

"Trots utmanande försäljningstider så höll Adam modet uppe och fortsatte att ha en positiv attityd genom hela processen. Han lyssnade på input från oss som säljare och gjorde allt för att vi skulle få en så lyckad försäljning som möjligt. Tack för hjälpen Adam!"
säljare på Högklintavägen 20

10 jul 2020

"Vilken tur at vi valde Adam som vår mäklare! Från första steget vid ingången till Adams kontor känner du skillnaden: här väntar de på dig, lyssnar och hittar en lösning. Adam är den bästa mäklare utan tvekan, men han är också en mycket trevlig, positiv person som det är alltid trevligt att kommunicera med! Han har talang att samarbeta med personer och under hela processen visade han ett stort engagemang, öppenhet och professionalism. Adam har koll på allt och kämpar för att skapa bästa möjliga resultat. Vi rekommenderar honom varmt! Tack Adam!
Säljare på Frejgatan 35"
säljare på Frejgatan 35

09 jul 2020

"Det känns att Adam har stor kompetens och ett stort nätverk av både säljare & köpare. Tillsammans med hans erfarenhet inom marknaden gav han oss ett lugn i affären. Han hade koll på allt från börja till slutet. Han såg till att boka in sthlm bäst lgh. fotograf vilket gav lägenhet bästa möjliga utgångläge.
Genom Adam fick vi mer en utgångsbudet, vilket gjorde även att vi fick förenings bäst sålda 2a. Från att vi valde Adam så har allt gått väldigt smidigt, och att vi fick sålt innan den öppen visning var ett stort + för oss
Rekommendera Adam till alla som ska antigen köpa eller sälja sin bostad."
säljare på Karlavägen 20B

08 jul 2020

"Under rådande marknad med Corona var vi oroliga för försäljningen. Redan i vårat första möte med Adam visste vi att han skulle lyckas sälja våran lägenhet, frågan var bara hur snabbt. Adam skötte affären professionellt, smidigt och snabbt. Adam är en säljare med mycket energi och glimten i ögat. "
säljare på Finnboda Varvsväg 12A

30 jun 2020

"Otroligt bra mäklare, vi kommer anlita honom i framtiden.
Stort tack Adam!!!"
säljare på Ekholmsvägen 303

30 jun 2020

"Ett sant nöje att arbeta med Adam. Lösningsorienterad och målmedveten."
säljare på Bohusgatan 37

28 jun 2020

"Adam är en mäklare med stor passion för sitt jobb! Jag rekommenderar Adam till alla som vill ha en mäklare som ger 100% i alla lägen samt till er som vill ha de bästa förutsättningarna för en lyckat bostadsaffär."
säljare på Klädesvägen 38

27 jun 2020

"Professionell, trevlig och kunnig. Väldigt upptagen så ibland lite svår att få tag på. Skulle välja igen vid framtida försäljning."
säljare på Torsplan 8

23 jun 2020

"Gör det lilla extra. En ynnest att få ha samabetat med Adam. Kommer gå långt. Rekommenderas varmt till mina nära & kära vid framtida försäljningar. En stjärna!"
säljare på Inedalsgatan 15

20 jun 2020

"Adam fick oss att känna oss involverad genom hela processen. Det var en av anledningarna till varför vi valde att byta till Adam från en annan mäklare. Kan stark rekommendera! "
säljare på Kungsklippan 5

18 jun 2020

"Adam är en grymm mäklare som jag varmt kan rekommendera !! proffsig flexibel och har bra koll på marknad. Taktisk!"
säljare på Roslagsgatan 40D

14 jun 2020

"Adam höll mig ständigt uppdaterad och visade på ett stort engagemang. Det bästa med Adam var att han hade en positiv anda under hela processen trots många hinder, jag kan därför varmt rekommendera Adam! "
säljare på Tulegatan 16

13 jun 2020

"Inte första gången som Adam överträffar förväntningarna, även i rådande tid presterade han över våra förväntningar ! Som vanligt super nöjda med hur enkelt och smidigt allt gick och vi kan inte göra annat än tacka och bocka !"
säljare på Bullerholmsgränd 44

12 jun 2020

"Adam är Sveriges bästa mäklare utan tvekan!
Vår lägenhet sålde han på 2 dagar (innan visning) och vi fick det priset vi önskade - och han levererade trots rådande situation. Adam kan sin grej, han arbetar hårt och brinner verkligen för det han gör - det återspeglas i de affärerna han gör.
Toppklass i alla anseenden - genom hela försäljningsprocessen. Adam är en person att lita på - han levererar det han lovar och det med besked! Vi kommer alltid anlita Adam vid framtida försäljningar! "
säljare på Roslagsgatan 53

12 jun 2020

"Jag hade provat sälja bostaden med en lokal mäklare. Hon försökte i 3 månader utan att presentera ett bud. När jag ringde Adam hade även Covid-19 kommit in i bilden, dvs ännu sämre marknad. Ändå lyckades Adam sälja bostaden. Det var inte lätt, men han visade bostaden både tidiga mornar och sena kvällar tills han fick ihop affären. Jag rekommenderar Adam varmt."
säljare på Forskargränd 5

12 jun 2020

"Adam är den bästa mäklaren jag någonsin sålt med. Han inkluderade mig genom hela säljprocessen. Han hörde av sig varje dag med en uppdatering hur det gick med försäljningen och gav verkligen sin tid till en. Kommer definitivt sälja med Adam i framtiden."
säljare på Torsgatan 73

06 jun 2020

"Har använt Adam tidigare och gått lika bra andra gången som första så finns inte mycket att säga förutom att han är super proffisionell och kunnig. Kan varmt rekommendera honom och unik fastighetsförmedling. En nöjd kund "
säljare på Jonstorpsvägen 14

03 jun 2020

"Andra gången vi säljer med Adam nu, första gång väldigt nöjd, denna gång skrevs historia helt enkelt, finns inte så mycket mer att kommentera... Hatten av! "
säljare på Torsplan 8

24 maj 2020

"Adam har med sin stora engagemang, drivkraft, possiviter och målvetenhet tillfört gott samarbete. Så lätt att tycka om Adam för att har ett så vackert leende och det lyser en fin auro kring honom. Jag rekommenderar varmt Adam för den som vill sälja. Topp Stjärna och mäklare"
säljare på Nytorpsvägen 50

19 maj 2020

"En mäklare utöver det vanliga. Gör sitt yttersta för att både säljare och köpare ska vara nöjda. Vi rekommenderar Adam varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 79

16 maj 2020

"Måste säga att Adam slog alla våra förväntningar! Om man söker en mäklare som ska hålla sina kunder lugna, nöjda och glada så är han rätt person. Vi kommer att kontakta Adam i framtiden och hålla oss till ett vinnande koncept."
säljare på Almvägen 21K

11 maj 2020

"Adam är proaktiv, engagerad och målinriktad! Adam var också trevlig och kul att ha kontakt med under processen."
säljare på Torsplan 8

08 maj 2020

"Adam är en väldigt varm, engagerad och skicklig mäklare med en härligt personlighet! Vi kände oss väl omhändertagna av honom och Unik Fastighetsförmedling, han lyckades trots tuffa corona tider sälja vår lägenhet till ett väldigt bra pris! Kommer definitivt använda mig av Adam igen i framtiden!"
säljare på Sankt Eriksgatan 16

06 maj 2020

"Adam är unik i sitt sätt att jobba och lätt att tycka om.
Positiv, förtroendeingivande, kompetent och effektiv genom hela processen.
Rekommenderar honom varmt."
säljare på Tulegatan 3

06 maj 2020

"Satsade mycket på varje spekulant vilket resulterade i en tidig försäljning, vi slapp därför massa spring hemma i dessa tider. Otroligt tacksamt! "
säljare på Lars Forssells gata 20

06 maj 2020

"I have sold my apartment and bought a new one with the help of Adam. Adam is a great mäklare, very good communication (even with non-speaking Swedish costumers), very helpful, and extremely patient even with anxious costumers (as I am). I strongly recommend him and I am sure I will go back to him when I will need to buy or sell again. I switched from another mäklare to Adam, and he really made the difference!"
säljare på Kellgrensgatan 10

06 maj 2020

"Adams styrka är hans personlighet ihop med hög energi och att han håller det han lovar. Allt görs fort och effektivt. Alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera Adam."
säljare på Sandhamnsgatan 22

05 maj 2020

"Adam var helt otrolig från början till slut. Alltid tillgänglig för minsta lilla fråga och man kände verkligen all positiv energi och kärlek han har för sitt arbete. Det blev verkligen en jätte rolig upplevelse att sälja min lägenhet med honom. "
säljare på Ynglingagatan 21

30 apr 2020

"Toppen mäklare! rekommenderas starkt!"
säljare på Torsplan 8

25 apr 2020

"Mycket trevlig , skicklig och alltid glad och positiv "
säljare på Valhallavägen 16

25 apr 2020

"Adam är en grym mäklare - proffsig, kommunikativ och driven. Trots coronatider fick han till högsta kvadratmeterpriset på vår gata de senaste 12 månaderna. "
säljare på Franzéngatan 52

24 apr 2020

"Adam is always willing to go the extra mile for you!!"
säljare på Gävlegatan 4

17 apr 2020

"En otroligt människa och mäklare."
säljare på Ursviksvägen 13

16 apr 2020

"Sveriges bästa mäklare. "
säljare på Forskargränd 1

24 mar 2020

"Vi ansåg oss ha ganska bra koll på vår lägenhets värde inför försäljning men försäljningspriset överträffade ändå våra förväntningar. Adam har visat sig ha ett brett kontaktnät vilket gjorde hela processen snabb och smidig. "
säljare på Hagagatan 15E

24 mar 2020

"Vi anlitade Adam för att sälja vår lägenheten och vi är väldigt nöjda med honom. Det bästa med honom är att han är väldigt engagerad person som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden lyckades han sälja min lägenhet. Bästa mäklaren att anlita helt klart! "
säljare på Erik Sandbergs gata 6

22 mar 2020

"Jag är nöjd försäljningen, tyvärr så påverkade nuvarande Corona-krisen slutpriset. "
säljare på Köpenhamnsgatan 20

17 mar 2020

"Unikfast, Sveriges bästa mäklarbyrå! Adam och Paul, ännu en gång, stort tack för allt!"
säljare på Vintergatan 2D

17 mar 2020

"Vi var mycket nöjda med Adams insatser inför vår försäljning. "
säljare på Nybrogatan 72

12 mar 2020

"Adam skötte vår avtalssignering av en privat försäljning. "
säljare på Torsplan 8

12 mar 2020

"Kan starkt rekommendera Adam! Han överträffade alla förväntningar och slutresultatet blev över våra förväntningar . Känns absolut som att han gav sitt yttersta inom varje aspekt !"
säljare på Våruddsringen 89

11 mar 2020

"En trevlig , engagerad och kunnig mäklare."
säljare på Fridensborgsvägen 129

10 mar 2020

"Jag valde att sälja min bostad med Adam efter två tidigare misslyckade försök på marknaden. Adam gjorde ett exceptionellt bra jobb där han snabbt lyckades identifiera en tänkt målgrupp och lyckades sälja bostaden efter första visningen. Hela processen gick oerhört snabbt. Kan varmt rekommendera Adam om man är ute efter en engagerad och lyhörd mäklare som brinner för sitt yrke och levererar 100% oavsett tid på dygnet. "
säljare på Hornsbergs Strand 15F

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
82
Parhus
3
Villa
2
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
72
Försäljningar
89
Försäljningsvärde
436 330 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
237 av 241 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
214 av 241 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
234 av 241 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
237 av 241 säljare

Adam på kartan.

374 tidigare annonser
71 bostäder till salu
241 rekommendationer

71 bostäder till salu.

Annonser

5 695 000 kr
2 rum, 47 m²
121 170 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 284 kr/mån
4 695 000 kr
2 rum, 56 m²
83 839 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 800 kr/mån
10 695 000 kr
3 rum, 87 m²
122 931 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 056 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 37 m²
80 945 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 850 kr/mån
5 295 000 kr
2 rum, 49 m²
108 061 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 117 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 350 000 kr
Lägenhet Hagastaden
+ 55 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det fanns inte ett ögonblick under säljprocessen då jag kände att jag kunde ha valt fel mäklare för uppdraget. Förutom att Adam lyckats med att maximera försäljningen av min bostad var han även lyhörd för mina framtidsplaner. I övrigt är Adam en väldigt trevlig & lätt person att ha att göra med. Jag är övertygad om att ingen annan mäklare hade gjort en bättre insats för mig.
Jag kommer definitivt kontakta Adam för framtida affärer! Tack för hjälpen!"
3 900 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 205 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Adam gjorde ett mycket bra jobb och var alltid tillgänglig. Försäljningen tog lite längre tid pga rådande läge men jobbade hårt och fick till ett bra slutpris. "
Slutpris saknas
Lägenhet Hagastaden
3 rum, 92 m²
Utropspris: 13 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kvarnholmen
4 rum, 109 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
6 200 000 kr
Lägenhet Norrmalm
2 rum, 61 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är så fantastiskt nöjd och tacksam för att jag blev rekommenderad Adam som mäklare och hittade honom. Så engagerad, närvarande och trevlig person.
Inte nog med det så sålde han min lgh med vinst.
Har rekommenderat honom till alla jag känner som går i säljtankar och kommer vilja ha hans hjälp i framtiden också om/när det blir dags. Stort tack!
"

Relaterade områden.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.