Adam Edström

Profilbild för Adam Edström
Adam Edström
5.0 / 5
(46 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
18 st
99 100 000 kr

Bakgrund

Adam Edström jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-08. Adam har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Adam har haft 33 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 100 885 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Adam Edström och jag jobbar på Bjurfors i Upplands Väsby.

Min målbild med varje förmedling är att överträffa dina förväntningar i service, trygghet och tillgänglighet och att på så sätt ha Väsbys nöjdaste kunder och nå ett så högt slutpris som möjligt.

Självklart anpassar jag mina tjänster utifrån vad som passar bäst för just din bostadsaffär då ingen bostadsaffär är den andra lik.

Är du intresserad av att veta mer om hur jag jobbar, vill du ha tips och råd angående din boendesituation eller en kostnadsfri värdering så är du varmt välkommen att kontakta mig för en genomgång över ett upplägg som passar just dig.

Kontaktuppgifter:
073-267 67 11
adam.edstrom@bjurfors.se

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

24 nov 2020

"Mycket sympatisk och trevlig med glimten i ögat. Har bara gott att säga med beröm godkänd."
säljare på Sundsborgsvägen 67

10 nov 2020

"Adam är genuint engagerad, oerhört kompetent och väldigt trevlig och professionell i sitt kundmöte. Det var en fröjd att ha honom som mäklare, och jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Sommarvägen 13

29 okt 2020

"Mycket väl genomförd process och alltid proffsigt bemötande utav Adam. Passionerad och lyhörd. Vi är super nöjda och glada med vårt sälj!!
Adam gjorde det som vart omöjligt för de flesta mäklarna vi hade träffat till det möjliga.
Tack så mycket Adam för ditt engagemang!
Vi ses snart igen! "
säljare på Hammarbyvägen 70

20 okt 2020

"Med sitt genuina engagemang och höga arbetsmoral sålde Adam vår bostad smidigare än vi någonsin hade kunnat ana. Innan Hemnet ens blev aktuellt hittade Adam en köpare som köpte vår bostad till rekordpris i området.
Adam är mäklarmotsvarigheten till Zlatan. Rekommenderas starkt till alla som vill sälja snabbt, smidigt och med en mäklare som levererar både charm och kompetens! "
säljare på Jaktvägen 80

05 okt 2020

"Super bra "
säljare på Stallgatan 1B

18 sep 2020

"Har sålt och köpt en hel del och det va förstagångsbesökare jag sålde via Adam vilket visades sig va en grymt komplett mäklare som gav det lilla extra som man förväntar sig som säljare. Väldigt rak och tydlig i hur han tyckte vi skulle lägga upp försäljningen. Rekommenderar han stark. "
säljare på Blommelundsvägen 11

05 sep 2020

"Adam var jättebra mäklare som jag rekommenderar starkt. Han gav oss gott intryck redan från början Han var trevlig och social.
Han var lyhörd och tydlig och svarade på alla min jobbiga frågor . "
säljare på Hammarbyvägen 70

05 aug 2020

"Adam är en mycket duktig och engagerad mäklare. Sålde vårt bostad snabbt och smidigt tack vare honom"
säljare på Skvaltagatan 16

15 jul 2020

"Adam är en väldigt duktig och mycket proffsig mäklare som jag verkligen kan rekommendera. Adam har taktkänsla, ser möjligheter och gör det som krävs (och lite till)!
Han är mycket målinriktad och jag är säker på att han har en lysande framtid framför sig
Ett stort plus är att Adam lyckades slutföra förmedlingsuppdraget på endast 4 dagar.
Ska man sälja i Väsby så är Adam er kille. "
säljare på Ängsgröegatan 12

08 jul 2020

"Efter att ha bytt till adam som våran företrädare så gick allting i hamn. Adam är grym och gjorde allt som en ordentlig mäklare ska göra. Rekommenderar honom starkt"
säljare på Travgatan 47A

02 jul 2020

"Adam is the best broker I have met till date. He is extremely competent and is amazing with his communication. He was easy to reach even at after work hours and has been transparent during the whole process. I am very satisfied with the deal he got me. Even during the period of pandemic and an uncertain market, he brought me an amazing deal. I would like to have him as my go-to agent in my future sales as well."
säljare på Holmvägen 22C

26 jun 2020

"Duktig, tydlig "
säljare på Runhällsgatan 21C

01 jun 2020

"Fantastiskt engagerad och professionell mäklare som inte var rädd att gå den extra milen som behövs för en lyckad försäljning. För mig är moral och etik en viktig aspekt och även den punkten uppfyllde Adam till 100%.
Våra högt ställda förväntningar infriades med råge."
säljare på Brogränd 23

04 maj 2020

"He did a great jobb! "
säljare på Bromsbodavägen 29C

23 apr 2020

"Kan varmt rekommendera Adam! Tydlig, professionell och engagerad genom hela säljprocessen. Supernöjd! "
säljare på Hagvägen 6D

16 apr 2020

"Inte ens Corona-viruset kan stoppa Adam! Vi valde Adam på rekommendation från våra grannar och han var den bästa mäklare vi haft! Kämpar in i det sista."
säljare på Neptunigränd 33

09 apr 2020

"Jag kände stort förtroende för Adam från första stund, hans ärlighet, kunnande och engagemang. Adam är och var lika mån om en bra bostadsaffär för mig (som säljare) likaväl som för den blivande köparen. Detta sätter jag mycket stort värde på! Jag kan varmt rekommendera Adam. Supernöjd!"
säljare på Merkurigränd 34

24 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med Adams insats!"
säljare på Hammarbyvägen 70

24 mar 2020

"Vi träffade och utvärderade ett flertal mäklare i Väsby innan vi valde Adam. Han var den som kändes mest genuin och ärlig, försökte inte pressa oss att skriva på något kontrakt första mötet som många andra och var tom ödmjuk nog att rekommendera kollegor i branschen och ville att vi skulle jämföra. Vi valde tillslut honom och ångrar oss inte alls. Bra skött från A-Ö och rekommenderas. Väldigt trevlig och lätt att få kontakt med. Han vet även hur man gör det lilla extra för att få en kund nöjd. "
säljare på Trädgårdsvägen 2

24 mar 2020

"Rekommenderar varmt denna mäklare! "
säljare på Husarvägen 7

24 mar 2020

"Adam du den bästa mäklare jag har träffad
Du är värd mycket .
Lycka till framtiden."
säljare på Kavallerigatan 6

29 jan 2020

"Adam är otroligt lyhörd och engagerad.
Väldigt trevlig, en människa man direkt tycker om och känner sig trygg med.
Vi kommer rekommendera honom till alla vi känner eller möter som ska sälja."
säljare på Merkurigränd 37

27 jan 2020

"Supernöjd, mycket proffsig och engagerad."
säljare på Poolcirkeln 16

22 jan 2020

"Adam sålde min lägenhet rekordsnabbt och för ett jättebra pris! Om du ska sälja din bostad i Väsby finns det bara en kille jag kan rekommendera och det är Adam Edström på Länsförsäkringar. "
säljare på Centralvägen 2E

13 jan 2020

"Adam är den bästa mäklaren jag någonsin anlitat. Han ska få sälja min mammas lägenhet när det är dags för det! Rekommenderar honom till alla som går i säljtankar."
säljare på Optimusvägen 3A

13 jan 2020

"Jag kände redan vid första mötet att Adam kändes trygg och pålitlig, han var driven utan att vara för på och jag tycker verkligen hela processen har gått väldigt smidigt och jag har känt fullt förtroende för Adam hela tiden. Jag är supernöjd! "
säljare på Centralvägen 8A

17 okt 2019

"Adam är bästa mäklaren i Väsby, utan tvekan!
"
säljare på Herrgårdsvägen 24

17 okt 2019

"Professional, dutiful and honest! Strongly is recommended!"
säljare på Svedjevägen 3

28 sep 2019

"Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera Adam som mäklare. Han är inte bara proffsig, duktig, smart och påläst. Utan även en person som verkligen tar sig tid att lyssna och förstå och som genuint bryr sig om att det faktiskt är ett hem man säljer, inte bara en fastighet man ska tjäna pengar på. Han jobbar hårt, svarar alltid snabbt på sms/samtal/mail. Han är lätt att prata med och mycket socialt kompetent. Många mäklare satsar på säljknep och övertalning, Adam förstår vikten av att lyssna på kunden och ge det den behöver.
Vid första kontakt när han förstod att jag behövde sälja snabbt, bokade han direkt in en fotograf, trots att han inte ens visste om han fått jobbet eller ej. Stort plus på det.
Ska ni sälja bostad i Väsby, så är detta killen att anlita. Utan tvekan en kommande stjärnmäklare, utan att överdriva. Sjukt bra."
säljare på Merkurigränd 30

22 sep 2019

"Lämnade enligt önskemål en realistisk värdering. Därefter hanterades en oväntad budgivning mycket proffsigt. Hela försäljningen har gått snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd. Tror och hoppas att köparen är det också. Är även väldigt nöjd med de fina bilderna i annons och broschyr. De har fått mycket beröm av vänner och bekanta."
säljare på Blommelundsvägen 1

19 sep 2019

"Kan varmt rekommendera min mäklare Adam Edström. Vi hade en bra kontakt och gav info hela tiden fram till försäljningen var klar. "
säljare på Sommarvägen 31B

18 sep 2019

"Adams insats var fenomenal! :) Han höll oss uppdaterade under hela processen och var lätt att nå. En mäklare som har lokalkännedom är driven och gör sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd! Rekommenderar starkt!:) "
säljare på Kavallerigatan 61

04 sep 2019

"Både Adam och hans kollega Teresa Klintborg var mycket bra. Jag upplevde dom som kunniga och engagerade, lätta att få tag på och höll mej kontinuerligt uppdaterad."
säljare på Vadagränd 8

24 jul 2019

"Adam har gjort ett fantastiskt jobb, han har varit lyhörd, tydlig och engagerad. Jag har känt mig trygg genom hela processen. Jag är otroligt nöjd och kan starkt rekommendera honom."
säljare på Bjursvägen 18

28 jun 2019

"Snabbaste förmedlingen EVER, guldstjärna"
säljare på Hasselbacken 27

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Radhus
8
Villa
5
Kedjehus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
100 885 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
46 av 46 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 46 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
46 av 46 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
46 av 46 säljare

Adam på kartan.

75 tidigare annonser
7 bostäder till salu
46 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
1 rum, 27 m²
59 074 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
1 568 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 35 m²
48 428 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
1 183 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 66 m²
34 772 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 032 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 53 m²
31 981 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 622 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 75 m²
35 933 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
2 739 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 025 000 kr
Radhus Odenslunda
+ 330 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket sympatisk och trevlig med glimten i ögat. Har bara gott att säga med beröm godkänd."
5 700 000 kr
Radhus Runby
+ 1 005 000 kr
6 rum, 110 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
1 920 000 kr
Lägenhet Apoteksskogen
+ 125 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 350 000 kr
Lägenhet Väsby
+ 55 000 kr
4 rum, 97,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
4 000 000 kr
Villa Skälby
+ 305 000 kr
4 rum, 108 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.