Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare.*

* Hittamäklare, som grundades 2006, är idag Sveriges största mäklarguide och en del av den statliga banken SBAB. Vi har hittills hjälpt fler än 50.000 personer i valet av mäklare. Registrera här så kontaktar vi dig för att se om vi kan hjälpa till. Helt kostnadsfritt såklart.

3 385 591 st
Besök totalt 2021
55 346 st
Förmedlade mäklare
322 537 st
Inlämnade omdömen

Så här funkar vår smarta tjänst

Vi matchar din bostad med rätt mäklare

Mäklare är bra på olika saker. Vi har samlat på oss mycket statistik och omdömen för att kunna hitta de mäklare som passar bäst för dig när du ska sälja.

Jämför mäklarna

Kika på mäklarnas profiler med presentationer, omdömen och tidigare försäljningar. Vi ser till att du har den information du behöver för att kunna välja rätt.

Vår hjälp är gratis

Vi gör grovjobbet åt dig helt utan måsten. Du väljer sedan själv om du vill anlita någon av de mäklare du matchas med. Lycka till med din försäljning!

Psst! Kolla på filmen så fattar du grejen!

Vi matchar dina och bostadens behov med mäklarens kompetens

Gör som tiotusentals andra landet över och få rätt start på din bostadsförsäljning.

Uppskattat av våra användare

 
"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick av Hittamäklare. Jag hade inte sålt någon bostad tidigare och fick bra råd och flera mäklare att välja mellan. Mäklarna hörde av sig och efter att ha jämfört alla valde jag den jag tyckte bäst om och han gjorde även ett kanonbra jobb med försäljningen."
"Jag fick förslag på flera mäklare och valde den som hade sålt mest där jag bor. Statistiken på mäklarnas försäljningar hjälpte mig att välja och jag blev jättenöjd med slutpriset."
"Jag behövde välja en mäklare snabbt eftersom jag precis köpt ny bostad och det fick jag hjälp med. Jag kommer att använda tjänsten igen nästa gång jag ska sälja."

Nytt avsnitt av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Boolis miniserie fortsätter. Den här gången blir det inte jättekul. Följ Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget in i en ny era.

Nytt avsnitt av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Boolis miniserie fortsätter. Den här gången blir det inte jättekul. Följ Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget in i en ny era.

Senaste rekommenderade mäklare

Profilbild för Antonio Yuksel
Säljarfavorit
Antonio Yuksel
5.0 / 5 (159 omdömen)

"Jag köpte en lgh där Antonio Yuksel var mäklaren och jag fick ett sådant bra bemötande som köpare att jag ville att han skulle ta hand om försäljningen av min gamla lgh. Antonio är oerhört kunnig och är dedikerad till att guida en igenom en försäljning. Tack för hjälpen Antonio!"

Säljare på Karlagatan 22B
20 minuter sedan
Profilbild för Bella Forsberg
Säljarfavorit
Bella Forsberg
4.8 / 5 (36 omdömen)

"Väldigt professionell och trevlig!"

Säljare på Värnhemsgatan 10
23 minuter sedan
Profilbild för Natasha Vasic
Säljarfavorit
Natasha Vasic
4.9 / 5 (177 omdömen)

"Hon var duktig på det mesta. Vi är väldigt nöjda. "

Säljare på Prilyckegatan 335
1 timme sedan
Profilbild för Hannes Koro
Säljarfavorit
Hannes Koro
4.8 / 5 (468 omdömen)

"Mycket kompetent mäklare som var engagerad och lyhörd! Skulle rekommendera Hannes till alla som är i säljtankar! "

Säljare på Kumlagatan 9
1 timme sedan